Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Znamení, která žijí okamžikem...

/
  • Zažívat nadšení a nezatěžovat se zítřkem...tahle znamení to umějí.
    Zažívat nadšení a nezatěžovat se zítřkem...tahle znamení to umějí. (Shutterstock)
    7. června 2021 ● 06:00

    Většina z nás tráví život přemýšlením o budoucnosti a rozebírání minulosti.Často ale zapomínáme užívat si přítomný okamžik a vážit si ho. Život v přítomnosti vás nejen učiní šťastnými, ale budete si také víc vážit života, snadno zapomenete na minulost a nebudete se panicky obávat budoucnosti.

  • 1.

    Beran

    Beran
    Berani jsou spontánní lidé. Jsou to živí, odvážní, riskující a smělí lidé. Jsou připraveni přijmout jakoukoli výzvu a nepřemýšlejí tolik o výsledku, protože rádi žijí okamžikem.

  • 2.

    Lev

    Lev
    Lvi vždy rádi žijí okamžikem jen proto, že díky tomu na sebe strhávají veškerou pozornost ostatních. Chtějí lidi inspirovat a povzbuzovat je, aby se v každém okamžiku snažili být lepší. Chtějí žít okamžikem, protože věří, že se dokážou vypořádat s každou těžkou situací.

  • 3.

    Střelec

    Střelec
    Střelci jsou lidé, kteří téměř nepřemýšlejí o své minulosti nebo budoucnosti. Žijí okamžikem, užívají si ho a jdou dál. Neradi ztrácejí čas nějakými pouhými věcmi, spíše chtějí dělat něco plodného, co žije v daném okamžiku.

  • 4.

    Štír

    Štír
    Štíři jsou cílevědomí lidé, kteří se soustředí výhradně na svůj cíl a budou tvrdě pracovat, aby ho dosáhli. A nikdy se nezastaví, dokud nedosáhnou toho, co chtějí. Proto vždy žijí okamžikem, aby mohli tvrdě pracovat, a nepřemýšlejí o výsledku. Věří totiž pouze v boj o úspěch.

Autor: neo

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz