Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Jaký máte sex? Vášnivý, nudný nebo kreativní? Záleží na měsíci narození!

/
  • (Shutterstock)
    28. října 2016 ● 06:00

    I když si možná říkáte, že je to přece jedno, pokud jde o sex, hvězdy říkají opak. Někteří zrozenci jsou v sexu vášnivější než jiní a podle astroložky Suzie Kerr Wright prý hodně záleží na měsíci, ve kterém jste přišli na svět. Co o vás tedy měsíc narození vypovídá, pokud jde o sex?

  • 1.

    Leden

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com

     

    Lidé narození v tomto měsíci budou o trochu víc konzervativní, pokud jde o sexuální sbližování s někým jiným. Ovšem jakmile někoho mají a mají ho rádi, budou věrní a taky jim bude velmi záležet na tom, aby vás sexuálně uspokojili. Dobře jim to bude klapat s lidmi, kteří se narodili v listopadu – aspoň pokud jde o postelové hrátky.

  • 2.

    Únor

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com

     

    Lidé narození v únoru bývají velcí dobrodruzi. Mají v sobě spoustu vášně, ale pokud ji budete chtít zažít, musíte ji z nich vykřesat. Jejich hlavy jsou zaměřeny na výsledek, takže je na vás, abyste se pokusili připojit je k sobě i emocionálně.

  • 3.

    Březen

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com

     

    Lidé narození v tomto měsíci tráví velmi rádi hodně času v posteli. Sex je pro ně intenzivní záležitost a svému partnerovi rádi dávají vše, co mají. Často je pro ně sex téměř spirituální záležitost, která je povznáší.

  • 4.

    Duben

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com

     

    Zrozenci v měsíci dubnu jsou velmi nezávislí, takže když se s někým intimně zapletou, dávají do toho naprosto maximum. Sex s lidmi narozenými v dubnu je vášnivý, intenzivní a doslova horoucí, protože jim vládne planeta Mars. Jakmile však sex skončí, je po všem. Velmi často se totiž rychle unaví.

  • 5.

    Květen

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com

     

    Květnoví zrozenci mají rádi sex, ve kterém se cítí pohodlně a smyslně. Milují okamžik spojení, takže nepotřebují dlouhé předehry. Touží se milovat v nádherné místnosti v saténovém povlečení, a když to není podle jejich představ, tak se raději nemilují vůbec.

  • 6.

    Červen

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com

     

    Rádi zkoušejí v sexu nové pozice, protože jsou lační po nových zkušenostech. Nejsou sice tak intenzivní jako zrozenci v únoru, ale pořád to ještě stačí na pořádný sexuální zážitek. Milují experimenty, takže sex po telefonu je doslova rozparádí.

  • 7.

    Červenec

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com

     

    Lidé narození v tomto měsíci potřebují k sexu i citovou složku. Rádi se milují, ale potřebují mít pocit bezpečí. Jakmile ho mají, udělají cokoli, aby potěšili svého sexuálního partnera. Ujistěte se, že mají vše, co potřebují – pak s nimi zažijete dokonalý sex.

  • 8.

    Srpen

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com

     

    Zrozenci v srpnu budou buď extrémně sobečtí, nebo extrémně velkorysí, pokud jde o sex. Buď budou chtít svého partnera pokaždé uspokojit, nebo ho raději opustí, když se jim sex nebude zamlouvat. Nenávidí, když jim někdo v posteli něco vyčítá nebo radí, co mají dělat, v takovém případě dostane jejich ego pořádnou ránu a raději zmizí.

  • 9.

    Září

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com

     

    Jsou vášniví, ale vždy mají svoje emoce pod kontrolou. Jen těžko z nich vydolujete vášnivé výkřiky, a když mají orgasmus, bude opravdu dlouho trvat, než je přimějete, aby ho naplno vyjádřili. Nikdy se nevrhají okamžitě do sexu, potřebují emocionální vazbu.

  • 10.

    Říjen

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com

     

    Chtěli by romantický a citlivý sex, ideálně pomalé milování, aby z něj měli co největší zážitek. Nespěchají, mají rádi lenošení a příjemnou erotikou nabitou atmosféru. Může se zdát, že jim v sexu chybí vášeň, ale tu dovedou vynahradit velkou dávkou romantiky.

  • 11.

    Listopad

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com

     

    Ano, na rozdíl od říjnových zrozenců jsou ti listopadoví doslova ztělesněním všeho, co si představíte pod vášnivým sexem. Milují sex, milují sexuální akt a chtějí svého partnera vlastnit i v sexuální oblasti. Moc rádi taky zkouší všechno, co je napadne. Nuda v posteli s nimi tedy vážně není.

  • 12.

    Prosinec

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com

     

    Lidé narození v prosinci jsou v posteli velmi kreativní. Milují vymýšlení příběhů a velmi rádi si s partnerem hrají. Sex s nimi je zábava, takže nikdy to nebude jako poprvé.

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz