Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Ravenův horoskop na květen: Panny budou mít kliku, Ryby budou vládnout horoskopu

/
  • Raven Argoni, astrolog a čaroděj.
    Raven Argoni, astrolog a čaroděj. (archiv)
    3. května 2021 ● 14:50

    Měsícem lásky vás provede astrolog a mág Raven Argoni. Celkově se květen jeví jako klidný měsíc, a to, jak dopadne, záleží hlavně na aktivitě každého z nás. 

  • 1.

    Beran

    Beran
    Celkový výhled na zdraví, práceschopnost a zdraví je pro Berany velmi dobrý, což ale neznamená, že Berani, neboli Skopci budou trávit květen 2021 s radostnou písní na rtech. V mnoha případech to tak nebude, ale zdrojem čehokoliv, co se bude muset řešit, bude spíše partnerství, než jiné záležitosti. Jisté náznaky toho, že nemusí být všechno v rodině nebo v partnerství v naprostém pořádku, se mohou objevit kolem 7. a 8. května, to je období, kdy v Beranu bude chmurný, až depresivní Měsíc. Nebudou se odehrávat žádné pohnuté tragedie, ale může dojít k drobnému pozapomenutí na něco, co bylo slíbeno a i když to nebude nic světoborného, vrásku z obličeje to nevyhladí.

  • 2.

    Býk

    Býk
    Začátek května 2021 se pro Býky odehraje takříkajíc v zaběhnutých normách a kolejích, nemělo by se odehrát nic negativního, ale pozor na jednu poměrně dost nemilou konstelaci, která nastává současně s Novem v Býku (11. května), kdy se setká Slunce - Měsíc a Černá Luna v poslední třetině Býka a k tomu v Býku působí, přibližně v polovině Uran. Může se potom přihodit i něco jako nešťastná náhoda, chcete chytit autobus nebo tramvaj, ale místo, abyste na poslední chvíli elegantně proskočili právě se zavírajícími dveřmi, tak zakopnete a skončíte v pozici ležícího střelce s dobrým výhledem na odjíždějící vůz hromadné dopravy.

  • 3.

    Blíženci

    Blíženci
    Pomalý rozjezd na začátku května je korunován kolem 14.5. setkáním Merkuru, Měsíce, Venuše a Měsíčního vzestupného uzlu, pod jejichž ochrannými křídly se budou Blíženci tetelit až do začátku června 2021. Dvacátého května se do planetárního Blíženeckého seskupení přidá ještě Slunce a to se potom nemůže nic negativního přihodit, ani kdyby čert na koze jezdil. Takže, shrnuto, podtrženo, sečteno, zdraví bude OK, práce a pracovní nabídky budou rovněž OK, bude i možnost naučit se něco nového, popřípadě se z pracovního hlediska přihlásit na nějakou výživnou rekvalifikaci, partnerství bude v základních rysech fungovat, ale objeví se i možnost situaci v partnerství takzvaně "posunout", což uvítají hlavně Blíženci - ženy.

  • 4.

    Rak

    Rak
    Prakticky všichni Raci budou využívat toho, že budou mimořádně posílení přítomností Marsu a částečně také přítomností a působením Měsíce, zdraví bude pevné a neochvějné, Rak nemůže v květnu onemocnět ani kdyby se o to snažil a co se týká pracovní roviny, tak bude mít na výběr, čili může klidně začít dělat i to, co ho baví a přináší mu (jí) to pocit seberealizace a vlastní užitečnosti. Pokud by se mohlo něco řešit nebo dolaďovat, tak by to u Raků bylo pouze v rovině partnerské a v rovině sexu. Ale i zde bude nakonec vládnout donekonečna se rozprostírající spokojenost a pocit vlastní důležitosti.

  • 5.

    Lev

    Lev
    Celý květen 2021 se pro Lvy zdá být příznivý, jak z hlediska zdraví, tak i z hlediska práceschopnosti a práce, pouze v případě, že by kterýkoliv Lev potřeboval, chtěl nebo i musel práci změnit, tak by mu to mohlo přinést do života trochu starostí, ale nakonec by i tak všechno dobře dopadlo, stejně jako v klasických pohádkách, kde se vše vyřeší, princezna unikne drakovi, princ splní nesmyslné úkoly (i kdyby se jednalo o zprovoznění nefungujících testů), černokněžníkovi prasknou tři obruče, které nosil kvůli hubnutí a potom spolu všichni šťastné žijí až do nejdelší smrti. Jinými slovy Lvům nic špatného nehrozí a pokud se něco nebude zdát zrovna dvakrát nejlepší, tak se to v průběhu hvětna v dobré obrátí.

  • 6.

    Panna

    Panna
    Na Panny se během května několikrát usměje štěstí, když budou muset něco řešit tak to sice nemusí vždy dopadnout podle toho, jak si to Panny budou přát, ale vždy to bude znamenat mimořádně úspěšné řešení vzhledem k delšímu časovému horizontu. Může se tedy stát, že se typická Panna bude snažit o dobře placené volné pracovní místo (třeba v muničním skladu) a ono to jako na potvoru nevyjde, ale později se ukáže, že to byla spíše šťastná než nešťastná náhoda či shoda okolností. Všechno, co se týká partnerských záležitostí by Panny rovněž měly nechat ještě plynout, aniž by do toho jakkoliv aktivně zasahovaly. Ve většině případů tuto radu ocení až později, teď by nemělo cenu si nad tím lámat hlavu.

  • 7.

    Váhy

    Váhy
    Je možné, že většina zrozenců ve znamení Vah si v první polovině května 2021 lehce pozasteskne, že se v květnu nic neděje a že je to docela škoda, protože máj má být lásky čas, ale zřejmě to neplatí pro Váhy - kde nic, tu nic, skutek utek a v podstatě budou mít pravdu, protože první polovina května nevypadá pro Váhy nijak zvlášť bohatě na košaté či dechberoucí události, ani na jakékoliv citové erupce. To se změní až 22. a 23. května, kdy do Vah vstoupí Měsíc. Pro mnoho Vah se život změní ve znovuotevřený bar s bohatou nabídkou nočního života, inu, jak s tím která Váha naloží nebo jak s kým zatočí a koho si bude vážit a koho ne, to už bude záležet na každé Váze zvlášť.

  • 8.

    Štír

    Štír
    V květnu budou mít Štíři nejasné tušení, že se hlavní životní události odehrávají tak nějak vedle nich nebo za nimi, popřípadě někde na dohled, ale zrovna, když se nedívají. Pocit, že jim (Štírům) něco uniká se ještě posílí v druhé polovině května, proto se raději připravte na to, že pokud si na květen nic nenaplánujete, tak se také nic nestane. Na jednu stranu je celkem dobré, když vám osud dává příležitost, vstupovat svou vůlí a svým chtěním do děje kolem vás, neboli do svého osudu, ale na druhou stranu to nepřipraveným může způsobit v duši zmatek, zvláště, když  jsou zvyklí, že za ně myslí a rozhoduje někdo třetí. Jnými slovy, budete mít příležitost vyzkoušet si, jak vypadá a jak se projevuje samostatné rozhodování.

  • 9.

    Střelec

    Střelec
    Zmatek v duši, zmatek v práci, zmatek ve studiu, zmatek kolem sebe, zmatek v partnerství. Tak se projevuje Měsíční sestupný uzel, který máte ve svém znamení a kdo na něj není zvyklý, může pocítit určitou nejistotu, která se může projevovat i tím, že člověk přestane souhlasit se svými vlastními názory. Někdy za to může zamilovanost do osoby, o níž nejsme zcela přesvědčeni, že je to ta pravá a že se k nám hodí. Nebo je vyprovokovaný zmatek v duši a v názorech dílem obratného psychopata, který právě na vyhlédnuté oběti začíná uskutečňovat své nekalé experimenty. Střelci, kteří jsou pevní ve svých názorech a nenechají se nikým a ničím ovládat, budou celkem v pohodě. Citlivý den, na který by bylo dobré se připravit, je úplněk ve Střelci, 26. května 2021.

  • 10.

    Kozoroh

    kozoroh
    Správný a typický Kozoroh se nenechá ovlivnit nikým a ničím, půjde si za svým cílem a nenechá si mluvit  do svých názorů. Dokáže se prosadit, i kdyby se mýlil, ale vzhledem k tomu, že se většinou nemýlí a názorů ostatních si přiměřeně váží a bere je na vědomí, umí diskutovat a umí odpovědět na konkrétní otázku (to už dnes začíná být docela zvláštnost), dokáže se domluvit s celou řadou lidí a bude úspěšný v práci, v zaměstnání, většinou i v rodině, takže celý květen stráví tím, že bude s někým neustále diskutovat a sdílet názory, ale může zaznamenta postup v profesní a svým způsobem i v partnerské rovině.

  • 11.

    Vodnář

    Vodnář
    I když má Vodnář velmi zajímavé postavení mezi osatními znameními, stejně mu bude v bezstarostném posupu vadit přítomnost Saturnu, který je ve Vodnáři zaklíněný prakticky uprostřed jak kukačka v cizím ptačím hnízdě. Saturn často způsobuje potíže v práci a v zaměstnání, pokud máte Saturn, zakousnutý v zátylku, jak býložravec masožravou šelmu, budete se při rozhovoru s většinou lidí cítit jak vegan, který musel ze společenských důvodů zasednout ke stejnému stolu s řezníkem z nedalekých jatek. Pokud se dokážete soustředit na cokoliv, čeho chcete dosáhnout, tak s vysokou pravděpodobností dosáhnete svého, ale bude vás to stát velkou námahu.

  • 12.

    Ryby

    Ryby
    Všichni, kdo jsou narození v Rybách, mají stále víceméně výsadní postavení vůči ostatním, je to dáno Neptunem ve znamení Ryb, k němuž se v druhé polovině měsíce května přidává Jupiter. Je to, jako kdybyste měli na své straně dva vládce, z nichž jeden ovládá všechno, co je na suchu a druhý má pod palcem vše, co se vyskytuje ve vodě. Jinými slovy, nikdo a nic vám neuteče, pokud se vám kdokoliv nebo cokoliv znelíbí, jsou jeho dny nebo dny téhož sečteny, samozřejmě obrazně řečeno, protože Ryby jako takové jsou znamením filozofů, vědců a myslitelů a nejsou příliš nakloněné křečovitému fyzickému násilí, což bude v měsíci máji pro mnoho lidí něco jako výhra v loterii.

Autor: neo

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz