Neděle 23. června 2024
Svátek slaví Zdeňka, zítra Jan
Polojasno, déšť 23°C

Která znamení zvěrokruhu mají umělecký talent? Blíženci nejlépe kreslí, Panny skvěle píšou

/
  • Na co mají talent jednotlivá znamení zvěrokruhu?
    Na co mají talent jednotlivá znamení zvěrokruhu? (istock.com)
    28. května 2024 ● 05:50

    Spousta lidí má nějaký umělecký talent, ale často se kvůli trémě, nedostatku sebevědomí nebo i nedostatku času svému nadání nevěnují a své schopnosti tak zcela promarní. A to je přece škoda, nemyslíte? Pojďme se podívat na vybraná znamení zvěrokruhu, která nejčastěji oplývají nějakým talentem. Co komu nejvíce jde a z koho byste si měli vzít příklad?

    Možná i vy sami objevíte dosud nerozpoznaný talent, nebo si konečně uděláte čas na to, abyste se mohli rozvíjet v nějaké kreativní činnosti, která vám bude dělat jen samou radost!

  • 1.

    Býk (21. 4. - 21. 5.)

    Býk
    Býk
    Autor: istock.com
    Býk je velmi umělecky založen. Ženy v Býku rády vyšívají, pletou, háčkují, kreslí na hedvábí, dělají keramiku a pracují s hlínou. Mají velký cit pro krásu a estetiku, daří se jim také tvůrčí psaní, skládání básní, mají hudební sluch a velice krásně zpívají. Ke znamení Býka totiž ve zdravotní diagnostice patří krk a hlasivky, proto Býci často mívají v hrdle zlato. Zpívání je baví, stejně jako třeba hraní na kytaru a skládání textů.

     

     

    VIDEO: Přátelství podle znamení

    Video
    Video se připravuje ...
    Přátelství podle znamení • Videohub

  • 2.

    Blíženci (22. 5. - 21. 6.)

    Blíženci
    Blíženci
    Autor: istock.com
    Blíženci jsou lidé mnoha talentů. Jsou velmi literárně nadaní a bývají z nich skvělí spisovatelé, ale jde jim i kreslení a veškeré ruční práce. Z Blíženců jsou i dobří šperkaři, zlatníci, pletaři, věnují se i pletení náramků, drhání, vyšívání, háčkování, tkaní, navlékání korálků nebo tvorbě cínovaných šperků. Zkrátka jejich ruce, které ostatně patří ke zdravotní symbolice Blíženců, jsou velmi šikovné, proto excelují ve všech tvůrčích pracích, které se dělají rukama. Milují kresbu, malbu a grafiku, a tak se z nich stávají velice šikovní kreslíři, malíři nebo animátoři.

     

  • 3.

    Rak (22. 6. – 22. 7.)

    Rak
    Rak
    Autor: istock.com
    Raci mají opravdu vynikající hudební sluch a hudební paměť. Silně emocionálně prožívají vnímání hudby a mívají velký talent, takže často a rádi zpívají, skládají hudbu, hrají na různé hudební nástroje, dokonce i píšou procítěné texty. Mohou se v hudbě i proslavit a stát se zpěváky či hudebníky. Kromě toho krásně kreslí a při psaní se tak moc ponoří do své bohaté fantazie, že dokážou tvořit neuvěřitelné a poutavé osudy, příběhy a romány. Také píšou básně. Ženy milují spontánní tanec a projevy těla.

     

    VIDEO: Barvy podle znamení: Jaká je ta vaše?

    Video
    Video se připravuje ...
    Barvy podle znamení: Jaká je ta vaše? • Videohub

  • 4.

    Lev (23. 7. - 22. 8.)

    Lev
    Lev
    Autor: istock.com
    Lvi mívají nejlepší herecký talent z celého zvěrokruhu. Jsou to nejen skvělí herci, ale i tanečníci a hudebníci. Jejich prožívání umění je velice vášnivé, rádi se předvádějí a vydávají ze sebe maximum. Vyloženě potřebují jeviště k tomu, aby byli šťastní. Kromě herectví a hudby mívají také skvělý hlas a velký pěvecký talent. Mnozí Lvi třeba i píšou, skládají hudbu, píšou texty, básně, scénáře. Lvi jsou pro umění všeho druhu jako stvoření.

     

     

  • 5.

    Panna (23. 8. – 22. 9.)

    Panna
    Panna
    Autor: istock.com
    Panny mívají velký sportovní talent. Jsou praktické, rychlé, neuvěřitelně šikovné. Jde jim skvěle atletika, běh, kanoistika, umí dokonale ovládat své tělo a pracovat s ním. Vynikají také v baletu a tanci, který vyžaduje opravdovou dřinu. Kromě toho bývají skvělými kritiky, žurnalisty a spisovateli, například detektivních či dokumentárních příběhů. Umí naprosto precizně vytvořit jasnou zápletku, detailně popsat děj i charakter postav, jejich psaní má spád a odhaluje jistý perfekcionismus, smysl pro detail a bohatý intelekt.

     

    VIDEO: Horoskopy: Sport podle znamení

    Video
    Video se připravuje ...
    Horoskopy: Sport podle znamení • Videohub

  • 6.

    Štír (24. 10. - 22. 11.)

    Štír
    Štír
    Autor: istock.com
    Štíři jsou vynikajícími hudebníky, kteří dokážou jít v prožívání hudby do značných hloubek. Skládají hudbu nebo rádi reprodukují dávno zapomenuté skladby velkých mistrů. Mají svůj jedinečný styl, kterým si získávají své fanoušky a posluchače. Mezi jejich talenty patří také zpěv nebo tvorba čehokoli, co má hloubku, duši a jistou magičnost. Mohou to být třeba i amulety, šperky z polodrahokamů, talismany a podobně. Umí i dobře psát a kreslit. Herci narození ve Štíru bývají opravdovými mágy na jevišti a dokážou si získat srdce mnoha diváků. Štíři jsou i skvělí iluzionisté a kouzelníci.

     

Autor: Taťána Kročková

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz