Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

4 znamení zvěrokruhu, která se těší „pod čepec“

/
  • Těšíte se do manželství?
    Těšíte se do manželství? (Facebook.com)
    17. srpna 2021 ● 15:27

    Existují lidé, kteří nejsou příliš nadšení, pokud jde o manželství. Raději zůstávají sami a žijí život podle svých vlastních pravidel. Neradi se někomu zodpovídají a jsou to poměrně nezávislí a soběstační lidé. Na druhou stranu jsou lidé, kterým se líbí představa, že mají společníka, a věří, že je třeba uzavřít manželství v rané fázi života. Podle astrologie existují 4 taková znamení zvěrokruhu

  • 1.

    Blíženci

    Blíženci
    Blíženci jsou velmi společenští. Rádi se pohybují mezi lidmi, které mají rádi. Pokud jde o manželství, rádi brzy vstoupí do manželství, protože cítí potřebu společníka a podpůrného systému.

  • 2.

    Rak

    Rak
    Raci cítí potřebu zaplnit citovou prázdnotu ve svém životě. Touží po intimitě a věrnosti. Myšlenka brzkého sňatku je tedy docela oslovuje.

  • 3.

    Váhy

    Váhy
    Váhy dávají druhým lidem tolik lásky, že se nakonec cítí osamělé. Pokud jde o manželství, chtějí někoho, kdo by je hýčkal a podporoval v životě. Dávají přednost brzkému sňatku, tj. ve dvaceti letech, před jeho odkládáním na později.

  • 4.

    Panny

    Panna
    Panny jsou zvyklé zvládat věci samy, ale nakonec chtějí někoho, kdo by je utěšoval a kdo by jim vždy kryl záda. Protože jsou velmi pracovité, mají stále větší potřebu lásky a hýčkání, a aby ji naplnily, pravděpodobně se brzy vdají či ožení.

Autor: neo

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz