Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Spočítejte si číslo své duše! Řekne vám, proč tady jste a co se máte naučit

/
  • Čísla vypovídají mnoho o vaší duši.
    Čísla vypovídají mnoho o vaší duši. (istock.cz)
    14. listopadu 2022 ● 06:00

    Energie čísel je darem, který si přinášíme s datem našeho narození. Co nám říká číslo motivace naší duše? Je to číslo, které nám ukazuje, proč jsme na světě, co se chceme a máme naučit, a taky nám otevírá cestu pro naši duši. Jak si ho vypočítáme?

    Do čísla motivace naší duše zahrnujeme počáteční písmeno našeho jména a příjmení. Máte-li dvě křestní jména, započítejte obě počáteční písmena. Počáteční písmena mají zvláštní význam, popisují způsob, jakým se prezentujeme okolnímu světu. Pokud jste se vdaly a přijaly příjmení po muži, nejprve se počítá motivace duše z rodného příjmení a pak z toho současného. Jmenujete se například Simona Sahulová. S + S = 1 + 1=2 (podle tabulky pro výpočet jména, kterou naleznete přímo ZDE). Číslo motivace vaší duše je 2.

  • 1.

    1 – Motivace duše

    Tohle číslo vám říká, že máte objevovat a zkoumat nové věci. Používejte přitom zkušenosti své rodiny a předků, to je vaše základna. Obohaťte svět novými impulzy a dobrými nápady. Máte silnou vůli a porozumění, to vám pomůže. Každá překážka zvýší vaši sílu. Jste také velmi impulzivní.

    Úkol duše: Odložte tíhu své osobnosti, nesmělost a ego. Věřte sami sobě a zvyšujte své sebevědomí. Buďte sami k sobě loajální. Pokud nezvládnete svůj úkol, můžete být egoističtí a sobečtí.

     

  • 2.

    2 – Motivace duše

    Vašimi silnými stránkami jsou citlivost a intuice. Pracujte se svými sny. Vztahy, přátelství a partnerství jsou mezilidská setkání, která vám přinesou skutečné zážitky a pomůžou vám navázat další kontakty. Podporujte své bližní v těžkých situacích. Dvojky bývají starostlivé a umějí urovnávat spory. Najdete mezi nimi terapeuty, diplomaty, sociální pracovníky či léčitele.

    Úkol duše: Překonejte své pochybnosti, strachy a nerozhodnost. Buďte otevření všemu novému, naučte se rozhodovat, co je důležité, a co naopak není.

  • 3.

    3 – Motivace duše

    Trojka vám říká, abyste byli citliví. Vydejte se hledat duchovno a smysl života. Naučte se vidět srdcem, objevte své léčitelské schopnosti a věnujte se tomu, co je ve vás dobré. Koncentrujte se, jedině tak nejlépe ukončíte svoje záměry a projekty s úspěchem. Rychle navazujete kontakty a máte skvělé vyjadřovací schopnosti. Můžete být ale hyperkritičtí, nervní a manipulativní.

    Úkol duše: Naučte se rozlišovat klam a pravdu, žijte tvůrčím způsobem a buďte kreativní. Vyjadřujte se uměleckým způsobem – malováním, psaním básní, divadlem, mluvou.

     

  • 4.

    4 – Motivace duše

    Stojíte pevně nohama na zemi, potřebujete pořádek a jasné uspořádání. Jste pracovití, vyrovnaní a uvážliví. Nemáte rádi změny, protože narušují váš vnitřní klid. Otevřete se více životu, udělejte něco s tím, co vám bylo nabídnuto, a poskytněte to všem. Realizujte to, co vám dovolí vaše vnitřní síla.

    Úkol duše: Převezměte zodpovědnost za vlastní činy. Spojte sílu a dobromyslnost, odložte tvrdohlavost a neústupnost a přeměňte svoje ego. Najděte sebe sama a ukažte světu, jací jste. Ideální povolání pro vás: banky, finance, politika, technika.

  • 5.

    5 – Motivace duše

    Pro vás je důležité, abyste našli svobodu ve všech rovinách vašeho života, bez ohledu na domněnky ostatních. Mnozí lidé, které potkáte, budou vašimi učiteli. Na nikoho se moc neupínejte. Obklopujte se stejně smýšlejícími lidmi, můžete táhnout za jeden provaz a stát se tak silnějšími.

    Úkol duše: Berte své pocity vážně a překročte vlastní stín. Nedělejte žádné kompromisy, jen krize vás posílí. Važte slova, nebuďte náladoví a snažte se více angažovat. Pamatujte si, že existují energie a vibrace, které už nemůžete vzít nikdy zpět.

     

  • 6.

    6 – Motivace duše

    Dokážete si získat lidi na svou stranu, to je vaše přednost. Používáte lidi kolem sebe jako zrcadlo sebe samých. Jste spolehliví, snadno se s každým dohodnete. Šestky jsou rodinné typy, které jsou nejraději v kruhu svých blízkých. Nenechte se zastrašit ani vykořisťovat. Musíte se učit a udělat třeba změnu. Oddejte se životu a zažijte, jak vaše síla a odvaha neustále nabývají na síle. Můžete mít sklony k puntičkářství až pedantství.

    Úkol duše: Nesuďte, zastávejte se svých vlastních přesvědčení a hodnot, abyste dosáhli rovnováhy mezi dáváním a braním. Učte se hledat zlatou střední cestu.

  • 7.

    7 – Motivace duše

    Sedmička vám říká, že musíte plně důvěřovat své intuici a moudrosti. Je to také posvátné číslo, které s sebou nese spirituální povahu. Lidé se sedmičkou bývají těžko pochopitelní a záhadní. Budete-li upřímní k ostatním, otevře vám to spoustu cest. Přátelstvím a láskou otevřete srdce mnoha lidí.

    Úkol duše: Překonejte strach ze selhání, poznejte zranitelnost i zarmoucení a najděte vnitřní světlo. Občas se ale musíte stáhnout z vnějšího světa, pak se vrátíte silnější. Pozor na závislost na alkoholu, drogách nebo hazardu.

     

  • 8.

    8 – Motivace duše

    Lidé s osmičkou vědí, že každý sklidí to, co zaseje, proto jste spravedliví a obezřetní ve všem, co děláte. Je pro vás velmi důležitá pravda, spravedlnost a harmonie. Dokážete přiznat, že jste chybovali, a umíte se taky omluvit. Nebojíte se být sami sebou, ovšem mnoho, co se vám zdálo správné, se může ukázat jako chyba.

    Úkol duše: Osmička je karmicky zatížená, takže se musíte naučit udržovat v rovnováze svoje city, myšlenky a činy. Budete často podrobování zkouškám, zejména ve vztazích i v kariéře. Neskrývejte svoje city, učte se vřelosti.

  • 9.

    9 – Motivace duše

    Devítky mívají od narození život jako na houpačce. Zažíváte emoce kladné i záporné, pády i vzestupy. Pořád hledáte vnitřní podstatu. Hledáte odpovědi na otázky, proč to tak je. Nic se ale neděje bez důvodu – každý má takový osud, jaký mu umožňuje optimální rozvoj vlastní duše. Hledejte skutečné pocity.

    Úkol duše: Překonávejte netrpělivost a nechte se vést vlastním srdcem. Pozor na stres, kterému můžete podléhat, a také na velkorysost, které mohou ostatní zneužívat.

     

     

     

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz