Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Jaká je práce vašich snů? Býci budou dobří kadeřníci, Štíři sexuální terapeuti!

/
  • (Shutterstock)
    1. října 2016 ● 06:00

    Milujete svou práci, nebo se nemůžete pořád najít? Najděte si profesi podle slunečního znamení, ve kterém jste se narodili. Kromě toho sledujte polohu planet, abyste byli ještě úspěšnější.

  • 1.

    Planety a jejich vliv na úspěch

    ...
    ...
    Autor: Shutterstock

    Jupiter, planeta štědrosti a štěstí, je jednou z planet, kterou je dobré mít na své straně, když se snažíte budovat kariéru. Pokud Jupiter „projíždí“ svůj šestý nebo desátý dům nebo je v příznivém postavení k Slunci, máte skvělou šanci na to, že získáte dobrou práci, která se vám navíc bude líbit. Na paměti mějte taky planetu Uran, která zajistí bezpečnou a dlouhodobou práci.

    Pokud je Uran v nepříznivém aspektu ke Slunci nebo je v ascendentu se Sluncem, může dojít k otřesům a změnám, které dočasně sníží šanci najít práci snů. Pokud vidíte v kalendáři, že se blíží Novoluní, pak je to nejvhodnější doba poslat životopis nebo jít na pohovor. Rozhodně nechoďte na pohovor v době úplňku, stejně tak v tento den nemluvte o platu. A jaká práce je pro vás vhodná podle horoskopu?

  • 2.

    Beran

    ...
    ...
    Autor: Shutterstock

    Mars je váš vládce, takže je potřeba, abyste na něj mysleli, a to zejména při výběru povolání. Vaše barva je červená, a to je jeden z důvodů, proč vám tak sedne profese hasiče, záchranáře či vojáka. Úspěšní budete také jako podnikatelé či obchodníci na burze.

     

  • 3.

    Býk

    ...
    ...
    Autor: Shutterstock

    Smyslná Venuše je váš vládce, který vás přirozeně „tlačí“ k takovým povoláním, jako je masér, kadeřník či estetický dermatolog. Venuše však nabízí i další možnosti – skvělí budete i jako kurátoři v muzeu.

     

  • 4.

    Blíženci

    ...
    ...
    Autor: Shutterstock

    Komunikace je vaše specialita, takže se určitě neztratíte v médiích nebo v místech, kde budete používat svůj rychlý mozek a hbitý jazyk. Tam budete jako ryba ve vodě a nebude vám vadit ani to, že musíte brzo ráno vstávat do práce. Zkusit můžete i design a všechny obory, ve kterých můžete uplatnit svou výřečnost.

  • 5.

    Rak

    ...
    ...
    Autor: Shutterstock

    Vzhledem k tomu, že jste rodinný typ, budete za hvězdu jako šéfkuchař. Milujete vaření a rádi obskakujete své blízké. Dobře se budete cítit ve vlastní restauraci. Ovšem uspět můžete i jako realitní makléř.

  • 6.

    Lev

    ...
    ...
    Autor: Shutterstock

    Vy jste se narodili pro public relations a marketing je vaše křestní jméno. Showbyznys je vám taky blízký, protože máte rádi dramata a rádi se předvádíte. Skvěle si ale povedete i tam, kde jsou děti, budete dobří učitelé nebo koučové.

     

  • 7.

    Panna

    ...
    ...
    Autor: Shutterstock

    Merkur je vaše planeta, která vám dává umění analyticky vyřešit cokoliv do několika minut. Proto vám sedne oblast IT, zdraví, výživy či fitness. Jako nutriční poradci nebo fitness trenéři budete nejen spokojení, ale taky úspěšní.

  • 8.

    Váhy

    ...
    ...
    Autor: Shutterstock

    Planeta Venuše vám umožňuje odhalit tajemství stylu a pořádně na tom vydělat. Zkuste se uplatnit v módním designu, architektuře nebo maloobchodě včetně nákupu. Zazářit ovšem můžete i v hudbě, tak to zvažte.

  • 9.

    Štír

    ...
    ...
    Autor: Shutterstock

    Inklinujete k temným stránkám života, což by vás mohlo povzbudit, abyste se stali dalším Tony Sopranem, novodobým mafiánským bossem. Ovšem stejně tak úspěšní budete jako policista, chirurg, psychoanalytik, sexuální terapeut, případně mnich. Vyniknete i jako laborant nebo výzkumný pracovník.

  • 10.

    Střelec

    ...
    ...
    Autor: Shutterstock

    Don Quijote zvěrokruhu či filozof může být nadpis vašeho životopisu. Kromě těchto vznešených povolání můžete přemýšlet i o cestování a pohostinství, neboť jste se narodili pro poznávání zeměkoule. Střelci mají rádi zvířata, takže uplatnění najdete i jako veterinář.

  • 11.

    Kozoroh

    ...
    ...
    Autor: Shutterstock

    Mít vlastní firmu pro vás bude naprosto ideální, ale na rozjezd postačí, když si vyberete profesi účetního, obchodního poradce, finančního poradce nebo bankovního pokladníka. Máte smysl pro strukturu a krásu, takže budete úspěšný i jako architekt nebo stavební inženýr.

     

  • 12.

    Vodnář

    ...
    ...
    Autor: Shutterstock

    Tíhnete k humanitním oborům, ale taky k oborům, ve kterých můžete pomáhat druhým. Uspějete jako dobrovolník na zahraniční misi, sci-fi spisovatel, vědec, vynálezce nebo elektrikář.

     

  • 13.

    Ryby

    ...
    ...
    Autor: Shutterstock

    Vy jste rozený snílek a jedno z nejkreativnějších znamení zvěrokruhu. Budete skvělí malíři, básníci, filmaři či fotografové. Jste empatičtí, takže se pro vás bude hodit i profese zdravotní sestry, lékaře či terapeuta.

     

     

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz