Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

6 perfektních přátelských dvojic: Kdo je váš "soulmate"?

/
  • Kdo je váš nejlepší přítel?
    Kdo je váš nejlepší přítel? (iStock)
    5. srpna 2021 ● 08:00

    Každé znamení zvěrokruhu má jedinečnou úroveň kompatibility s jiným znamením zvěrokruhu, pokud jde o přátelství a porozumění. Existují dvojice, které jsou pro sebe ideální, pokud jde o přátelství. Kdo je ideálním příelem právě pro vás?

  • 1.

    Beran a Štír

    Štíři jsou svéhlaví lidé, přítel ve znamení Berana jim pomůže stát nohama pevně na zemi a být otevřený novým názorům. Štíři jsou věrní, spolehliví a pečující. Svého věčně zmateného přítele Berana podpoří a v případě potřeby při něm budou stát jako skála.

  • 2.

    Býk a Ryby

    Vždy tu budou jeden pro druhého, umí skvěle udržet tajemství a respektovat hranice toho druhého. Chápou se navzájem jako nikdo jiný a nikdy se nezradí.

  • 3.

    Kozoroh a Blíženci

    S Blíženci je stejně jako s Kozorohy legrace a věří v opravdové, dlouhotrvající přátelství. Oba pevně věří, že s přítelem je třeba trávit volný čas a také věří v celoživotní přátelství stejně cenné, jako pokrevní svazek.

  • 4.

    Lev a Střelec

    Lidé narození ve znamení Střelce a Lva mají obvykle stejný temperament. Oba jsou silní, mají vlastní názor a rádi žijí život naplno. Každý nový den je pro ně výzvou.

  • 5.

    Váhy a Vodnář

    Rádi se baví, užívají si a konzultují své názory na uspořádání společnosti. Jsou to idealisté, tráví hodiny diskusemi a plány,  jeden druhého v ničem neomezují.  

  • 6.

    Rak a Panna


    Rak Pannu uklidňuje, ona jeho zas motivuje. Panny potřebují místo, kde klidně spočinou, a pečlivý, systematický a přitom velmi laskavý Rak jim poskytne péči a do jisté míry jejich průraznost a otevřenost obdivuje.

Autor: neo

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz