Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Velký horoskop lásky 2018: Lvi si užijí spoustu flirtu, Panny najdou lásku

/
  • (iStock.cz)
    23. prosince 2017 ● 06:00

    Rok 2018 vztahům přímo nahrává, a pokud jste stále sami, budete mít příležitost prožít nečekanou lásku. Jestli naopak prožíváte vztah plný hádek a nepochopení, přečtěte si, zdali má smysl se trápit.

  • 1.

    Beran

    horoskop
    horoskop
    Autor: iStock

    Temperament Beranů vám dodá sílu rozjíždět nové vztahy, kterou pocítíte zejména v únoru a v prosinci. Nepouštějte se ale do různých dvojitých her. Vztahově se vám naopak nebude dařit v květnu a srpnu.

  • 2.

    Býk

    horoskop
    horoskop
    Autor: iStock

    Milostný život nebude v roce 2018 v hlavní roli, na nedostatek podnětů si ale nebudete stěžovat. Nejromantičtějším měsícem bude pro Býky duben. Býci narození od 2. do 21.5. vzplanou citem k cizinci či cizince.

  • 3.

    Blíženci

    horoskop
    horoskop
    Autor: iStock

    I v tomto roce váš milostný život připomíná procházku po provazolezeckém laně. Na přelomu dubna a května potkáte někoho, kdo vás osloví. Stagnace a neúspěchy v lásce pocítí Blíženci v červenci a listopadu.

  • 4.

    Rak

    horoskop
    horoskop
    Autor: iStock

    Jupiter vás v roce 2018 oblaží zábavou romantiky, nových seznámení a toužebného jiskření. Na přelomu května a června se Raci setkají s někým přitažlivým. Lehký útlum milostného života zažijete v listopadu.

  • 5.

    Lev

    horoskop
    horoskop
    Autor: iStock

    Přelom ledna a února sice ještě není pro milostné jiskření tolik výrazný, ovšem v březnu nastává boom nových známostí a flirtů. Totéž se zopakuje v listopadu. Naopak duben a září přinese Lvům menší útlum.

  • 6.

    Panna

    horoskop
    horoskop
    Autor: iStock

    V roce 2018 pro vás bude láska naprosto stěžejním tématem. Již od začátku ledna se bude Pannám v tomto směru dařit, vrcholem pak bude duben a červenec. Méně příznivé měsíce tentokrát jsou únor a květen.

  • 7.

    Váhy

    horoskop
    horoskop
    Autor: iStock

    Hvězdy doporučují, abyste pořádaly večírky nebo oslavy s přáteli a garantují vám, že se zcela určitě zaskvějete ve společnosti, zejména v srpnu a listopadu. Méně úspěšný bude březen a konec května. Hvězdy doporučují, abyste pořádaly večírky nebo oslavy s přáteli a garantují vám, že se zcela určitě zaskvějete ve společnosti, zejména v srpnu a listopadu. Méně úspěšný bude pro Váhy březen a konec května.

  • 8.

    Štír

    horoskop
    horoskop
    Autor: iStock

    V  lednu budou Štíři obdařeni velkou přitažlivostí. Využijte ji! Kromě ledna bude vaším šťastným měsícem i září. Pro lásku je pro vás nepříznivý duben a také první polovina srpna.

  • 9.

    Střelec

    horoskop
    horoskop
    Autor: iStock

    V únoru a 1. polovině března se vaše atraktivita dostane na maximum, proto se toho snažte využít a zapůsobte svou originalitou. Menší útlum zažijí Štřelci v květnu, ale v listopadu přijde vrchol romantiky.

  • 10.

    Kozoroh

    horoskop
    horoskop
    Autor: iStock

    Od června se vytratí vaše opatrnost a odměřenost a budete hledat více romantiky a intimity. Jestliže hledáte trvalé pouto, máte v roce 2018 velkou šanci. Nepříznivé měsíce pro Kozorohy budou březen a listopad.

  • 11.

    Vodnář

    horoskop
    horoskop
    Autor: iStock

    V roce 2018 se ocitnete pod vlivem romantických tužeb. Pokud jste ve fungujícím vztahu, snažte se ho nezničit chatováním na seznamkách a nahodilými flirtíky. Zkouškou pro Vodnáře bude přelom června a července.

  • 12.

    Ryby

    horoskop
    horoskop
    Autor: iStock

    Mars Rybám už v lednu otvírá období pro milostné hrátky, kdy se mohou uskutečnit vaše fantazie. Pokud jste stále single, máte velkou šanci, že narazíte na velmi přitažlivý a eroticky založený protějšek.

Autor: red

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz