Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Podle znamení: Jací jsou muži milenci?

/
  • Vášnivými milenci bývají Berani a Štíři
    Vášnivými milenci bývají Berani a Štíři (Shutterstock.com)
    20. listopadu 2017 ● 08:36

    Ženy samozřejmě zajímá, co jim jejich nové objevy poskytnou v loži. Pokud zjistíte milencovo datum narození, může vám být vodítkem sexuální horoskop. 

  • 1.

    Beran

    ...
    ...
    Autor: Shutterstock
    V posteli je impulzivní, netolerantní a o všem chce rozhodovat. Sex ho velmi baví a jde hned na věc. Milování s ním je rychlé, vášnivé a spontánní, ale stejně jako rychle začne, tak i rychle skončí.

    Dlouhé něžné milování od něj nečekejte. Je rád dominantní a rutina ho nudí. Pokud vás plácne po zadku a silně potáhne za vlasy, nebuďte překvapené.

     

  • 2.

    Býk

    ...
    ...
    Autor: Shutterstock
    V pubertě neustále myslí na sex, na ženy a jeho silnou ambicí je dostat to ze sebe. Je prakticky neukojitelný. Má velkou výdrž.

    Silně reaguje na vůně a tělesné pachy. Jeho city jsou trvalé a nemá sklony k sexuálním románkům.

     

  • 3.

    Blíženci



    ...
    ...
    Autor: Shutterstock
    Sex pro něj není až tak důležitý. Spíše ho vzrušuje samotná představa, že by k němu mohlo dojít a jakoby probíhal. Má sklony k promiskuitě. Rád zkoumá a zažívá nové věci, ideálně s různými partnerkami.

     

    Sex s ním bývá rychlý a divoký. Pokud se však rozhodne usadit, dokáže své vášně vůči jiným ženám krotit.

     

  • 4.

    Rak

    ...
    ...
    Autor: Shutterstock
    Neustále potřebuje být povzbuzován. Rád poučuje, vysvětluje, ale při tom nemá sklony být agresivní dominantní. Nesnáší totiž vulgaritu.

     

    Vyžaduje něhu, smyslné doteky a dlouhé předehry. Je jemný, citlivý a mistr v orálním sexu.

     

  • 5.

    Lev

    ...
    ...
    Autor: Shutterstock
    Na sexu si velmi zakládá. Neuznává pravidla a nemá rád, když ho někdo chce řídit. Myslí si, že ho chce každá žena a že je nepřekonatelný milenec.

     

    Ve skutečnosti mu jde spíše o jeho vlastní uspokojení jak o to vaše. Pokud mu ale budete lichotit a obdivovat ho, dostanete ho tam, kde chcete.

     

  • 6.

    Panna

    ...
    ...
    Autor: Shutterstock
    Ženy neloví, více ho vzrušuje, když ony loví jeho. Všechno má naplánované do detailu - od prvního polibku až po orgasmu. Sexu ale nepřikládá velký význam, bere jak ho případnou tělesnou potřebu.

     

  • 7.

    Váhy

    ...
    ...
    Autor: Shutterstock
    Je pomalý, ale vytrvalý milenec. Ze začátku je nerozhodný a těžko se odhodlává k činu, ale jakmile se rozběhne, je nezastavite

     

    lný. Má rozkoš z toho, z čeho má rozkoš jeho partnerka. Obvykle rád experimentuje. Nesnáší vulgaritu, ale naopak ho vzruší dokonalá krása.

     

  • 8.

    Štír

    ...
    ...
    Autor: Shutterstock
    Velmi silně ho ovládá sexualita a má prakticky jediný cíl - co nejintenzivnější zážitek a co nejsilnější orgasmus. Zatímco ve vztahu umí být poměrně tolerantní, v posteli má tendenci ovládat a dominovat.

     

    Vzrušuje ho, když může způsobit bolest a smíchat ji s rozkoší. Mívá sklony k perverznosti a nic mu není cizí.

     

  • 9.

    Střelec

    ...
    ...
    Autor: Shutterstock
    Je velmi přelétavý - v mládí. Jde spíše po povrchu a nepatří mezi nejlepší milence. Dává přednost kvantitě před kvalitou.

     

    Sex s ním bývá rychlý, nikdy ho však neomrzí. Proto mívá i více milostných poměrů najednou.

  • 10.

    Kozoroh

    ...
    ...
    Autor: Shutterstock
    Sex je pro muže narozeného v tomto znamení stejně důležitý jako jídlo či spánek. Je silně sexuálně zaměřený, ale ani zdaleka není tak krutý jako Štír.

     

    Je vášnivý, smyslný a nesnáší, když se mu cokoliv odpírá. Současně má ale sklony k sadismu, oslovuje ho spojení bolesti a rozkoše.

     

  • 11.

    Vodnář

    ...
    ...
    Autor: Shutterstock
    O ženu se zajímá jako o člověka a ne jako o sexuální objekt. Sex s ním je pomalý, nepotrpí si na žádné divoké dovádění. Miluje dlouhé a pestré předehry. Je zvědavý, rád všechno vyzkouší včetně nejnovějších praktik.

     

  • 12.

    Ryby

    ...
    ...
    Autor: Shutterstock
    Právě on je ten, kdo se nechá ovládat ženami. Proto vyhledává starší a zkušenější ženy. Je rád, když mu partnerka říká, co má dělat. Svou ženu si idealizuje a ochotně udělá vše, co jí na očích vidí.

     

    Inklinuje spíše k tajným vztahům, což ale neznamená, že je promiskuitní.

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz