Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Největší introverti horoskopu: Vedou Panny a Vodnáři

/
  • Schováváte se před světem
    Schováváte se před světem (profimedia)
    11. února 2021 ● 12:06

    Máte rádi svůj klid, držíte svůj soukromý život mimo "světla ramp" a nejlépe se cítíte mezi úzkým kroužkem přátel? Možná jste zrozenci nejintrovertnějších znamení horoskopu. 

  • 1.

    Vodnář

    ..
    Lidé narození v tomto znamení zvěrokruhu jsou považováni za nejintrovertnější. Omezují sdílení svých emocí, pocitů, smutku a chmurných okamžiků. Na druhé straně, jsou velmi otevření, pokud jde o sdílení šťastných událostí.

  • 2.

    Ryby

    ..
    Nevadí jim dlouhé povídání, ale dávají si záležet na tom, aby neprozradili své vnitřní pocity a tajemství. Ironií je, že lidé patřící k tomuto znamení se většinou považují za extroverty, i když jsou ve skutečnosti dost uzavření.

  • 3.

    Štír

    ..
    Zrozenci Štíra dávají přednost skrývání svých emocí. Mají však rádi zábavu, ve společnosti dokáží být fascinující a někdy se dokonce i otevřou okolí.

  • 4.

    Panna

    ..
    Panny vidí jasnou hranici mezi jejich osobním a veřejným životem. Nesnášejí, když se o jejich životě mluví na veřejnosti. Vedle Vodnáře patří i Panny mezi nejintrovertnější znamení zvěrokruhu.

  • 5.

    Kozoroh

    ..
    Občas se otevírají, ale když přijde na finance, práci nebo jiné důležité věci, zůstávají potichu. Nedávají své vnitřní pocity veřejně najevo a raději si drží „karty u těla. Mohou být velmi agresivní, pokud je nutíte se otevřít, ale jsou překvapivě trpěliví, pokud jde o ostatní lidi.

  • 6.

    Býk

    ..
    Býci skrývají své vnitřní pocity. Jsou introvertní v každém aspektu své osobnosti. Mají tendenci snadno důvěřovat, a proto se bojí zrady. Neochvějně věří v myšlenku, že všechno zvládnou sami a snaží se ji vnuknout i svým dětem.

Autor: neo

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz