Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Největší manipulátoři horoskopu: Patříte mezi ně?

/
  • Taháte rádi za nitky?
    Taháte rádi za nitky? (iStock)
    13. července 2021 ● 11:43

    Někteří lidé se nezatěžují tím, aby situace příliš analyzovali nebo postupovali opatrně. Jsou to bezstarostné, pohodové a uvolněné bytosti, které nemají tendenci příliš přemýšlet, než něco v životě udělají. Jiní naopak věci příliš komplikují tím, že pečlivě plánují každý svůj krok. Rádi manipulují lidmi a situacemi a mají své „plány v plánech“.

  • 1.

    Štír

    Štír
    Štíři jsou prozíraví. Neříkají otevřeně věci tak, jak jsou, ale manipulují s lidmi tak, aby dělali přesně to, co oni chtějí, tím, že s nimi hrají své psychologické hry. Pečlivě propočítávají každý svůj krok, aby dosáhli svého cíle.

  • 2.

    Rak

    Rak
    Raci jsou považováni za emocionální blázínky, kteří nikdy nedokážou přijímat rozhodnutí, jež by se řídila logikou. Ale není tomu tak. Když chtějí, dokáží Raci snadno přemýšlet a udělat to, co je pro ně praktické a z dlouhodobého hlediska nejlepší.

  • 3.

    Blíženci

    Blíženci
    Blíženci nemají příliš rádi, když mají s lidmi otevřeně diskutovat o svých cílech a touhách. Jsou jako černí koně, kteří o svých ambicích příliš nemluví, ale než si to lidé uvědomí, tajně si své sny a touhy plní tak, že obelstí lidi kolem sebe.

  • 4.

    Ryby

    Ryby
    Ačkoli je o lidech narozených v Rybách známo, že jsou ztraceni ve svém světě, jsou velmi ambiciózní. Snadno manipulují lidmi tím, že působí jako bezradně a neprakticky. Věci si promýšlejí a dělají, co mohou, aby si splnili své sny.

Autor: neo

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz