Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Ravenův horoskop na únor: Kozorohové si počkají, Lvi budou lehkovážní

/
  • Raven Argoni, astrolog a čaroděj.
    Raven Argoni, astrolog a čaroděj. (archiv)
    2. února 2021 ● 06:00

    Studeným únorem vás provede astrolog a mág Raven Argoni. Pohodu zažijí Váhy, Štíři se zas mohou pustit do nových věcí.

  • 1.

    Beran

    ..
    Nebudou mít úplný klid, naopak to vypadá, že budou muset řešit celou hromadu různých věcí, které se obvykle řeší jednou za čas a bude to v oblasti bydlení, práce a partnerství. Jediné, co vypadá stabilně, je zdraví, tady by nemělo nastat žádné překvapení, ale něco důležitého se bude muset vyřídit ohledně bydlení. V partnerství si budou muset zajistit další klidný a ničím nerušený průběh. Mohou se dožít i nějaké menší zrady od lidí nebo od člověka, od kterého by to nečekali.

  • 2.

    Býk

    ..
    V průběhu února se mohou u Býků objevit menší zdravotní komplikace, kterých se ale brzy zbaví. Ve znamení Býka bude strašit Černá Luna, která obvykle přináší nějaké starosti navíc, proto bude dobré přistupovat k řešení problémů se zvýšenou odpovědností a opatrností. Býci, kteří mají dluhy, se jich budou zbavovat jen těžko, ale nakonec se i tyto problémy ukáží jako řešitelné.

  • 3.

    Blíženci

    ..
    Hlavním tématem smyslu života pro většinu Blíženců bude partnerství a pomoc bližním. Z hlediska hmotného zabezpečení to nebudou mít špatné, protože budou mít práci a zdraví bude sloužit, co více si může klasický, běžný Blíženec přát? Určitá nejistota se objeví pouze v partnerství, zvláště, jde-li o partnerství nové.

  • 4.

    Rak

    ..
    Většina Raků představuje znamení, které je celkem vysmáté. Raci nemají a nebudou mít rádi zbytečné komplikace, je možné, že se budou snažít užít si zimní prázdniny a pokud se v tomto smyslu pustí aktivně do řešení jakékoliv situace, obrátí se vše v jejich prospěch. Pokud budou chtít, mohou se klidně zajímat i o lepší práci.

  • 5.

    Lev

    ..
    Pro většinu ostatních znamení se bude Lev jevit jako někdo, kdo umí všechny starosti dokonale hodit za hlavu a dělat si, co chce. Ostatním může připadat jako lehkovážný a možná i trochu nespolehlivý, ale sám za sebe nebude mít s ničím problémy. Je možná i menší změna v oblasti partnerství, ale bylo by to po domluvě s partnerem či s partnerkou.

  • 6.

    Panna

    ..
    Zrozenci ve znamení Panny se budou muset vypořádat s určitými zmatky, které se objeví v oblasti práce, financí a partnerství. Všechno ale bravurně zvládnou, takže již v druhé polovině února budou naprosto spokojení prakticky se vším. Drobné potíže se mohou projevit v partnerství, jako například nedostatek zájmu z druhé strany, ale to všechno půjde šťastně překonat.

  • 7.

    Váhy

    ..
    Všechny Váhy, které mají spokojený vztah, budou celkově ve všech oblastech života takříkajíc "za vodou". Pokud ale nemají vyřešený vztah a cítí se samy nebo osamělé, mohou v únoru 2021 zápasit s určitým finančním nedostatkem. Rada zní, snažte se vyhnout dluhům, nejsou dobré konstelace na řešení jakýchkoliv mínusů.

  • 8.

    Štír

    ..
    Odvážně se mohou Štíři vrhnout na jakékoliv důležité pracovní změny, kdyby náhodou řešili otázku znovunalezení ztracené práce, tak všechny konstelace jim půjdou takzvaně na ruku. Zdraví bude v pohodě, partnerství bude též dělat čest svému jménu. Kdyby chtěli Štíři během února 2021 začít podnikat, tak by bylo dobré si to ještě rozmyslet.

  • 9.

    Střelec

    ..
    Bude to chtít dávat si trochu větší pozor na zdraví, ale nehrozí zase nic vážného, je možné přijít i k menšímu zranění v práci, říznutí do prstu při zkoumání ostrosti nože a podobně, tak si na to dejte pozor a bude všechno v dokonalém pořádku. Práce, výdělek, partnerství budou v pohodě, prostě OK.

  • 10.

    Kozoroh

    ..
    Trochu se bude všechno zdržovat, tak se tím nenechte znervóznit, může se stát, že se někde objednáte, přijdete a ještě budete muset hodinu čekat nebo si budete chtít koupit něco z katalogu a doprava bude trvat tři týdny, proti tomu nic nezmůžete, to se dá jen tiše přetrpět, příští měsíc bude o hodně lepší a rychlejší.

  • 11.

    Vodnář

    ..
     Vzhledemk tomu, že Vodnáři mají u sebe, ve svém znamení všechny nejdůležitější planety kromě Marsu a Neptunu, budou vždy a všude pány situace a jen tak něco je nerozhází. Zdraví vypadá dobře, pracovně na tom budou také dobře, pokud by potřebovali cokoliv změnit, budou mít příležitost, změny mohou samozřejmě nastat i v partnerství, ale tak, jak si to Vodnáři naplánují a jak si to budou přát.

  • 12.

    Ryby

    ..
    Snadno budou proplouvat mezi všemi překážkami a jen tak něco je nezastaví. Hlavně budou mít plno zajímavých nápadů, které se dají použít i jako podnikatelské nápady, takže bude dobré poslouchat, co kde, jak a díky jakým okolnostem kterákoliv Ryba prohodí či pronese. Většinou budou mít pravdu, takže se vyplatí poslouchat, co Ryby řeknou, i když toho jinak moc nenamluví.

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz