Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 18°C

Ravenův horoskop na březen: Kozorozi jsou šprti zvěrokruhu, Ryby čeká sexy sen

/
  • Raven Argoni, astrolog a čaroděj.
    Raven Argoni, astrolog a čaroděj. (archiv)
    1. března 2021 ● 12:51

    Astrolog Raven Argoni vás provede i letošním březnem.  i přes lockdown můžete zažít nečekané.

  • 1.

     Beran

    Beran
    Úžasné březnové konstelace, které budou Berany, neboli Skopce provázet na životní pouti obzvláště v poslední třetině letošního března 2021 by mohly vstoupit do dějin partnerské astrologie. První polovina března je charakterizována snahou Beranů upevnit si pracovní pozice, což se jim podle všeho podaří. 20. března, což je den jarní rovnodennosti, vstoupí do dravého, silného a energií nabitého Skopce Slunce a hned za ním Venuše. Konjunkce Slunce - Venuše bude Berany nabíjet sveřepým elánem až do konce března. Běda všem, kdo se Beranům postaví do cesty!

  • 2.

    Býk

    Býk
    Je pravda, že Býci nemusí na partnerské parketě patřit k těm nejšťastnějším, což je dáno společným působením Uranu, Černé Luny a Marsu a hlavně skutečností, že z této trojice se právě Mars už během prvního březnového týdne tiše vytratí do sousedních Blíženců. Býci mohou pociťovat mírné oslabení, protože s Marsem je přece jenom veseleji než bez Marsu a spojení Černé Luny s Uranem vede spíše k deperesivním náladám, i když může být v jejich okolí neobyčejně veselo a všichni mohou oplývat nevázaným humorem. Dá se prostě říct, že i když se Býkům nic osudově špatného nestane, nebudou si své existence užívat tak, jak by mohli.

  • 3.

    Blíženci

    Blíženci
    U Blíženců se dá říct, ano, půjdou nahoru. Přestože mohou celkovou životní situaci a realitu chápat jako spíše smutnější, není to osudová záležitost - z osudového hlediska jim nic nehrozí, naopak, právě kolem 20. března, prvního jarního dne se v jejich znamení spojí Mars a Luna, což jsou všechno velmi dobrá znamení, týkající se zdravého vývoje ohledně pracovní a samozřejmě i partnerské situace. Není zde žádné znamení smůly ani sebemenších zdravotních potíží, co více si můžeme přát?

  • 4.

    Rak

    Rak
    Přestože březen 2021 začne pro Raky celkem nenápadně, možná až všedně, rozhodně se v první polovině března nestane nic, kvůli čemu by byl důvod posílat pro šampaňské, nastane velmi zajímavý obrat kolem 20. března, kdy začnou mít Raci pocit, že se na ně valí nějaká progresivní, užitečná změna a 21. března 2021 se do jejich znamení dostane Měsíc jako symbol inspirace a určitých osudových nabídek, na které dlouho čekali. Může se to týkat práce, partnerství nebo zajímavé nabídky na nějakou super lukrativní spolupráci. Zdraví samozřejmě bude sloužit minimálně v rámci "práceschopnosti".

  • 5.

    Lev

    Lev
    Podle všech konstelací čeká Lvy pohodový březen, během něhož si mohou plnit své sny a životní cíle. Zdraví bude v pohodě, životní elán a kondice budou jako u správných Lvů doslova bublat jak vařící voda v rychlovarné konvici. Podle všech konstelací se jim nic do cesty nepostaví, jediná možnost, která by se mohla stát, že by se muselo něco řešit, je srážka s psychopatem, schválně nepíši srážka s blbcem, protože blbec se dá poměrně snadno odstranit, psychopat je houževnatější.

  • 6.

    Panna

    Panna
    Znamení Panny bude prožívat březen, z jedné třetiny již jarní měsíc, uprostřed bouřlivého víru nejrůznějších změn. Nejméně se tyto změny budou týkat práce, v této oblasti budou mít Panny štěstí na celkovou pracovní stabilitu a svým způsobem i klid, ale mohou plánovat stěhování nebo rekonstrukci, týkající se bydlení a největší změny se budou s neméně velkou pravděpodobností týkat partnerství. Ať už se bude jednat o partnerství stálé a do té doby celkem stabilní nebo o partnerství právě budované, čili nové.

     

  • 7.

    Váhy

    Váhy
    A nebyly by to Váhy tak, jak je známe, kdyby si pro nás nenachystaly nějaké řízné, až bizarní překvapení. Po celý měsíc budou Váhy nenápadně existovat mezi námi, už o nich ani nebudeme vědět, že vůbec existují a nakolik si máme jejich přítomnosti vážit - když vtom přijde 28. březen - první jarní úplněk. Měsíc bude ve Vahách a v opozici bude v Beranu spojení Slunce - Venuše. Čili, jak jsem se již zmínil, parádní konstelace, jak stvořená k tomu, aby nám Váhy něco zajímavého sdělily, třeba, že se právě s někým rozešly nebo naopak sešly, popřípadě, že se budou stěhovat nebo měnit práci/zaměstnání.

  • 8.

    Štír

    Štír
    Vzhledem k okolním konstelacím zůstává Štír tichým, nenápadným znamením, i když se o Štírovi říká, že je to nejvíce sexuální znamení celého zvěrokruhu, tak si myslím, že tentokrát nás Štíři v tomto smyslu nebudou ničím speciálním šokovat. Stačí si uvědomit, že jedním z nejznámějších Štírů je třeba Leonardo di Caprio, tichý, nenápadný chlapec, inu, uvidíme, jestli o něm teď, během března něco uslyšíme. Nemělo by se kolem Štírů odehrávat nic zvláštního.

  • 9.

    Střelec

    Střelec
    Poněkud smutnější konstelace, doslova přilepené na figurky, vystupující na šachovnici života jako Střelci, v sobě obsahují, dalo by se říct "ekonomické prázdno". Kdyby chtěli Střelci podnikat nebo by chtěli vyniknout v businessu, tak by bylo dobré jim sdělit, ať to raději nedělají, není na to vhodná doba. Nebo, ať se poradí. Zdraví bude sice OK, ale partnerství většiny Střelců se bude podobat kolosům na hliněných nohou. Bylo by dobré si na to dávat pozor, abychom brzy neměli opět plné rozvodové síně nebo jak se tomu říká.

  • 10.

    Kozoroh

    kozoroh
    Pěkné, svižné znamení, které nám ještě ukáže, jak to vypadá, když člověk vydrží být poctivý a pracovitý. Často i bez pomoci, bez konexí, bez korupčních skandálů, pouze s nasazením vlastní vůle, umu a dosaženého vzdělání. Ano, jestli je zde nějaké znamení, které by mohlo ostatním sloužit jako vzor či jako etalon lidských hodnot, tak to jsou a celý březen budou Kozorozi. Na březen 2021 se jim nedá nic vytknout. V podstatě se dá říct, že i v březnu, když bude omezený pohyb obyvatelstva, budou Kozorozi na sobě pracovat i navzdory vyhlášenému stavu zoufalství a nouze. A to se cení.

  • 11.

    Vodnář

    Vodnář
    Pokud se nějaké znamení jeví jako spíše rozverné než ustarané i v současné době, je to Vodnář. Právě nyní, v březnu se budou Vodnáři projevovat jako typičtí požitkáři, ale budou také přicházet se spoustou nápadů, novinek, zlepšení a zlepšováků. Udrží si i přes náročnost situace několik paralelních vztahů, navrhnou vládě nějaký zázračný homeopatický lék proti virovému moru nebo jak se to jmenuje, budou organizovat kurzy správné výživy nebo začnou prodávat amulety proti virózám, uštknutí a uřknutí.

  • 12.

    Ryby

    Ryby
    Naprosto fantastický nebeský úkaz se v horoskopech hlásí o slovo 13. března 2021 těsně předtím, než začnou ze svých děr a skrýší vylézat Polednice. V Rybách se odehraje Nov, ale nebude to jen tak obyčejný Nov, na jaký jsme již zvyklí - na začátku třetí třetiny Ryb se setká, čili se dostane do konjunkce Slunce, Měsíc, Neptun a Venuše. Když víme, co jednotlivé planety znamenají, roztočí se nám v hlavě kaleidoskop divokých, téměř až sexuálních představ... no, necháme se překvapit, na co na všechno naše milé Ryby nepřijdou, ale může to být v určitém slova smyslu docela vzrušující.

Autor: neo

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz