Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Ravenův horoskop: Váhy mají šance, Blíženci budou disponovat kouzelnou přitažlivostí

/
  • Raven Argoni, astrolog a čaroděj.
    Raven Argoni, astrolog a čaroděj. (archiv)
    6. dubna 2021 ● 18:38

    I dubnem vás provede astrolog a mág Raven Argoni. Nestálý jarní měsíc ale příliš nehrozí a velká část horoskopu přinese dlouho očekávaný klid i úspěch. 

  • 1.

    Beran

     Planety, které během dubna působí na Berany jsou hezké a nadějné, je tady Slunce, Merkur, Měsíc a Venuše, přičemž všechny čtyři planety se v Beranu setkávají 12. dubna během svižného Novu, tak to nezapomeňte oslavit. Je to krásná konjunkce, stellium, přímo planetární swingers párty. Nicméně, od 20. dubna v Beranu už není žádná planeta, všechny se posunují do sousedního Býka a realitě se to projeví tím, že i když se duben krásně a nadějně ve všech směrech takzvaně rozjede a vše se bude nadějně vyvíjet, může se všechno po dvacátém dubnu zpomalit, až zastavit. Snažte se proto všechny důležité věci vyřídit co nejrychleji, aby se čirou náhodou nestalo, že přijdete na nádraží půl hodiny před odjezdem vlaku, který nakonec díky vlastní nepozornosti zmeškáte.

  • 2.

    Býk

     Až do dvanáctého dubna se budou v Býku líně povalovat (jinak se to nazvat snad ani nedá) Uran a Černá Luna. Je to spojení neveselé, které málokdy někoho vyprovokuje k smíchu. Od 12. dubna vnikne do znamení Býka postupně Měsíc, Venuše, Merkur a Slunce, ale to už máme dvacátého dubna a v této sestavě, i když bez hbitého Měsíce, se Býci dožijí magického konce dubna. Změny konstelací jsou rychlé a občas až nečekané, v běžném životě se tomu říká, že to jde do kopce a z kopce nebo nahoru a dolů. Připravte se na to, že se velmi snadno můžete konfrontovat s principem nesplněných slibů, přičemž je celkem jedno, kdo něco slíbil a kdo něco nesplnil.

  • 3.

    Blíženci

    Od 1. do 23. dubna dává Blížencům čarovnou sílu (na jaře je všechno čarovné a magické) přítomnost Marsu, což se projeví především v oblasti partnerské. Zvláště Blíženci nebo Blíženkyně - ženy budou mít štěstí na vlivné a chtivé nápadníky, ale ani muži nepřijdou zkrátka, spíše se dá říct, že zkrátka a dobře to kolem Blíženců bude až do 23. dubna vášnivě vřít a bublat - jak toho využijí, jestli hodně, málo nebo vůbec, to už bude záležet jen a jen na nich. Poslední týden jsou konstelace nakloněné spíše řešení pracovních záležitostí, ale stihnout by se mělo všechno.

  • 4.

    Rak

    Pokud očekáváte ve svém životě jakoukoliv zajímavou, konstruktívní a samozřejmě i vzrušující změnu, dočkáte se právě tento měsíc. Od začátku dubna budete cítit rostoucí, téměř lechtivé vzrušení vždy, když lehce pomyslíte na budoucnost a pokud už máte něco zajímavého naplánováno, bude se vám to promítat do snů - potom, kolem 24. dubna vstoupí do znamení Raka Mars, jangová, mužná planeta a spolu s Marsem se v životech všech Raků objeví potencionální nové partnerské možnosti, muži - Raci budou najednou obletování ženami a ženy - Račice se stanou středem pozornosti, když už ne přímo VIP, tak mužů, kteří v tomto světě něco znamenají.

    Zdraví bude v pohodě, Rak se stane synonymem negativního testu, takže se máte na co těšit.

  • 5.

    Lev

    Vzpomínky na dávnou minulost by mohly charakterizovat život většiny Lvů. Ne, že by to Lvům nějak zvlášť chybělo, ale když máte Saturn v opozici ke svému znamení, může se snadno stát, že něco z minulosti, třeba i hodně dávné, by se vám mohlo hodit jako inspirace k řešení nějakého současného problému. Bude více změn ve vašem životě, k nimž se budete muset postavit čelem, mohou to být změny, které se týkají bydlení, stěhování, rekonstrukce, sdílení, ale mohou se kromě podnikatelských nápadů, vyskytnout i nápady na radikální změny v oblasti partnerství. Ale nejdříve se zkuste nějak lidsky domluvit, to by se mělo v této pohnuté době vyplatit.

  • 6.

    Panna

    Pokud budeme pátrat po dobrých znameních a konstelacích na dohled od klasické Panny, najdeme je v oblasti práce a podnikání. Podle všeho by se prakticky nemělo stát, aby pilná a houževnatá Panna přišla o práci, zaměstnání nebo třeba i dočasnou podporu v tíživé situaci. Pokud by se přece jenom něco podobného odehrálo, tak to znamená, že dotyčné Panně zrovna chyběla energie nebo jak se lidově říká šťáva a hned, jak se trochu vzpamatuje, tak to napraví. Nechme se překvapit, Panny mají vždycky nějaké to překvapení v záloze.

  • 7.

    Váhy

    Řekněme si to rovnou - není to špatné. Příležitosti budou, jak pracovní, tak i partnerské, hlavně se nesmíte nechat zaskočit takzvaným prvním odmítnutím. Něco se vám bude líbit, tak se zeptáte, jestli by to mohlo být právě pro vás a může se stát, že budete mít pocit, že jste rukou hrábly do drátů vysokého napětí. Tím se ale nesmíte nechat odradit - zvolte trochu jinou taktiku a můžete pokračovat ve verbálním dobývání vyhlédnutých cílů. Váhy, které už mají většinu věcí takzvaně pod kontrolou, prožijí v dubnu pocit jistoty a stability.

  • 8.

    Štír

    U tohoto znamení, v němž se 27. dubna 2021 odehraje řízný úplněk (Měsíc ve Štíru, Slunce-Venuše-Merkur-Uran v Býku) lze očekávat koncem dubna i jistou možnost výhry. Nechci vás přemlouvat, svádět či lákat k tomu, abyste někde u rulety prohráli kalhoty, ale můžete si v klidu a pohodlí vsadit do nějaké loterie třeba stovku nebo dvě stovky, vždycky říkám, že pokud máte dobré konstelace na výhru, tak si vás to najde, i když vsadíte malou, opatrnou částku, takže pokud jste minulý měsíc, to je v březnu, nezlobili, je výhra vaše. Pokud vyhrajete, tak to nikomu neříkejte, to je už takové zlaté pravidlo skromných vítězů.

  • 9.

    Střelec

    Je velmi dobře možné, že se vás už pomalu zmocňoval pocit, že jste už dlouho netřílelli na živý cíl, teď to samozřejmě nemyslím ve vojenském slova smyslu, jako, že byste měli popadnout devítku nebo kalašnikov a jít to někam "vyčistit", ale už jste si dlouho nepopovídali s někým, kdo vás zajímá, dlouho jste neflirtovali s někým, kdo vás citově zaujal a dlouho jste si s nikým jen tak nepoklábosili na volné téma. To se nyní změní, vynoří se příležitost a dokonce by neměla být jenom jedna, ale hned rovnou dvě nebo tři nebo jich bude i více a budete si užívat verbální exhibice, jako první člověk, když kdysi dávno, zničehonic promluvil.

    Kozoroh Dá se říct, že jakékoliv planetární konstelace, které jsou obohacené Plutem, nejsou v celkovém rámci nic moc a to je právě tento případ, který sedne jak příslovečná část lidského těla na hrnec pro všechny Kozorohy. Skutečnost je ale díky tomu právě taková, že pro Kozorohy bude duben 2021 přesně takový, jaký si jej udělají. Pilní a všestranní Kozorohové, doslova by se dalo říct, copywriteří života, mohou prožít tento duben jako mimořádně inspirativní a přínosný, zatímco Kozorozi líní, charakterově nevyzrálí, kteří se stále jenom rozhlížejí, kam by si na chvíli sedli, nebudou mít z tohoto dubna prakticky nic. Všechno u Kozorohů záleží pouze a jedině na aktivitě.

  • 10.

    Vodnář

    Ano, je to znamení, které je obohacené Jupiterem a současně i Saturnem. Jupiter v podstatě znamená pravý opak Saturnu (nebo Saturna?), je to jako když porovnáte vodu bez bublinek s vodou s bublinkama. Pro každého z nás je jedna z těch dvou vod trochu nudná, zatímco s druhou je o něco více srandy. S Vodnáři to bude podobné, budou Vodnáři bez bublinek a Vodnáři s bublinkama. S jedním Vodnářem se nudit nebudete, s druhým ano. Jinými slovy, Vodnář teď, v dubnu, představuje znamení, od kterého můžete očekávat prakticky cokoliv, podle toho, jak budete sami na Vodnáře naladění.

  • 11.

    Ryby

     Zdravé, veselé, klidné i dravé, rybí energie pochází a ještě dlouho bude pocházet z Neptunu, který je neobyčejně silnou, téměř neotřesitelnou planetou. Musíme si uvědomit, že podle antické mytologie byl Zeus šéfem bohů, vládl všemu, co bylo na souši a Neptun vládl všemu, co bylo pod vodou. Těžko říct, která říše je pestřejší, větší a obsáhlejší. Pokud žijete na souši, tak vás asi vyděsí, když se potkáte s mořskou pannou, ale můžete se i leknout, když potkáte rybu. Nebo astrologickou Rybu, protože patří úplně do jiné říše, než vy. Tak o tom trochu přemýšlejte a příště se už nelekejte.

Autor: neo

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz