Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Tibetský horoskop: Prozradí, s kým byste se měli přátelit a komu se vyhnout

/
  • (iStock)
    11. března 2024 ● 06:00

    Tibetský horoskop je prý nejpřesnější horoskop ze všech a opravdu funguje! Vychází z čínské astrologie, konkrétně od tibetských mnichů, kteří ho vytvořili před stovkami let. Co se z něj dozvíte? S kým se máte přátelit, komu se raději vyhnout, které dny jsou pro vás šťastné a kdy budete mít úspěch. Horoskop pracuje s rokem narození. Jak to na vás sedí?

    Tibetský horoskop zaměřuje na rok na rození a podle toho se dělí na 12 typů: Zářivý vzdušný drak, Kobra, Ochránce ohněPramen čisté vody, Nefritový sloup, Kovový gong, Jezerní želva, Kožený náramek, Černý buvol, Nový měsíc, Horké slunce a Mnich. Najděte svůj typa zjistěte, jak přesně na vás sedí!

  • 1.

    Zářivý vzdušný drak (1940, 1952, 1964, 1976, 1987, 2000)

    Jací jste: Jste velmi nepředvídatelní, máte hodně energie, ale někdy s ní neumíte pracovat a využít ji ve svůj prospěch. Zářivý vzdušný drak totiž neumí žít sám, celý život musí mít po svém boku partnera, kterého ale tak trochu trýzní svou vrtošivostí, nebaví ho sedět na jednom místě. Jste společenští, veselí a bezstarostní, jen byste měli být vnímavější k citům ostatních lidí. Někdy jste chaotičtí, máte v oblibě dramatické výstupy, které vás udržují na výsluní. Život s vámi není jednoduchý.

     

    S kým se přátelit: S Černým buvolem

    Na koho si dát pozor: Ochránce ohně

    Šťastná čísla: 3, 15, 27

    Kdy se vám bude dařit: únor

     

  • 2.

    Kobra (1941, 1953, 1965, 1977, 1988, 2001)

    Z hlediska citů jste velmi nebezpeční. Patříte mezi velké svůdce, kteří nedávají v ničem šanci. Muži velmi často pohrdají láskou a ženy se nerozpakují vyhledávat avantýry. Ženy rády zneužívají slabší typy a nikdy nedají najevo to, co si opravdu myslí. Jsou velmi charizmatické.

    Kobry dokážou přesvědčit o věcech, které nikdy neviděly nebo nezažily. Tito lidé jsou dobří podvodníci. Lidé ve znamení Kobry jsou skvělí rádcové, řečníci, pedagogové. Dávají moudré rady a snaží se pomáhat ostatním. Měli by však při sobě mít někoho, kdo je bude pevně hlídat a nedovolí jim sklouznout k jejich temným stránkám.

     

    S kým se přátelit: s Horkým sluncem

    Na koho si dát pozor: na Zářivého vzdušného draka

    Šťastná čísla: 1, 13, 25

    Kdy se vám bude dařit: červen

     

    VIDEO: Helen Stanku: Jak si přivolat bohatství?

    Video
    Video se připravuje ...
    Helen Stanku: Jak si přivolat bohatství? • Videoredakce ženských titulů

  • 3.

    Ochránce ohně (1942, 1954, 1966, 1978, 1990, 2002)

    Lidé v tomto znamení jsou přátelští, nikdy a nikoho nezradí. Ve všem mají jasno a dokážou si zachovat chladnou hlavu i v nejnáročnějších situacích. Jsou spolehliví a pevní jako skála. Občas můžou doplatit na svou dobrosrdečnost. Měli byste se tedy naučit říkat ne a být rozhodnější. Vaší slabostí je nerozhodnost v soukromí. Tam neustále tápete a váháte, jak co udělat.

    V práci jste však perfekcionisté, pomáháte ostatním a jste velmi kreativní. Slabí v kramflecích jste také v případě řešení technických úkolů. Do života přinášíte světlo a radost, jste velmi intuitivní a všichni vás vždy rádi vidí. Býváte spořádaní a čestní, někdy uzavření a konzervativní.

    S kým se přátelit: s Mnichem

    Na koho si dát pozor: na Zářivého vzdušného draka

    Šťastná čísla: 4, 16, 28

    Kdy se vám bude dařit: leden

     

  • 4.

    Pramen čisté vody (1943, 1955, 1967, 1979, 1991, 2003)

    Základem vašeho života jsou láska, laskavost a pozitivní energie. Jakmile nemůžete nikoho milovat, jste bezmocní. Dokážete hodně dávat a nepotřebujete přijímat. Když jste středem pozornosti, necítíte se dobře a hledáte pak únik. Raději jste šedými myškami, které netouží po popularitě a které jsou v pozadí.

    Lidé narození v tomto znamení jsou totiž nositeli dobrých zpráv, cení si přátelství a zradu považují za nepřípustnou. Aby byli šťastní, musí mít kolem sebe hodně přátel, aby měli pocit, že se mají o koho opřít. Cení si důvěry, kterou odmění srdečností. Měli by ale více naslouchat své intuici, aby lépe zvládali životní cestu.

    S kým se přátelit: s Nefritovým sloupem

    Na koho si dát pozor: na Kožený náramek

    Šťastná čísla: 5, 17, 29

    Kdy se vám bude dařit: květen

     

    VIDEO: Magie zrcadel: Helen Stanku

    Video
    Video se připravuje ...
    Magie zrcadel: Helen Stanku • Videoredakce ženských titulů

  • 5.

    Nefritový sloup (1944, 1956, 1968, 1980, 1992, 2004)

    Lidé, kteří patří do tohoto znamení, bývají samotářští. Nestojí o velké davy a společenství lidí, raději se pohybují mezi zvířaty. Nemají rádi, když jsou k něčemu nebo do něčeho tlačeni, to berou jako útok na svou osobní svobodu. Mají raději samotu a ticho.

    V životě jsou ale aktivní, když se dostanete do jejich úzkého kruhu, překvapí vás svou společenskou povahou. Jsou sečtělí, pohotoví a velmi zábavní. Před ostatními ale hodně skrývají, takže je okolí může považovat za podivíny. Za partnera potřebují někoho, kdo se bude starat o rodinný krb. Extroverti je dost znervózňují a jejich vztahy k nim jsou velmi chladné.

    S kým se přátelit: s Kovovým gongem

    Na koho si dát pozor: na Černého buvola

    Šťastná čísla: 6, 18, 30

    Kdy se vám bude dařit: listopad

     

  • 6.

    Kovový gong (1945, 1957, 1969, 1981, 1993, 2005)

    Patříte k ušlechtilým, věrným a štědrým lidem, kterým jde o blaho společnosti. Myslíte víc na druhé než na sebe, máte silně vyvinutý smysl pro spravedlnost. Chcete mít ve všem pořádek, na kritiku reagujete citlivě. Své skryté špatné vlastnosti dál skrýváte, abyste nepodlehli pokušení.

    Životním cílem je žít pro někoho a kvůli němu. Jste alergičtí na to, když se druhým ubližuje, preferujete menší společnost, ale chcete v ní vyniknout, protože máte rádi komplimenty. Práce v kolektivu vám není blízká, máte totiž obvykle vysoké pracovní tempo a ostatní vás zdržují. Hodíte se do vedení firem, protože umíte ostatní motivovat.

    S kým se přátelit: s Nefritovým sloupem

    Na koho si dát pozor: na Jezerní želvu

    Šťastná čísla: 7, 19, 31

    Kdy se vám bude dařit: září

     

    VIDEO: Helen Stanku: Horoskop lásky a financí 2024

    Video
    Video se připravuje ...
    Helen Stanku: Horoskop lásky a financí 2024 • Videoredakce ženských titulů

  • 7.

    Jezerní želva (1946, 1958, 1970, 1982, 1994, 2006)

    Lidé narození v tomto znamení jsou věrní, něžní, nesnášejí pomluvy a intriky. Přáli by si žít v růžovém světě, který si vybájili. Mají rádi určité pohodlí, ale v životě musí čelit mnoha výzvám. Nesnášejí nudu a jsou zoufalí z nečinnosti. Jsou přívětiví a dochvilní, milují elegantní chování, noblesu a nádech starých dob. Jejich duše je romantická a v dnešní době tím můžou trochu trpět. Myslete tedy na to, Jezerní želvy, že ne všichni kolem vás jsou stejně milí.

    S kým se přátelit: s Ochráncem ohně

    Na koho si dát pozor: na Kovový gong

    Šťastná čísla: 8, 20, 30

    Kdy se vám bude dařit: duben

     

  • 8.

    Kožený náramek (1947, 1959, 1971, 1983, 1995, 2007)

    Pod znamení Kožený náramek patří podivíni, kterým je někdy těžké porozumět. Bývají to vědci či filozofové, kteří žijí ve vlastním uzavřeném světě. Bývají často osamělí, protože vztahy považují za překážku v realizaci svých plánů.

    Milují tajemství, rádi se považují za badatele, kteří přicházejí se svou pravdou. Podvědomě touží po obdivu a uznání. Bývají plaší a bojují s nedostatkem sebedůvěry, i když to nedávají najevo. Je třeba s nimi mít velkou trpělivost. Mívají masku svůdnice nebo Dona Juana, tím však skrývají svou vnitřní nejistotu.

    S kým se přátelit: s Horkým sluncem

    Na koho si dát pozor: na Mnicha

    Šťastná čísla: 9, 21, 23

    Kdy se vám bude dařit: březen

     

  • 9.

    Černý buvol (1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008)

    Buvoli jednají rádi přímočaře a jejich silnou zbraní je intuice. Nepotřebují se spoléhat na triky, stačí, když naslouchají svému vnitřnímu hlasu, který je vždy dovede tam, kam potřebují. Těžko se s nimi vyjednává, když mají pravdu, stojí si tvrdě za ní a budou s vámi klidně bojovat. Tahle jejich tvrdohlavost přitahuje okolí, ale zároveň jim brání, aby věnovali pozornost taky nepřátelům. Ti je lehce vlákají do pasti a dokážou na ně svalit jakoukoli chybu.

    S kým se přátelit: se Zářivým vzdušným drakem

    Na koho si dát pozor: na Kobru

    Šťastná čísla: 10, 22, 29

    Kdy se vám bude dařit: červenec

     

     

  • 10.

    Nový měsíc (1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009)

    Lidé narození v Novém měsíci jsou citliví a něžní snílci, kteří jsou vášniví ve svých citech. Patří k nejromantičtějším znamením v tibetském horoskopu. Svět vidí v růžových odstínech a na každém vidí jen to dobré. Snaží se kolem sebe šířit lásku, a když nemají vedle sebe partnera, mají pocit, že ji musí rozdávat všem kolem.

    Jsou tak moc pozitivní, že to někdy leze ostatním na nervy. Ve vztazích mívají majetnické sklony, těžko snášejí rozchody. Mají-li řešit nějaký problém, jsou pasivní – rozhodnutí nechávají na jiných.

    S kým se přátelit: se Zářivým vzdušným drakem

    Na koho si dát pozor: na Nefritový sloup

    Šťastná čísla: 11, 23, 31

    Kdy se vám bude dařit: srpen

     

  • 11.

    Horké slunce (1950, 1962, 1974, 1986, 1998, 2010)

    Jsou to lidé plní síly a energie. I když jim naložíte nejtěžší úkoly a povinnosti, vždycky to nějak zvládnou a dotáhnou do konce. Berou to totiž jako výzvy, které chtějí překonat. Mají v sobě sportovního ducha a neradi prohrávají. Jako partneři jsou skvělí, protože blaho rodiny je pro ně vším.

    Chtějí žít perfektní život, snaží se proto nevyhledávat konflikty. Potřebují klid, aby se mohli realizovat, nesnášejí nátlak. Těžko zvládají nemoci, i taková rýma je dokáže rozhodit. To kvůli tomu, že se bojí, že by přišli o svou sílu a museli by přiznat slabost.

    S kým se přátelit: s Koženým náramkem

    Na koho si dát pozor: na Ochránce ohně

    Šťastná čísla: 12, 24, 26

    Kdy se vám bude dařit: říjen

     

     

  • 12.

    Mnich (1951, 1963, 1975, 1987, 1999, 2011)

    Mniši jsou velmi cílevědomí lidé, kteří jsou doslova posedlí úspěchem. V životě dokážou jít i přes mrtvoly, jen aby se stali vítězi. V krvi jim koluje dravost a chladnokrevnost, která jim v rozhodujících situacích pomůže potlačit pud sebezáchovy.

    Zároveň jsou společenští, rádi komunikují, diskutují a taky se hádají. Pokud pracujete s Mnichy, držte se jich, protože nezklamou. V soukromí se na ně nedá moc spoléhat, přestože jsou převážně stálí. Zajímavější je pro ně práce a domov berou jako místo, kde nabírají další síly.

    S kým se přátelit: s Ochráncem ohně

    Na koho si dát pozor: na Pramen čisté vody

    Šťastná čísla: 11, 23, 28

    Kdy se vám bude dařit: prosinec

     

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz