Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

6 znamení zvěrokruhu, která se ráda mazlí

/
  • Tulíte se rádi?
    Tulíte se rádi? (profimedia)
    25. května 2021 ● 06:00

    Někdo má s důvěrnými dotyky problém, někdo je zas vyžaduje i na veřejnosti. Která znamením v tulení vyžívají? Možná budete překvapeni.

  • 1.

    Beran

    Beran
    Není divu, že jsou Berani na prvním místě seznamu. Jsou z nich skvělí mazlíci a vždy se postarají o to, aby své partnery překvapili mazlením.

  • 2.

    Rak

    Rak
    Raci se nejen rádi mazlí, ale také při tom rádi vedou hluboké rozhovory. Rádi si uprostřed mazlení povídají o svých pocitech a nikdy se za to nestydí.

  • 3.

    Lev

    Lev
    Lidé ve znamení zvěrokruhu Lev se při mazlení často rádi předvádějí, rádi se mazlí na veřejnosti. Neváhají se mazlit ani při sledování filmu v kině. Chtějí prostě dát najevo svou lásku k partnerovi.

  • 4.

    Býk

    Býk
    Jazykem lásky Býků je fyzický dotek. Proto si nikdy nenechají ujít žádnou příležitost, aby se se svým partnerem pomazlili. Jsou velmi romantičtí a láskyplní a mazlení považují za sladké gesto, kterým projevují lásku.

  • 5.

    Kozoroh

    kozoroh
    Možná vás překvapí, že v seznamu najdete i toto znamení zvěrokruhu. Ale i Kozorozi  rádi mazlí sv partnery. Jsou na ně silně vázáni a rádi se jich fyzicky dotýkají. Je v tom i jisté majetnictví.

  • 6.

    Váhy

    Váhy
    Něžné a sofistikované Váhy se rády mazlí a jsou z nich také dobří „mazliči“. Jejich jemná povaha je k mazlení od partnera vždy přitahuje.

Autor: neo

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz