Čtvrtek 2. května 2024
Svátek slaví Zikmund, zítra Alexej
Polojasno 22°C

Arianin láskoskop: Štíři se zamilují do kolegy, Vahám projde nevěra

/
  • Ariana Argoni, čarodějka a kartářka
    Ariana Argoni, čarodějka a kartářka (archiv)
    3. srpna 2021 ● 06:00

    Letní měsíce láskám přejí, i těm krátkým a zakázaným. Pokud se ale nechcete dostat do nepříjemností, poraďte se raději s naší odbornicí na lásku, čarodějkou Arianou Argoni.

  • 1.

    Beran

    ...
    Mohou se vyskytnout drobné nesrovnalosti, související s partnerskou věrností. Zvláště pokud jste se na něčem nedomluvili, nedohodli nebo jste se pohádali.

  • 2.

    Býk

    ...
    Ozve se někdo z minulosti, může to být bývalý partner nebo partnerka ale i člověk, se kterým jste chodili a potom rozešli. Nebude to ale myslet vážně. Nevěřte slibům.

  • 3.

    Blíženec

    ...
    Pokud máte nový vztah, budete se muset hodně snažit, aby vydržel, spíše se stane, že budete tento měsíc odcizovat, vztah se může opět rozpadnout.

  • 4.

    Rak

    ...
    Hledáte-li nový vztah, tak s tím bude hodně práce, na každém novém partnerovi nebo partnerce vám bude něco vadit a dlouho se nebudete moct rozhodnout pro toho pravého, pro tu pravou.

  • 5.

    Lev

    ...
    I když k tomu nezavdáte žádnou příčinu, snadno se stane, že se váš partner nebo partnerka začnou projevovat mimořádně žárlivě. Jako kdyby se vás osud snažil naučit, že žárlivost je nemoc.

  • 6.

    Panna

    ...
    Budete mít možnost seznámit se s někým, kdo vás radostně překvapí a s velkou pravděpodobností budete přemýšlet, jak to zaonačit, abyste spolu mohli začít chodit.

  • 7.

    Váhy

    ...
    Konečně si můžete odpočinout po řešení mnoha partnerských potíží, které vám v minulosti braly energii. Hlad po bezkonfliktním vztahu budete zatím tišit spíše kamarádstvím s výhodami.

  • 8.

    Váhy

    ...
    Ve vztahové rovině budete úspěšní a spokojení. Někteří zrozenci v tomto znamení budou v pokušení nenápadně si pěstovat dva nebo i tři vztahy najednou. V tomto měsíci to ještě půjde, později už ne.

  • 9.

    Střelec

    ...
    Zjistíte, že vás nejvíce přitahuje pracovní kolegyně nebo pacovní kolega. I když si už teď řekneme, že to bude poměrně dost riskantní záležitost, je dost pravděpodobné, že neodoláte a další vztah bude na světě.

  • 10.

    Kozoroh

    ...
    Všechny konsteltace jsou nakloněné běžnému, trvalému vztahu, který má své hodnoty, ale má také výdrž a můžete se jeden na druhého spolehnout. Partner nebo partnerka budou zodpovědní a věrní a co více si člověk může přát?

  • 11.

    Vodnář

    ...
    Podobně jako minule ukazuje se i nyní u Vodnářů jistá vyšší dávka přelétavosti, ale nebude to zase nic až tak světoborného, aby se s tím nedalo žít, i když Vodnář zrovna nejste. Jinými slovy, domluvíte se.

  • 12.

    Ryby

    ...
    Nečekejte žádné zvláštní změny, pokud jste spokojení v partnerství, budete spokojení i nadále, pokud někoho hledáte, tak tenhle měsíc nikoho nového nenajdete. 

Autor: neo

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz