Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Ravenův horoskop na leden: Raci budou spokojení, Střelci zatouží po sexu.

/
  • Raven Argoni, astrolog a čaroděj.
    Raven Argoni, astrolog a čaroděj. (archiv)
    4. ledna 2021 ● 13:24

    I v novém roce vám bude ukazovat cestu pod hvězdami Raven Argoni. Co nás čeká v lednu?

  • 1.

    Beran

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Vstup do nového roku 2021 není spojený s žádnými neřešitelnými problémy, stejně tak to vypadá, že i zdraví, posílené na začátku přítomnosti Marsu, bude perfektně sloužit. Něco k řešení se najde, budou to věci ohledně partnerství, ale spíše to vypadá, že dojde k menší partnerské diskuzi, která pro Berany dopadne dobře. Práce vypadá stabilně, stejně tak vše, co se týká hmotného zabezpečení.

  • 2.

    Býk

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Vzhledem k Uranu a Černé Luně je možné, že Býci vstoupí do nového roku 2021 s pocitem, že nestačili vyřídit všechno, co ke šťastnému ukončení roku 2020 dořešit potřebovali. To by se ale mělo během ledna 2021 napravit, takže nakonec bude v druhé polovině ledna i důvod k menšímu jásotu. Obecně budou mít Býci dojem, že se jejich situace s postupem času zlepšuje. Bude to díky přítomnosti Marsu, díky němuž se zmírní negativní vliv Černé Luny.

  • 3.

    Blíženci

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    V oblasti partnerství se bude ještě pár detailů jevit jako, že nejsou ještě úplně dořešené, mohou prostě být zdrojem starostí, i když ve skutečnosti to bude chtít jen věnovat vztahové rovině trochu více času. Zdraví bude OK, obavy z budoucnosti se mohou objevit v současné práci, i když to ještě nebude v tom smyslu, že by se Blíženci museli setkat s hláškou: "Zítra už nechoďte", ale přijdou změny a jak jsme si už v poslední době zvykli, nebývajjí změny vždy spojené s příjemným šimráním v dutině břišní.

  • 4.

    Rak

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    V podstatě se jedná o "vysmáté" znamení. Do nového roku 2021 vstupuje Rak s úplňkem v zádech, takže bude spokojený a v klidu. Většiny Raků se během ledna nic nedotkne, takže jestli budou zářit štěstím nebo budou nespokojení, bude více než na vlivu nebo tlaku okolních událností a jevů (většinou žádné nebudou) záležet spíše na stavu jejich nervové soustavy. Z osudového hlediska se žádnému Rakovi nic špatného nestane, spíše budou ostatním sloužit jako vzor lidí, kteří si svůj život umí zařídit.

  • 5.

    Lev

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Na znamení Lva bude mít největší vliv Měsíc, proto hned na začátku ledna a na konci ledna, kdy bude Měsíc ve Lvu, mohou Lvi vyřídit spoustu věcí, na které se ještě nedostalo. Ke konci ledna mohou žádat o hypotéku a na začátku ledna si mohou úspěšně odložit splátky. Celkově bude znamení Lva patřit k těm úspěšnějším, trochu pozor by si měli dávat kolem 13. ledna 2021, kdy nastává Nov, který se odehraje prakticky v opozici ke Lvu. V tuto dobu se nevyplatí ani investovat nebo půjčovat peníze a neplatí pravidlo, že risk je zisk. Spíše naopak. 

  • 6.

    Panna

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Na začátku ledna působí na Panny v dobrém slova smyslu Měsíc, což se projeví spoustou zajímavých a užitečných nápadů. Zdraví bude naprosto v pořádku, v oblasti práce a výdělečné činnosti se jeví spíše stabilita, než cokoliv jiného, v partnerské oblasti ale může zůstat mnoho věcí nedořešených či nevyřešených a s velkou pravděpodobností se z toho žádné zajímavé řešení během ledna nevyvrbí. Nejsou ale vidět žádné smutnější velké změny, jako třeba rozchody, rozvody nebo hádky, ani krize.

  • 7.

    Váhy

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Jednoznačně se dá říct, že u Vah se zlepší během ledna 2021 téměř všechno, včetně komunikace, takže pokud jste se jako Váhy nemohli s někým domluvit nebo jste se nemohli na něčem dohodnout, tak v lednu je jakákoliv, oboustranně prospěšná dohoda téměř jistá. Trochu větší pozor si dejte v lednu na peníze, zvláště si zkontrolujte "pravidelné" platby, nemusí být všechno úplně v pořádku - a pořádek, jak známo, dělá přátele.

  • 8.

    Štír

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Přestože v lednu 2021 mohou ještě platit různá omezení, týkající se shromažďování a volného pohybu, budou Štíři patřit k lidem, kteří se snadno s kýmkoliv seznámí, popřípadě se celkem jednoduše dají s někým do řeči. A to i v případě, že jim nebude zrovna do zpěvu. Ideální práce pro klasického Štíra v lednu 2021 je mluvčí klasické neziskovky nebo komentátor událostí. Všechno budou komentovat a jejich názory budou často i docela trefné a vtipné. Uplatní se v televizi nebo na youtubku.

  • 9.

    Střelec

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Většina Střelců bude od zaznění půlnočních silvestrovských zvonů celý leden až do začátku února 2021 myslet na sex, na vztahy, na lásku a na vzájemnou genderoromantickou přitažlivost. V běžném životě to může být zajímavé a romantické, jak již sám název této přitažlivosti napovídá, ale v pracovní sféře bych to po mnoha a mnoha zkušenostech nikomu nedoporučoval, jistě znáte úsloví, co je v domě, není pro mě. Všechno ostatní bude dobré nebo alespoň v normě, žádné katastrofy, ani náhlá onemocnění se konat nebudou.

  • 10.

    Kozoroh

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Zvláštní konstelace nastává v Kozorohu 13. ledna 2021 - Slunce se spojí s Měsícem v ukázkový Nov, doplněný Plutem, k tomu se bude na začátku Kozoroha vyskytovat Venuše, planeta lásky a štěstí. V Kozorohu je během Novu více planet, než v jakékoliv jiném znamení, což symbolizuje vysokou zodpovědnost, kterou budou Kozorozi mít vzhledem ke svým spolupracovníkům, popřípadě i k rodinným příslušníkům. Svým způsobem budou Kozorozi zastávat vedoucí a řídící funkce.

  • 11.

    Vodnář

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Začátek ledna bude pro Vodnáře probíhat tiše a nenápadně, nikdo  si jich nebude moc všímat - až 14. ledna 2021 dojde ve Vodnáři k setkání Saturnu, Jupitera, Merkuru a Měsíce a z Vodnářů se rázem stanou V.I.P. osobnosti, se kterými si každý s radostí zhotoví selfíčko nebo i umělecky komponovanou fotografii na nějakou hlubokosmyslnou sociální síť. Po pracovní stránce bude všechno v pořádku, zdraví bude též OK, jen ve vztahové rovině, jak jsme si již naznačili, mohou být trochu zmatky.

  • 12.

    Ryby

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Nechci říkat, že Ryby jsou nudné znamení, ale příliš vzrušení kolem nich nebo ve spojení s nimi nečekejme. S Neptunem ve znaku žádné zvláštní dobrodružství nezažijete, spíše si s Rybou po boku vychutnejte chvilky klidu, pohody a míru. Je docela dobře možné, že s Rybami budete v lednu občas řešit otázku, jestli je dáte kávu nebo čaj, ale to bude asi tak všechno. Více aktivity můžeme u Ryb očekávat až v únoru, kdy Slunce vklouzne do jejich znamení. Kolem 20. ledna se, milé Rybky, vyhněte neprůhledným finančním transakcím, abyste nepřišly o nějaké ty šupiny pro štěstí.

Autor: neo

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz