Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Na co si dát ve vztazích pozor? Ryby jsou důvěřivé, Blíženci netrpěliví

/
  • (iStock)
    5. ledna 2018 ● 06:00

    Máte pocit, že pokaždé, když máte nějaký vztah, začnete po nějaké době dělat úplně stejné chyby jako v tom předešlém? Může to být tím, že k některým povahovým vlastnostem máte sklony podle toho, v jakém slunečním znamení jste se narodili.

  • 1.

    Beran

    Autor: Shutterstock

     

     

    Berani bývají velkorysí i něžní. Jakmile cítí, že se vztah vyvíjí podle jejich představ, nebojí se jít do toho naplno a klidně požádají toho druhého o ruku. Bohužel to bývá nejčastější chyba Beranů, že do toho jdou až moc po hlavě a nezjistí si více o minulosti toho, do koho se zamilovali. Někdy si až moc partnera idealizují a v budoucnu pak můžou ochladnout, když jejich představa o dokonalosti není naplněná.

     

  • 2.

    Býk

    Autor: Shutterstock

     

     

    Býci mají rádi hezké věci a krásné lidi. Vaší největší chybou je, že se velmi často zamilujete do někoho, kdo je fyzicky přitažlivý a v posteli jako dynamit, ovšem není finančně zralý, stabilní a zodpovědný. V životě potřebujete víc než jen hezkou tvářičku, takže zpomalte a hledejte někoho, kdo má nejen hezký obal, ale taky vnitřek.

  • 3.

    Blíženci

    Autor: Shutterstock

     

     

    Blíženci rádi komunikují a potřebují někoho, kdo s nimi bude diskutovat. Velmi často touží právě po tomhle víc než po sexu. Zajímá je hodně věcí, takže se stává, že zůstávají nezřídka na povrchu. Jsou přelétaví a netrpěliví, to je jejich největší chyba, které se ve vztazích dopouštějí.

     

  • 4.

    Rak

    Autor: Shutterstock

     

    Raci jsou rodinné typy, které potřebují partnery, o něž se mohou starat a pečovat. Jsou ale někdy až moc citliví a zranitelní, toužící po silných emocích. Pokud si nedají pozor, mohou skončit s partnerem, který jim nechá na krku dluhy, nebo s někým, kdo s nimi bude manipulovat. Buďte opatrní a vybírejte pečlivě.

  • 5.

    Lev

    Autor: Shutterstock

     

    Lvi milují dramata. Mají rádi umělce, dobrodruhy a zábavné typy, kteří je mohou inspirovat. Rádi se smějí a nechávají svoje vnitřní dítě, aby se projevovalo. Bohužel to taky znamená, že mají tendenci hledat si partnery, kteří jsou sice velmi zábavní, ale nejsou ani trochu zodpovědní.

     

  • 6.

    Panna

    Autor: Shutterstock

     

    Panny jsou poněkud zdrženlivé a puntičkářské, na hraní je moc neužije. Při výběru partnera se snažte vybrat někoho, kdo není úplně jako vy, tedy moc vážný. Vaší chybou bývá, že si velmi často vyberete někoho, kdo vypadá dobře „na papíře“, ale v reálném životě je to úplně naopak. Další chybou bývá, že až moc lpíte na detailech.

  • 7.

    Váhy

    Autor: Shutterstock

     

    Váhy jsou vášnivé a milují vášnivé protějšky. Krása je pro ně důležitá a zvláště muži touží po potlesku. Proto se někdy přetvařují, aby si udrželi přízeň. Do života si velmi často díky tomu přitáhnou velké žárlivce, kteří jim ztrpčují život. I proto mají sklony k nestálosti a velmi často se rozvádějí.

     

  • 8.

    Štír

    Autor: Shutterstock

     

    Štíři jsou proslulí svými sexuálními vztahy bez emocionální vazby. Není to proto, že by to snad vůbec neuměli, jen jim dlouho trvá, než se dostanou do tohoto bodu. Jste-li Štíři, nedělejte chybu při budování vztahu a nebuďte tak zdrženliví, pokud jde o otevření svého srdce.

  • 9.

    Střelec

    Autor: Shutterstock

     

    Střelci bývají samotáři, kteří preferují vlastní soukromí a prostor. Nezávislost pro ně znamená hodně, takže jejich chybou bývá, že k sobě dlouho nechtějí nikoho pustit. Máte také slabé místo v tom, že vyhledáváte zábavné lidi, s nimiž zažíváte spoustu dobrodružství, ale pak vám to může lézt ne nervy.

  • 10.

    Kozoroh

    Autor: Shutterstock

     

    Kozorozi tíhnou k perfekcionismu a chtějí mít všechno pod kontrolou, dokonce i svého partnera. To však nemusí ten druhý akceptovat. Hledají také partnera, který bude zainteresovaný finančně i emocionálně. Nedělejte tu chybu, že přestanete ve vztahu hledat romantiku.

     

  • 11.

    Vodnář

    Autor: Shutterstock

     

    Vodnáři potřebují někoho, kdo je nějakým způsobem zajímavý a zvláštní. Nedělejte chybu a nevybírejte si někoho, o kom si myslíte, že ho můžete změnit – to se vám nepodaří. Pozor taky na přílišné moralizování a poučování, to je další chybou, kterou ve vztazích děláte.

  • 12.

    Ryby

     

    Autor: Shutterstock

     

    Ryby, vy máte spoustu chyb, na které byste si měly dávat pozor. Protože jste beznadějné romantičky, míváte tendenci ztrácet se ve vztazích jako v romantickém románu a nevšimnete si, že je vedle vás narkoman, tyran, chronický lenoch nebo citový manipulátor. Ujistěte se nejprve, že váš partner nemá jen hezkou tvář, ale taky hezkou duši.

     

     Jak se dá jednoduše vyjádřit láska? Podívejte se na VIDEO:

    Video
    Video se připravuje ...
    12 jednoduchých způsobů, jak vyjádřit lásku • Youtube/BPŽ

     

     

     

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz