Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Štěstí podle horoskopu: Víte, v čem spočívá?

/
  • Štěstí je třeba hledat...
    Štěstí je třeba hledat... (Shutterstock)
    14. listopadu 2017 ● 09:32

    Štěstí je křehká věc, prchavý pocit, který se někdy objeví a často si ho ani nevšimneme. Někdy si ale po něm zcela zbytečně šlapeme. Znamení horoskopu vás ale může nasměrovat... v lásce i v životě. 

  • 1.

    Beran (21. 3. - 20. 4.)

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Štěstí najdou Berani, kteří dokážou zmírnit svou ohnivou a prudkou povahu, a naučí se občas fungovat jako hromosvod - když přijde bouře, všechny hromy-blesky třeba uzemnit. Chladná hlava a nalezení rovnováhy mezi dvěma extrémy je někdy největší zbraň. Určitě se však nesnažte váš vnitřní oheň zcela uhasit, ztratili byste svou jiskřivou jedinečnost.

    Spíše se pokuste pouze obrousit ostré hrany své nátury a více zvládat sebekontrolu. V práci i v soukromém životě se obklopujte lidmi, kteří jsou loajální, a dá se na ně spolehnout. Stejně důležité je mít ve svém okolí i takových, kteří vám pouze nepřitakávají, ale dokážou se poprat za správnou věc i za vás a myšlenkově vás obohatit. Potřebujete práci, kde se můžete naplno prosadit a dominovat. Nesnášíte být podřízená. Pokud se ukáže, že nápad, který byl z vaší hlavy, je nejlepší, jste na vrcholu blaha.

    Šťastná čísla: 1, 5, 7, 13, 15, 17, 23, 25, 28, 37, 40, 47, 59, 60

    Šťastné barvy: červená a bílá

    Tajemství šťastného vztahu:

    Naplňující vztah můžete přežít s partnerem, který funguje na podobné vlnové délce jako vy, nechá vás projevit se, oceňuje vaši impulzivnost a uspokojuje vaši touhu zkoušet stále nové věci.

     

  • 2.

    Býk (21. 4. - 20. 5.)

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Život si umíte užívat s chutí a naplno. Zbožňujete dobré jídlo, společnost zábavných lidí a celkové pohodlí. Chvilkové štěstí prožíváte díky drobným smyslovým požitkem, umí vás nadchnout luxus a nablýskané materiální věci. Abyste však cítili dlouhodobě spokojené a naplněné, potřebujete ještě něco více než pěkný dům a drahé oblečení. Potřebujete smysluplnou práci, která otestuje vaši sílu a výdrž.

    Cítíte se výborně ve společnosti milujících a spolehlivých přátel, kteří se naučili zvládat občasné projevy vaší tvrdohlavosti. Klíčem k spokojenosti jsou i lidé, kteří vás vědí dostat z vaší zaběhlé rutiny a nenechají vás zaseknuté v pohodlném, no neplodném stereotypu. Jelikož nejste velkým fanouškem změn, nejlépe se budete cítit jako zaměstnanec velké stabilní společnosti.

    Šťastná čísla: 1, 2, 8, 9, 11, 22, 26, 27, 29, 32, 37, 44, 45, 49, 61, 78

    Šťastné barvy: bleděmodrá, zelená, růžová

    Tajemství šťastného vztahu:

    Potřebujete partnera, který vám dokáže vytvořit zázemí, a má oči jen pro vás. Zbožňujete dotyky, fyzickou i psychickou krásu a někoho, kdo stojí nohama pevně na zemi. Často se láska pro vás vyvine z dobrého přátelství.

     

  • 3.

    Blíženci (21. 5. - 21. 6.)

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Kořením vašeho života je různorodost. Jste taková zajímavá osobnost, že někdy ke štěstí nepotřebujete nic jiného, než sebe a svou tvůrčí mysl. Hlavou se vám neustále prohánějí nové nápady a postřehy, a to dělá váš život nesmírně zajímavým. Bonusem, který jste dostali do vínku, je, že víte něco vytěžit z každé situace.

    Horší je to už s děláním zásadních rozhodnutí a dotahováním věcí do konce. Abyste byli spokojené v práci, potřebujete stále nové podněty. Víte výborně využívat své argumentační schopnosti a prakticky všechno si obhájíte. Šťastnými vás udělá i cestování. Určitě se vyhněte stereotypu, ten vás dokáže připravit o radost. Pokud vás nudí práce, zachránit vás může vzrušující hobby.

    Šťastná čísla: 3, 5, 13, 17, 21, 23, 33, 39, 48, 55, 72

    Šťastné barvy: žlutá, světle zelená, oranžová, šedá

    Tajemství šťastného vztahu:

    Jako Blíženec potřebujete někoho, kdo vás nebude omezovat, ale usměrňovat. Váš vztah udrží stále nové impulsy, musíte mít pocit, že partner má vždy co nabídnout a nevyložil všechny karty hned na stůl. Víte ocenit partnera, se kterým se dají vést dlouhé rozhovory o všem.

     

  • 4.

    Rak (22. 6. - 22. 7.)

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Spokojený život u vás souvisí s pocitem bezpečí. Pokud cítíte ohrožení, únavu, nebo máte všeho po krk, jednoduše se stáhnete do sebe a chráníte se před světem. Proto potřebujete ke štěstí jakýsi úkryt - klidné a bezpečné místo, kde naberete nové síly. Uspokojuje vás zvelebování svého domova a pocit jistoty vám může dát i blízká přítelkyně, jejíž plně důvěřujete. Vaše naplnění souvisí s rodinou - ať už je to ta, do které jste se narodili, nebo ta, kterou jste si založili.

    Pokud máte s rodinou pevné pouto, cítíte se neohroženě a máte pocit, že dosáhnete cokoliv, co si zamanete. Při výběru zaměstnání je pro vás důležitá výška platu, protože si potrpíte na materiální zabezpečení. Pozor však na svou náladovost, v některých zaměstnáních to může být překážka. Uspokojení můžete najít při práci, kde se staráte o druhých.

    Šťastná čísla: 4, 7, 12, 19, 29, 31, 33, 38, 40, 48, 49, 66, 88

    Šťastné barvy: stříbrná, bílá, šedá

    Tajemství šťastného vztahu:

    Narozené v tomto znamení nerady vyprávějí o svých citech a chtějí partnera, který se v nich nebude násilím vrtat. Potřebují muže, na kterého se budou moci spolehnout a kterému mohou absolutně důvěřovat, až potom se projeví jejich vášnivost.

  • 5.

    Lev (23. 7. - 23. 8.)

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Co dělá odvážné Lvice šťastnými? Teplo, romantika, trochu dramatu, vzrušení, zábava, rodina a netradiční dárky. Jinými slovy, všechno nejlepší, co umí život nabídnout. Super je, že silné, dobrosrdečné Levice si to umí do velké míry přitáhnout nebo vybojovat. Vaše zářivá osobnost přitahuje lidi jako mušky světlo pouliční lampy. Umíte si získat jiných včetně vašeho šéfa, klienta, milence i přátel.

    Baví vás být středem pozornosti. Ale pozor, všeho moc škodí! Štěstí najdete, když budete občas pokorněji, vděčnější za to, co máte a budete milovat svou práci. Naplnění najdete v zaměstnání, které vám dává jistou míru svobody a zároveň vám dovolí vyniknout a trochu se předvádět. Obklopte se oddanými přáteli, kteří jsou za každou zábavu, ale nenechají vás ve vztazích zcela dominovat.

    Šťastná čísla: 3, 5, 14, 18, 26, 33, 39, 44, 55, 66, 79

    Šťastné barvy: jasně červená, zlatožlutá, oranžová, žlutá

    Tajemství šťastného vztahu:

    S Lvicemi obstojí jen partner, který splňuje jejich sexuální i citové nároky a nikdy jejich nepodvede. Jste zrozené pro dlouhodobé vztahy, krátké románky si raději odpusťte.

  • 6.

    Panna (24. 8. - 23. 9.)

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Panna se potřebuje cítit užitečně. Toužíte pomáhat jiným a jste v tom opravdu dobré. Dlouhodobou spokojenost vám přinese práce, kde toto využijete. Jste velmi štědré povahy, dokud se neukáže, že vás jiní zneužívají. Před každým vztahem dlouho otálíte, otevíráte se pouze pomalu a vždy si dobře rozmyslíte, koho pustíte za svou ostře střeženou intimní hranici. To má své výhody, protože vám to dává čas, abyste si toho druhého opravdu překlepli a rozhodli se, zda vám stojí za to.

    Hledejte si přátele, partnery či obchodních partnerů, kteří vám nabízejí stabilitu a ujistí vás o vašich kvalitách, když budete ztrácet odvahu a podléhat sebekritice. Na cestě za štěstím se zkuste nejprve naučit být na sebe pyšné a občas i trošku sobecké. Vaše mysl touží stále po nových podnětech a informacích, tak ji pěkně krmte. Pokud pociťujete úzkost či stres, nejvíce se vám uleví, když se ponoříte do práce, která vyžaduje soustředěnost na detaily.

    Šťastná čísla: 2, 8, 10, 17, 22, 28, 29, 33, 34, 44, 66, 72

    Šťastné barvy: tmavomodrá, purpurová, bílá, hnědá

    Tajemství šťastného vztahu:

    Někdy příliš mnoho opatrnosti škodí a občas musíte trochu odkrýt karty a více společně prožívat věci s partnerem. Svému milému nevyčítejte chyby, které sama máte. Vyhoví vám muž, který vám s láskou pomáhá v domácnosti.

     

  • 7.

    Váhy (24. 9. - 23. 10.)

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Hledání štěstí ve vašem případě znamená hledání rovnováhy. V práci i mezi známými máte pověst té, co uhlazuje konflikty a udržuje mír. Nesnášíte rozbroje, a proto se snažíte vždy přijít s řešením, které uspokojí všechny. Život je však nevyzpytatelný a někdy s vaší touhou po harmonii velmi nespolupracuje. To, co byste se měli naučit, je dělat i rázně rozhodnutí, která nevyhovují každému a zaujmout jasné stanovisko, když je třeba.

    Jinak se vám může stát, že vás v práci i v některých soukromých vztazích budou zneužívat. Naučte se vykřičet do světa svou pravdu, ale zkuste si ponechat i svou úžasnou schopnost spolupracovat a hledat společná řešení. Naplňovat vás bude práce, kde vás obklopují lidé. Nejlepší však je, pokud máte nad sebou někoho, kdo udělá důležitá rozhodnutí za vás.

    Šťastná čísla: 1, 6, 9, 11, 20, 24, 27, 33, 44, 49, 55, 62, 64, 71

    Šťastné barvy: růžová, modrá, tyrkysová

    Tajemství šťastného vztahu:

    Musíte mít u sebe člověka, který vás bude obdivovat. Nepotlačujte tolik své city. Jelikož vy se často nevíte rozhodnout, co vlastně chcete, měli byste mít po boku rozhodného a vyrovnaného partnera.

     

  • 8.

    Štír (24. 10. - 22. 11.)

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    K dlouhodobé spokojenosti u vás vede trochu náročnější cesta jako v jiných znameních. Vzrušuje vás totiž vše, co je složité a intenzivně až na kost. Nejlepší pocit máte, když víte, že utrácíte svou energii na správné věci. Pokuste se méně kontrolovat lidi a události kolem a více se snažte řídit sebe.

    Nezakazujte si však vyjadřovat své pocity. Abyste se cítili dobře, potřebujete důvěryhodných přátel, kteří rozumí vaší touze vychutnávat si život naplno. Uvědomujete si, že síla je v poznání a užíváte si práci, kde musíte pátrat po skrytých informacích nebo motivech jiných lidí. Zbožňujete tajemství. Pokud toužíte po šťastných vztazích s jinými, zkroťte svou žárlivost. Nemáte důvod žárlit - jste úžasná, silná osobnost. Pokud si ze svého hobby uděláte zdroj své obživy, budete nejspokojenější na světě.

    Šťastná čísla: 3, 9, 11, 12, 20, 23, 27, 33, 37, 47, 70, 72

    Šťastné barvy: oranžová, hnědá, černá, tmavě červená

    Tajemství šťastného vztahu:

    Jste mistryně sexu a potřebujete partnera, který to náležitě ocení a bude vám stačit. Ztlumte své mírně majetnické chování a nesnažte se partnera ovládat. Jestliže po něčem toužíte, otevřeně si to vyžádejte.

     

  • 9.

    Střelec (23. 11. - 21. 12.)

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Jste jako sluníčko. Vaše povaha vás předurčuje na šťastné prožívání života. Díky optimistické nátuře se těšíte na každý nový den. Zklamání však přichází, když se realita přestane podobat na to, co jste si vysnili. Určitě se nevzdávejte své touhy po dobrodružství a poznávání - to vás může zavést na nečekaná místa a přinést nečekané objevy.

    Abyste byly spokojeny, potřebujete mít svobodu k objevování nových věcí, ale také mít u sebe někoho, kdo vás v případě potřeby stáhne zpátky na zem. Líbit by se vám mohli povolání, kde se hodně cestuje. Víte rychle a pružně reagovat na změny a baví vás více velké úkoly a plány jako vrtání se v detailech. Radost vám přináší každá nová zkušenost, držte se hesla: Raději jednou zažít, jak vícekrát slyšet.

    Šťastná čísla: 5, 8, 9, 12, 14, 15, 28, 32, 34, 47, 55, 75

    Šťastné barvy: ohnivě červené, purpurová, béžová, fialová

    Tajemství šťastného vztahu:

    Potřebujete otevřeného a romantického partnera, který bude respektovat i vaši občasnou touhu po samotě. Snažte se inspirovat svou polovičku, aby s vámi zkoušela nové věci. Každodenní malé překvapení nebo drobný projev lásky vztahu zaručeně dodají šťávu.

     

  • 10.

    Kozoroh (22. 12. - 20. 1.)

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Jste zkrátka pracantka, zaměřená na úspěch. Vaše štěstí spočívá v dosahování cílů. Jakmile dosáhnete jeden, už si vytyčujete další. No nezapomínejte, že pouze tvrdá dřina a žádná zábava dělá život nezábavným a šedým. Nevnímejte ho pouze jako jednu velkou povinnost! Nebuďte na sebe taková přísná, občas se uvolněte a těšte se i z drobných úspěchů. To, že občas uděláte chybu, není žádná ostuda ani tragédie.

    Na další pokus určitě uspějete. Najděte si čas na zábavu a relaxaci a naučte se odpočívat. Nezanedbávejte kvůli práci a svým vysoce vytčeným cílem svých nejbližších. Dovolte jim, ať vám pomohou s povinnostmi, které si tak ráda berete na svá bedra, a pak si užívejte společný čas. Naučte se, že ne vždy se musíte obětovat, aby byli jiní šťastní. Zkuste se častěji soustředit na sebe a trochu více do sebe investovat - například dalším vzděláváním.

    Šťastná čísla: 3, 7, 16, 22, 23, 28, 32, 33, 39, 45, 47, 49, 55

    Šťastné barvy: hnědá, žlutá, tmavozelená, černá

    Tajemství šťastného vztahu:

    Nemusíte mít vždy nad partnerem kontrolu a dominantní postavení. Občas je třeba vědět i odpouštět. Oceníte muže, který vás ví finančně zabezpečit. Méně kritizujte a více milujte. Pravou lásku často ověří až roky.

     

  • 11.

    Vodnář (22. 1. - 19. 2.)

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Ke štěstí a k tomu, abyste byla sama sebou, potřebujete svobodu. Toužíte mít pocit, že po sobě ve světě něco zanecháváte nebo jej měníte k lepšímu. Mnohem více než jiné znamení se řídíte jen samy sebou, bez ohledu na to, co si myslí okolí. Jste zkrátka rebelka. Dlouhotrvající radost vám přinese práce, ve které můžete využívat svou tvůrčí mysl.

    Nedovolte však, aby vás práce zcela pohltila a trpěli tím vaše vztahy s přáteli a rodinou. Oni vás potřebují a chtějí vás mít občas jen pro sebe. Štěstí najdete, pokud se dopracujete k rovnováze mezi prací, která vás naplňuje, a zároveň si dokážete pěstovat silné citové pouta. Hledejte si přátel mezi lidmi, kteří chápou vaši touhu po svobodě a nebudou vás omezovat, ale v případě potřeby u nich najdete pochopení, útěchu a povzbuzení.

    Šťastná čísla: 4, 6, 10, 13, 22, 26, 32, 33, 35, 42, 46, 49, 70, 73

    Šťastné barvy: všechny odstíny modré a fialová

    Tajemství šťastného vztahu:

    Ve vztahu potřebujete volnost a muže, který vyniká inteligencí a umí vás inspirovat. Určitě vám neuškodí, když budete více vyjadřovat city. Nevrtejte se příliš v malicherných problémech, uvolněte se a věřte si. Muži zbožňují ženy, které působí bezstarostně a jsou nad věcí.

  • 12.

    Ryby (20. 2. - 20. 3.)

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Jste jedno z nejněžnějších a nejvíce milující znamení a vaše štěstí souvisí s romantickým prožíváním života. Máte hodně snů, ale bojíte se je realizovat, protože si myslíte, že vám chybí potřebná razance a síla. To může být zčásti pravda, ale určitě nepřemýšlejte nad omezeními, spíše hledejte způsoby, jak se to dá. Jste velmi emotivní a vaše intuice pracuje naplno, vnímáte jiných a jako houba nasáváte jejich radost, ale i žal a smutek.

    Vyhledávejte proto společnost lidí, kteří jsou vyrovnaní a spokojeni se svým životem, ti depresivní by vás snadno převálcovali. Naučte se stanovit si své hranice a nenechat jiných, aby je překračovaly. V přátelství i lásce se často odevzdáte celá a zanedbáváte vlastní potřeby. Štěstí najdete, pokud si začnete vážit svou soucitnou, intuitivní, empatickou povahu, ale zároveň se naučíte postavit za sebe a své touhy.

    Šťastná čísla: 2, 6, 11, 18, 20, 24, 25, 33, 36, 41, 43, 69, 65

    Šťastné barvy: duhové a zelenomodré, barva moře

    Tajemství šťastného vztahu:

    Vnímejte na partnerovi více dobrého než špatného. Potřebujete muže, který vám bude často dokazovat, že vás miluje. Nečekejte, že bude vždy schopen porozumět vašim komplikovaným náladám. Častěji mluvte o tom, co byste si ve vztahu přáli.

Autor: neo

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz