Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Ravenův horoskop na srpen: Štíry čekají deprese, Ryby záchvat kreativity

/
  • Raven Argoni, astrolog a čaroděj.
    Raven Argoni, astrolog a čaroděj. (archiv)
    2. srpna 2021 ● 06:00

    Srpnem vás provede starý známý, astrolog a mág Raven Argoni. Blížence potrápí Černá Luna, Lvům se bude dařit a na všechny ještě laskavě shlédne léto. 

  • 1.

    Beran

    Beran
    Při letmém pohledu na životy Beranů vstříc osudu během srpna 2021 nás samozřejmě napadne, že každý Beran bude štěstí svého strůjce, protože zde nejsou žádné negativní konstelace, nicméně i tak se v druhé polovině srpna dostává do opozice vůči Beranu Venuše a tady pozor - všechno, co se týká zdraví, práce, bydlení bude OK, ale starosti budou dělat záležitosti finanční a vztahové, i když zřejmě půjde spíše o nedodržení určité dohody, než o nějakou skutečnou katastrofu. Je možné, že se Berani ozvou a budou bojovat o svá práva. Nesmíme je ale podceňovat, trouby, které přispěly ke zřícení hradeb Jericha, byly z beraních rohů.

  • 2.

    Býk

    Býk
    Konstelace, které jsou obecně pro Býky celkem pohodové, jsou nakloněné menším i větším změnám, týkajícím se studia, práce a bydlení. V Býku nyní působí (z astrologického hlediska) Uran, čili je možné domluvit se klidně i na změně práce (to znamená je možné najít si lepší práci, uzavřít smlouvu a potom dát výpoděď v práci původní), je možné se i přestěhovat (často to pomůže při hledání lepšího zaměstnání, popřípadě i partnera/partnerky), zrovna tak je možné přistoupit i k rekonstrukci nebo prodeji či koupi nemovitosti (bytu, chalupy, domu, vily, pozemku). Zdraví bude sloužit, náhody budou vstupovat do života spíše ty šťastné a užitečné.

  • 3.

    Blíženci

    Blíženci
    Během srpna mohou občas nastat chvilky k zamyšlení, kdy se budete muset rozhodnout, jak zareagovat na vzniklou situaci, s níž jste v původním plánu dne nepočítali. Do Blíženců již celkem přesvědčivě vstoupila Černá Luna, která obvykle radosti nepřidá a z hlediska štěstí a pocitu seberealizace nic zvláštního nepřinese, nicméně příznivá náhoda tomu chtěla, že její přítomnost je zatím celkem přesvědčivě paralyzována vlivem Měsíčního vzestupného uzlu.

    Princip změny může do života vstoupit kolem 8. a 21. srpna, ale nemusí to být jen negativní změny, mohou být i příznivé a přijdou včas, jak vojska z dávných kronik. Zvláště kolem onoho 21. srpna, klasika.

  • 4.

    Rak

    Rak
    Tady si můžeme vzhledem k probíhajícímu srpnu i žertovně zarýmovat, nikdy nebylo divno tak, aby z toho něco neměl prakticky každý Rak. Žijeme v době, kterou ovládají humoristi a ne každý z nás má potřebný smysl pro humor, nicméně Raci i bez potřebného naladění na řešení denních absurdit vše přežijí naprosto v klidu a míru a samozřejmě i ve zdraví. Rak opět prokáže svou schopnost rychle couvnout před hrozícím nebezpečím a udržet si svou poměrně slušnou úroveň hmotného zabezpečení a fungujícího partnerství.

  • 5.

    Lev

    Lev
    Jak všichni víme, Lvi se musí vždy projevit jako něco extra a obvykle, jak se říká, jen to nejlepší je pro ně dost dobré, aby to mohli bez uzardění používat. Osmého srpna je ve Lvu Nov, to znamená, že se ve Lvu setká Slunce s Měsícem a k tomu (málem jsem napsal "navíc", ale on tam nebude "navíc", ale "k tomu") se připojí Merkur, velmi důležitá planeta, symbolizující komunikaci, zisk, peníze, samostatnost, podnikatelské nápady, užitečné transformace a podnětnou výměnu názorů. Pokud se zúčastníte jakékoliv soutěže nebo konkurenčního boje, nasaďte na šachovnici života do hry všechny své známé, narozené ve Lvu, zvýší se tím vaše šance na výhru.

  • 6.

    Panna

    Panna
    V srpnu 2021 mají všechny Panny výborné konstelace na to, aby mohly řešit, zlepšovat, navazovat, popřípadě bezbolestně završovat a končit mezilidské, rodinné a partnerské vztahy. K tomu jim bude sloužit železobetonové zdraví, nezdolný optimismus a chuť cokoliv ve svém životě konstruktivně měnit. Dá se říct, že Panny obecně budou v srpnu velmi čilé, budou chtít cestovat, mohou přijít i na myšlenku něco nového vymyslet ohledně práce, bydlení nebo zahájení vedlejší pracovní činnosti. Z osudového hlediska jim k tomu bude pomáhat nadějné spojení Marsu a Venuše, k nimž se v průběhu srpna přiřadí také Merkur, který ke konci měsíce bude vedle Venuše místo Marsu. Po 22. srpnu bude v Panně Merkur, Venuše a Slunce, což v praxi znamená, že Panny dostanou přidáno nebo se jim povede nějaký zajímavý obchod. Nebo odchod ze špatně placeného místa.

  • 7.

    Váhy

    Váhy
    V první polovině srpna jsou Váhy lehce pod vlivem omamného Měsíce, budou zamyšlené, romanticky naladěné, může se stát i to, že jak budou stále zasněné, tak budou občas i špatně vážit, ale to vše se rychle spraví po 17. srpnu, kdy se do Vah dostane Venuše, planeta erotiky a sexu a též planeta dobrých partnerských vztahů a rodinných záležitostí. Zdraví, partnerství, vztahy budou fungovat, řekl bych, konstruktivně a na konci měsíce se ve Vahách objeví také mrštný obchodník Merkur, znamení zlepšení finančních záležitostí.

    Starší Váhy si dají pozor na pasivní pohybový aparát, může se projevit nečekaně více pasivně, než to má v technickém názvu.

  • 8.

    Štír

    Štír
    Všechno bude celkem v pohodě, pouze v polovině srpna bude mazané připravit se na zádumčivé, lehce depresivní, až psychedelicky laděné stavy mysli. Nemusí to platit pro všechny Štíry, například pro Štíry, kteří právě vyhrají první v loterii, má osud připravené vznešenější pocity (seberealizace, hřejivý úspěch, popřípadě ostentativně najevo dávaná žoviální dobromyslnost). Celkově se bude vše odehrávat v harmonii a nic vyloženě špatného či zlého by se stát nemělo, na druhou stranu jsou konstelace přece jenom pouhé konstelace, které mohou být narušeny vlastním přičiněním či nevhodnou aktivitou, například, když uvěříte podvodníkovi, před nímž vás všichni ostatní varují.

  • 9.

    Střelec

    Střelec
    Nedávno jsem četl zajímavou studii, která tvrdila, že většina sériových vrahů se rodí v Rybách, v Blížencích a ve Střelci. Shodou okolností jsem v tu samou dobu psal (zase svou vlastní) psychologickou studii o tom, že Střelci, když něco provedou a může to být i krádež rohlíku v obchodě, tak se většinou prozradí a daleko snadněji se je podaří zadržet, než třeba Vodnáře, Býky a Lvy. Statisticky viděno, je v každém znamení stejné množství "přestupků" a "provinění" proti čemukoliv, ale některá znamení jsou prostě opatrnější a právě tento srpen je možné, že se na naše Střelce opět někdo pokusí něco "hodit". Jinak bude vše v pořádku.

  • 10.

    Kozoroh

    kozoroh
    Ve znamení Kozoroha je Pluto, což je taková zvláštní planeta nebo spíše kapesní (americká) planetka, někteří astrologové s Plutem vůbec nepočítají, jiní v této mikroplanetě vidí zdroj velkého zla, s nímž se musí počítat, já sám se počítám mezi astrology, kteří berou v úvahu, že všechno, co není proti přírodním zákonům je možné a je dobré se řídit podle starého stranického pravidla, důvěřuj, ale prověřuj, proto o tom vůbec mluvím. Na Kozorohy čeká plodný, spokojený srpen 2021, plný drobných radostí a fyzické svěžesti. Potíže a překážky, které se občas na cestě mezi červencem a zářím 2021 vyskytnou, se snadno překonají. Důležité je všímat si všeho, co by se mohlo v životě projevit jako důležité a nenechat se zaskočit.

  • 11.

    Vodnář

    Vodnář
    22. srpna 2021 dojde k velmi zajímavému úlňku, o němž většina astrologů neví, co si má myslet. Slunce bude na hranici mezi Lvem a Pannou a Měsíc se ocitne přesně mezi Vodnářem a Rybami. Je to takový rozpolcený úplněk, ani Ryba, ani Rak, přesto ale Vodnářům přináší z akáši nebo z astrálu jedno důležité poselství. Měsíc je víceméně ve spojení, čili v konjunkci s retrográdním Jupiterem, čili, jak vidím, už jsme doma - Vodnáři budou prožívat srpen jako abnormálně přínosný měsíc pro své zdraví, jinými slovy, právě nyní mohou díky cvičením a meditacím nebo díky změně stravovacích návyků přispět k vyléčení starých, možná už lehce chronických neduhů a přirozenou cestou z výšit svou imunitu.

  • 12.

    Ryby

    Ryby
    Částečný vliv úplňku a vliv Neptunu, takzvaně na plný úvazek bude z Ryb vyrábět výkonné umělce. Zcela jistě lze nalézt mezi Rybami jedince, kteří mají intelektuální a umělecké schopnosti a to jsou ti, kteří na sebe tento měsíc upozorní a jak se říká "půjdou nahoru". Jsou samozřejmě i Ryby, které jsou v intelektuálním rozmachu z jakýchkoliv důvodů víceméně omezené, což berme jako pouhopouhé konstatování faktu, protože i tyto Ryby zaznamenají určitý rozmach v oblasti osobního úspěchu, v práci a v podnikatelské činnosti. Jak s tím naloží, záleží už jenom na tom, jak jsou na úspěch nastavené. Všechno ale bude v tomto směru naprosto v pořádku, žádné objektivní překážky se neobjeví.

Autor: neo

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz