Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Plánovači horoskopu: Kdo sní, kdo spřádá intriky a kdo prostě dře?

/
  • Bez plánu ani ránu?
    Bez plánu ani ránu? (istock.com)
    14. června 2021 ● 06:00

    Plánování, investice a úspory do budoucna jsou znakem člověka, který nic neponechá náhodě. Jsou však lidé, kteří se do toho tak ponoří, že téměř zapomínají žít svůj současný život, a okrádají sebe i ostatní o potěšení z přítomnosti. Pět znamení horoskopu má k tomu sklony.

  • 1.

    Kozoroh

    kozoroh
    Workoholičtí Kozorozi vždy směřují ke svému cíli a pracují na tom, aby byla jejich budoucnost lepší. Mají tendenci zapomenout na přítomnost, jsou schopni opomíjet rodinu, nebo si nedopřát odpočinek. Tito lidé mají vysoké nároky, chtějí mít v životě stále větší a větší úspěch. Proto si neustále vytvářejí plány do budoucna. Bez nich jsou nervózní.

  • 2.

    Panna

    Panna
    Panny jsou perfekcionisté, takže chtějí, aby vše bylo dokonalé, včetně jejich budoucnosti. Jsou to také obětaví lidé, kteří chtějí dělat všechno bezchybně. Vytváření plánů pro budoucnost je může tak pohltit, že zapomenou na svůj život v přítomnosti a často ho úplně potlačí.

  • 3.

    Štír

    Štír
    Štíři jsou urputní lidé, kteří se soustředí na svůj cíl a nezastaví se, pokud ho nedosáhnou. Jejich plány jsou často komplikované, počítají s různými reakcemi lidí a sám Štír spřádá plány v plánech a různé intriky.  Může se stát, že zbloudí z cesty reality a někdy i morálky.

  • 4.

    Vodnář

    Vodnář
    Vodnáři rádi plánují, ale plánování je pro ně spíš jako snění. Jsou ochotni postupovat pomalu za svým cílem, který ale vůbec nemusí být praktický.

  • 5.

    Rak

    Rak
    Raci jsou známí jako opatrní lidé a plánovači. Nemají klid, pokud nemají naspořeno, a vždycky potřebují svůj záložní plán.

Autor: neo

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz