Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Listopadový horoskop lásky a sexu: Koho čekají noci plné vášně?

/
  • (iStock)
    1. listopadu 2018 ● 06:00

    Náš sexuální život má jako všechno svá slabší a intenzivnější období. Pokud jste v poslední době řešili nějaké drobné problémy, vězte, že kolem šestnáctého opět vyplují nad hladinu. Merkur je v ústupu a nutí vás podívat se na věci z jiného úhlu pohledu. Je ve vašem vztahu opravdu vše v pořádku? Nebojte se promluvit si otevřeně o svých potřebách.

    Třiadvacátého přijde úplněk a tady zase máte možnost pořádně se odvázat. Kolem tohoto data jsou nejlepší vibrace pro hrátky v ložnici. Neváhejte a splňte si své sexuální fantazie. Na konci měsíce byste měli zapracovat na vybroušení vzájemné komunikace.


  • 1.

    Beran ( 21.3. – 19.4.)


    Autor: iStock

    Když se Uran dostane šestého listopadu do vašeho znamení, začnete přemýšlet o tom, zda je váš sexuální život takový, po jakém toužíte. Ale nebojte, vše je v naprostém pořádku. Během novoluní, které bude hned sedmého, budete intenzivně myslet na sex a budete ho také chtít realizovat. Kolem šestnáctého konečně pocítíte vliv Venuše a potenciální partneři se začnou rojit. Nebojte se jít do toho, jen mějte na vědomí, že váš romantický úlet může chtít víc, než na co jste právě připravení.

     

  • 2.

    Býk (20.4. – 20.5.)


    Autor: iStock

    Kolem sedmého vám už bude více než jasné, že klíčem k vaší situaci je kompromis. Jak moc totiž – když se na to podíváte z širší perspektivy – záleží na tom, jestli v tomto sporu právě teď zvítězíte? Šestnáctého přechází Venuše do vašeho znamení a vy si náhle uvědomíte, že váš sexuální život už zase plyne hladce. Pokud jste single, tak je nejlepší čas vyrazit do ulic. Potkáte někoho, kdo má stejné zájmy a smýšlení jako vy. Po šestnáctém, když je Merkur na ústupu, je nejlepší čas užít si vášnivé chvilky v ložnici!

     

  • 3.

    Blíženci (21.5. – 30.6.)


    Autor: iStock

    Pokud jste nezadaní a chcete být v páru, máte kolem sebe právě teď velký výběr perspektivních kandidátů. Pokud naopak jste zadaní, je ve vašem případě důležité pracovat na komunikaci. Jestliže totiž váš intimní život není to, co si představujete, musíte o tom mluvit a napravit to. Kolem úplňku se potkáte s lidmi, kteří mají na sex velice zajímavé názory, nebojte se je poslouchat a aplikovat některé věci i do svého života.

     

  • 4.

    Rak (21.6. – 22.7.)


    Autor: iStock

    Uran přejde do znamení Berana šestého listopadu. To přináší hádky a rozbroje, ale vás by to nemělo zastavit. Pokud se vám něco nelíbí, mluvte o tom – i za cenu malé neshody. Novoluní sedmého naopak je ve znamení milostných eskapád, takže se nebojte vyzkoušet něco nového a vrhněte se do toho po hlavě. Venuše, planeta krásy a lásky, vás šestnáctého bude nutit předělat ložnici tak, aby to tam bylo mnohem příjemnější. Když už do toho vložíte tolik energie, proč to rovnou nevyzkoušet?

     

  • 5.

    Lev (23.7. – 22.8.)


    Autor: iStock

    Osmého přejde Jupiter do Střelce a přinese vám spoustu pozitivní energie do milostného života. Pokud jste nezadaní, vyrazte ven a seznamujte se s novými lidmi. Buďte otevření, přinese vám to do života něco nového a vzrušujícího. Půlka měsíce vám přinese šanci na skvělý, vášnivý a potem zbrocený sexuální zážitek, tak si ho nenechte ujít. Kolem úplňku vás bude svádět někdo, s kým už se dlouho znáte. Rozmyslete si, jestli se do toho opravdu chcete pouštět!

     

  • 6.

    Panna (23.8. – 22.9.)


    Autor: iStock

    Pokud jste zadaní, kolem osmého přijde důležitý okamžik ve vašem vztahu. Budete probírat další krok, kterým může být společné bydlení, zásnuby nebo dítě! Úplněk si posvítí na to, jestli je všechno v pořádku a vybalancováno mezi prací a sexuálním životem, pokud ne, je na čase to změnit. Patnáctého přejde Mars do Ryb a vy pocítíte silné nutkání vložit do sexu opravdovou energii. Pokud jste single, jděte ven a budete překvapení, koho najdete.

     

  • 7.

    Váhy (23.8. – 22.10.)


    Autor: iStock

    Pokud máte pocit, že se váš vztah nikam nehýbe, osmého se vše změní. Zapracujte na dalším stupni komunikace v ložnici a řekněte si, co potřebujete –  dostanete to! Také Venuše rozpohybuje věci ve vašem milostném životě. Kolem šestnáctého se objeví váš bývalý, kterého jste strašně dlouho neviděli. Pozor na to!

     

     


  • 8.

    Štír (23.1.0 – 21.11.)


    Autor: iStock

    Mars je velice nakloněn vašim milostným hrátkám a dodá vám inspiraci a energii. Popadněte nějakou novou hračku nebo cokoli jiného, co vašeho partnera překvapí. Venuše vám pomůže vyplnit sexuální fantazie kolem šestnáctého a na konci měsíce se připravte na to, že budete mít silné nutkání navazovat intimní spojení.

     

     

     

  • 9.

    Střelec (22.11. – 21.1.2)


    Autor: iStock

    Jistě, sex a vztahy mohou být občas opravdu vážná záležitost, ale tohle není ta doba. Když přejde Uran do Berana, tedy šestého, přinese to do vašeho sexuálního života skvělou zábavu a vibrace. Budete se soustředit jen na to, jak se pobavit – a nic víc. Pokud jste v randění a sexu neměli poslední dobou moc štěstí, po osmém se to změní. Pokud jste nezadaní, tak to znamená, že zřejmě přijde někdo nový. Zadaní si s partnerem užijí třeba novou polohu nebo něco neotřelého, co dá jejich vztahu nový náboj.

     

  • 10.

    Kozoroh (22.1. – 19.1.)


    Autor: iStock

    Pozor na flirt s kamarádem! Možná se to zdá jako dobrý nápad, ale tohle je vždycky lepší si rozmyslet: určitě to chcete? Kolem patnáctého byste se měli zamyslet nad komunikací s partnerem. Naznačili jste mu, co chcete, ale nějak to nepochopil. Možná je na čase změnit taktiku. Pokud jste single, dejte si pozor po šestnáctém, mohli byste potkat díky práci někoho nového a mohlo by to vést k něčemu vážnějšímu.

     

     

  • 11.

    Vodnář (20.1. – 18.2.)


    Autor: iStock

    Může být ošemetné mluvit o lásce a penězích. Pokud ovšem finance ve vašem vztahu nejsou v rovnováze a dělá vám to vrásky, potom si o tom popovídejte patnáctého, kdy vám bude nakloněn Mars. Venuše šestnáctého vám radí vyrazit s partnerem někam na výlet. Změna prostředí dělá v ložnici divy. Pokud jste nezadaní, můžete někoho potkat, pokud zrovna cestujete. Zadaným přeje úplněk romantiku, tak to vezměte pěkně od podlahy. Nezadaným přinese konec měsíce nové možnosti k seznámení.

     

  • 12.

    Ryby (19.2. – 20.3.)


    Autor: iStock

    Venuše vás přiměje k tomu, abyste se se svým partnerem podělili o něco, po čem už toužíte hodně dlouho. Nebojte se, ukažte mu, co se vám líbí, a pořádně to společně prozkoumejte. Pokud jste nezadaní, vězte, že vás bude chtít někdo seznámit s kamarádem. Nebraňte se tomu, může to být zajímavější, než si myslíte. Čtyřiadvacátého máte možnost zažít totální synchronii v ložnici s partnerem, nepromarněte to!

     

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz