Sobota 28. září 2024
Oblačno, déšť 17°C

5 nejproradnějších znamení zvěrokruhu. Na koho byste si měli dávat pozor?

/
  • Která znamení jsou nejproradnější?
    Která znamení jsou nejproradnější? (istock.com)
    24. června 2024 ● 05:56

    Každý měl kolem sebe někdy nějakého baziliška či lišku podšitou. Nemusí jít hned o vážné zrady, ale o osoby, na které si musíme trošku dávat pozor, i když je třeba máme rádi a patří do našeho života. Jsou to filutové, chytráci a podvodníci, kteří nás opíjejí rohlíkem nebo tahají na vařených nudlích. Většinou si ale takové osoby do svého života nepouštíme a vyhýbáme se jim. Co s takovým partnerem či kamarádem, když mu nemůžeme věřit! Kdo ze znamení zvěrokruhu mívá největší sklony k vychytralosti, proradnosti a hodně sleduje svůj vlastní prospěch za cenu lží, výmluv nebo manipulace s druhými?

  • 1.

    Blíženci (22. 5. – 21.6.)

    Blíženci
    Blíženci
    Autor: istock.com
    Blíženci jsou někdy tak nevyzpytatelní, že z nich druzí lidé mívají opravdu smíšené pocity. Jistí si však můžete být tím, že Blíženec nemusí být proradný intrikán, on prostě sám neví, kdy se mu změní nálada, emoce, myšlenky či priority. Takže to nakonec může vypadat, že cíleně manipuluje nebo vychytrale plánuje, ale nemusí to tak vůbec být. Je však dost bystrý a vychytralý na to, aby si mohl v hlavě spočítat, co všechno lze udělat pro své vlastní výhody.

     

     

  • 2.

    Panna (23. 8. - 22. 9.)

    Panna
    Panna
    Autor: istock.com
    Panny bývají velice chytré a proradné, protože si umějí všechno do nejmenších detailů naplánovat a spočítat. Jejich postoje bývají neměnné, někdy až vyloženě rigidní. Proto právě od nich můžeme očekávat vypočítavost, plánování a lstivé jednání za účelem toho, aby dosáhly svého. Myslí to vážně a dobře vědí, co dělají.

     

     

     

  • 3.

    Štír (24. 10. - 22. 11.)

    Štír
    Štír
    Autor: istock.com
    U Štíra nikdy nevíte na čem jste. Je to totiž neskutečný tajnůstkář. Nemluví, všechno si nechává pro sebe, na pozadí taktizuje, manipuluje, intrikuje nebo jedná vychytrale. Umí zaútočit v pravou chvíli a trefit rovnou do černého. Často jedná za zády druhých a vychytrale plánuje. Cílem je získání moci, úspěchu nebo naplnění svých cílů a záměrů. Nebrání se ani pomstě.

     

     

  • 4.

    Kozoroh (22. 12. - 20. 1.)

    Kozoroh
    Kozoroh
    Autor: istock.com
    Kozoroh bývá také velmi inteligentní a vychytralý. Nemusí to myslet tak, že by někomu cíleně škodil, ale potřebuje, aby se všechno odehrálo tak, jak chce a potřebuje. Vidí v tom jasný záměr, někdy i vyšší cíl, nemusí vždy jít o získávání hlavních výhod pro sebe. Dobře ví, co dělá, taktizuje, plánuje, vychytrale a proradně smlouvá nebo vyloženě manipuluje. Jeho cílem je naplnění svých ambicí, dosažení vytyčených met, získání moci, úspěchu, peněz, ale klidně i snaha někomu pomoct. Kozoroh však jedná tak, aby měl nad vším plnou kontrolu.

     

  • 5.

    Vodnář (21. 1. - 20. 2.)

    Vodnář
    Vodnář
    Autor: istock.com
    Vodnáři umějí být zdatní řečníci, manipulátoři a vychytralí podvodníci či lstiví v tom, aby někoho přechytračili či obalamutili. Jejich cílem ale často bývá recese a snaha o to, aby prostě byla legrace. Jsou nastavení tak, že si rádi druhé dobírají, střílí si z nich, záměrně je provokují a vesele balamutí. Jsou to prostě šprýmaři, takže nemusí jít vždy o vážné důvody za účelem získání svého prospěchu. Většinou je ale stejně každý prokoukne, protože jsou tak přímí a upřímní, že nedokážou nic skrývat dlouho a co neví, to nepoví. Jejich lest tak není utajená, ale každý si na ně může dávat o to větší pozor, když se tak snadno prozradí. Pro mnohé z nich jsou však výmluvy a lži každodenním chlebem.

Autor: Taťána Kročková

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz