Neděle 23. června 2024
Svátek slaví Zdeňka, zítra Jan
Polojasno 24°C

Největší hrdinové zvěrokruhu. Kdo dokáže přežít cokoli a nebojí se jít do odvážných situací?

/
  • Kdo je největší hrdina zvěrokruhu?
    Kdo je největší hrdina zvěrokruhu? (istock.com)
    7. června 2024 ● 05:03

    Znáte pořekadlo: „Kdo se bojí, sere v síni?" Tak tohle neplatí o znameních zvěrokruhu, která vám nyní představíme. Jsou to opravdoví hrdinové, jdou po hlavě, anebo po předchozím uvážení, do situací, které mohou být i hodně nebezpečné. Zachraňují životy, překonávají hranice svých možností, dělají to, co je potřeba a co jim může přinést zisk či užitek, případně by se vždy postavili za nevinného člověka, bezbranné dítě nebo zvíře.

    Jsou to navíc lidé, o které se můžete opřít a na něž je spolehnutí. Která znamení to tedy jsou?

  • 1.

    Beran (21. 3. – 20. 4.)

    Beran
    Beran
    Autor: istock.com
    Beran je opravdový hrdina. Nebojí se jít do všeho po hlavě a často s fakt vynikajícími výsledky. Jedná srdcem a intuitivně, nepotřebuje dlouho přemýšlet, to by jej mohlo brzdit. Má velkou odvahu a umí vykročit vpřed pravou nohou bez pocitů strachu a omezení. Proto se nebojí plnit si své sny, pomoct druhému v nouzi nebo dokonce i zachránit někomu život. V profesích se uplatňuje skvěle jako záchranář, hasič, voják, policista nebo válečný zpravodaj, novinář a fotograf, který se denně vystavuje nebezpečí a bojuje za to, co mu za to stojí a co má podle něj smysl.

     

    VIDEO: Horoskop: Na co mají talent jednotlivá znamení?

    Video
    Video se připravuje ...
    Horoskop: Na co mají talent jednotlivá znamení? • Videohub

  • 2.

    Býk (21. 4. - 21. 5.)

    Býk
    Býk
    Autor: istock.com
    Býk více promýšlí různé situace a není tak odvážný jako Beran, ale má opravdu nezlomnou výdrž a houževnatost, proto dokáže urputně a neústupně hájit práva slabších a být pro druhé spolehlivou oporou. Pokud potřebujete pomoct, obraťte se na Býka, ten necouvne a když se rozhodne, bude stát za vámi a pomůže v každé situaci, i když pro něj není zrovna komfortní a bezpečná. Jeho pomoc je často velmi praktická a materiální, ale i jeho vytrvalost při řešení vašich problémů vám může velice pomoct v situacích, kdy by to třeba někdo jiný už vzdal. Býk je rozvážnější a zbytečně neriskuje, ale dobře ví, jak dosáhnout svého. Nebojí se výzev a jde si za svým cílem.

     

     

  • 3.

    Lev (23. 7. - 22. 8.)

    Lev
    Lev
    Autor: istock.com
    Lev rád pomáhá druhým, pokud má silnou motivaci k tomu, aby si dokázal, že na to má, pocítil příval uznání a úspěchu, které jsou opojné jako silná droga. Vždy by se bil za svou rodinu a děti, má smysl pro čest a je velkorysý a spravedlivý. Proto špatně snáší jakékoli bezpráví a umí se postavit za toho, kdo to potřebuje. S odvahou a odhodláním si jde za svými sny a cíli, i kdyby byly nekomfortní, ve chvíli, kdy věří, že mu to stojí za to a že se to vyplatí. Když je někdo v nebezpečí, neváhá zachovat se hrdinně, protože právě tohle zvyšuje jeho sebevědomí, sebeúctu a cítí se být přímo povolán k tomu, aby dohlížel na druhé a z pozice své moci a síly se o ně staral. Když nemá důvod, neriskuje, na to se má příliš rád. Když je ale potřeba, ukáže se jako král zvířat, který na to má.

     

    VIDEO: Přátelství podle znamení

    Video
    Video se připravuje ...
    Přátelství podle znamení • Videohub

  • 4.

    Střelec (23. 11. - 21. 12.)

    Střelec
    Střelec
    Autor: istock.com
    Střelec bez problémů zvládá krizové situace, protože je takový optimista a věří sám sobě, že se nebojí takřka ničeho. Jedná srdcem a dá na svou intuici, moc nepřemýšlí a udělá vždy to, co považuje za nejlepší. Rád přijímá životní výzvy, nebojí se jít za svými sny a cíli. Když někdo potřebuje pomoct, je pro něj samozřejmostí udělat cokoli je potřeba a nic za to nechtít. Je přátelský, optimistický, nestaví si do cesty žádné překážky a v ničem nevidí problémy. Podle něj omezení existuje pouze v hlavě a je možné naprosto cokoli, pro co se rozhodne. Nemá strach a důvěřuje životu, takže se často vydává do různých nebezpečných situací, které jsou pro něj vzrušující. Rád pomáhá druhým a ví, co je správné.

     

  • 5.

    Kozoroh (22. 12. - 20. 1.)

    Kozoroh
    Kozoroh
    Autor: istock.com
    Z Kozorohů bývají dobří vojáci, protože ctí systém, řád, pořádek a pravidla. Jsou velmi zodpovědní a mají smysl pro povinnost, takže by nikdy nikoho nenechali v průšvihu. Neradi ale zbytečně riskují a vyhýbají se nečekaným situacím, které jim nedělají dobře. Pokud přijde krize nebo nějaká výzva, umí pořádně zabrat a prokázat nejen odvahu, ale i opravdu pevnou vůli, výdrž, odhodlání a schopnost někoho podržet, prakticky mu pomoct, nebo mu třeba i zachránit život. Umí být pořádně tvrdí a odolní, takže se nebojí, že by něco nezvládli. Nefňukají a neradi dávají najevo slabost, za kterou se stydí. Raději jdou do akce a udělají to, co je potřeba. Umí se postavit za druhé.

     

    VIDEO: Barvy podle znamení: Jaká je ta vaše?

    Video
    Video se připravuje ...
    Barvy podle znamení: Jaká je ta vaše? • Videohub

  • 6.

    Vodnář (21. 1. - 20. 2.)

    Vodnář
    Vodnář
    Autor: istock.com
    U Vodnářů sice občas nevíte, na čem jste a co od nich můžete čekat, ale nebývají to žádní srabi a vrhají se do situací, kde je spousta adrenalinu. Dokážou neúnavně pomáhat druhým, mají týmového ducha a cítí se být zodpovědní za druhé. Uvědomují si, že jsou součástí skupiny a všichni jsou na jedné lodi. Mají velkou odvahu, odhodlání, často ale mění směr a někdy se na ně stoprocentně spolehnout nemůžete. Jistí si ale můžete být tím, že umí ze sebe vydat nemožné, když je to potřeba, a ukázat velkou vnitřní sílu, protože jsou odolní a z ničeho si nic nedělají, nefňukají, ale jednají, pomáhají a díky svým známostem umí ledacos zařídit. Nebezpečí se nebojí, naopak je přitahuje, takže hrdinské činy jsou jim vlastní bez obavy o svůj život.

     

Autor: Taťána Kročková

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz