Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Nejmrzutější znamení zvěrokruhu. Kterých šest jsou největší bručouni?

/
  • (iStock)
    10. září 2022 ● 06:00

    Každý nemůže být neustále šťastný, ale někteří lidé vypadají, jako by byli naštvaní a nabručení na celý svět neustále. Možná se příliš trápí, možná jsou moc unavení, nebo mají pocit, že nic hezkého je v životě nepotkává. Pokud je máte po svém boku, pak víte, že soužití s těmito náročnými bytostmi je vážně oříšek.

    Možná jste přemýšleli, proč váš přítel, partner, manžel nebo kamarádka vždy působí tak trochu nevrle. Jedním z důvodů může být kromě genetiky také konkrétní sluneční znamení, v němž se tito lidé narodili. Kdo patří k největším kakabusům zvěrokruhu?

  • 1.

    Panna

    panna

    Panny jsou extrémně zdvořilé, ovšem jen do té doby, kdy jdou věci podle jejich představ. Jakmile ale mají pocit, že je někdo neposlouchá nebo jimi dokonce pohrdá, budou se tvářit velmi mrzutě a dají vám to viditelně najevo. Astroložka a blogerka Jetta vysvětluje, že Panny jsou „náchylné k tomu, že se cítí nespokojené nebo zklamané tím, jak se věci vyvíjejí“, zvláště když mají vysoká očekávání. Briana Saussy, zakladatelka Sacred Arts Academy, dodává, že toto znamení je často nešťastné, protože je „nejkritičtějším znamením a vždy si najde něco, na co si budou stěžovat.“ Jsou také mrzuté, když věci neleží na svém místě, nebo když je dřez plný neumytého nádobí.

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Panna • Videohub

  • 2.

    Rak

    rak

    Raci jsou emocionální lidé, což znamená, že se zlobí, když jim někdo ublíží nebo když se ublíží někomu, koho milují. Mohou být mrštní (jako jejich znamení) a mívají tvrdé skořápky, aby se chránili. Pokud se přátelíte s Rakem a rozčilujete je nebo je naštvete, nečekejte konfrontaci. Raci místo toho mají tendenci stahovat se od ostatních a tvářit se nevrle. Jakmile tedy vidíte, že jsou nevrlí a sarkastičtí, zcela určitě skrývají to, co skutečně cítí. Pokuste se dostat pod skořápku a odhalit, co je trápí.

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Rak • Videohub

  • 3.

    Ryby

    ryby

    Stejně jako Raci jsou i Ryby vodní znamení, které je emocionální a citlivé, což může vést k tomu, že mívají občas „zasmušilou a mrzutou náladu“. Podle astroložky a blogerky Jetty se Ryby pohybují mezi touhou být společenské a otevřené, a úplným stažením se do sebe, pokud jsou nešťastné. Takže když je toto znamení pichlavé, je to pravděpodobně proto, že jim „někdo ublížil“ a ony se s tím pokouší vyrovnat.

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Ryba • Videohub

  • 4.

    Kozoroh

    kozoroh

    Kozorozi se snaží vždy všechno co nejlépe, a očekávají, že ostatní budou pracovat stejně tvrdě. Briana Saussy popisuje Kozorohy jako „nevrlé, když lidé kolem nich nevynakládají tolik úsilí jako oni“. To může být obzvláště obtížné, pokud s Kozorohem pracujete každý den. Téměř nikdy se mu nemůžete vyrovnat. Pokud vás vidí, že se flákáte, nedivte se, že si na vás bude dávat pozor a že se navíc budete tvářit mrzutě. V podnikání se jim obvykle daří, ale protože jsou zvyklí pracovat hlavně sami, mohou být často podráždění, netrpěliví a velmi nevrlí.

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Kozoroh • ABL

  • 5.

    Vodnář

    vodnář

    Vodnáři očekávají, že se ostatní budou chovat přesně tak, jak chtějí oni, a co je nejdůležitější, že s nimi budou souhlasit v jejich teoriích. To vede často samozřejmě ke zklamání, když přátelé a rodina vyjadřují odlišné názory. Astroložka Saussy říká, že toto znamení „mívá vysoká očekávání a často je zklamané, když lidé jejich vysoké ideály neplní s nimi.“ Astroložka Jetta zase varuje, že i když toto znamení může být příjemné, „když je ve stresu a věci nejdou podle jejich představ, mohou mít sklony k temperamentním výlevům.“

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Vodnář • Videohub

  • 6.

    Štír

    štír

    Astroložka Briana Saussy říká, že tohle znamení ovládané Marsem „má tendenci být netrpělivé a snadno vidí, kde lze věci, lidi a situace zlepšit.“ Protože se neustále snaží něco a někoho vylepšovat, může to na druhé působit nepříjemně. Pravdou je, že Štíři nesnášejí hloupé žvanění a řečičky, ale ti, kteří je neznají, si o nich bohužel myslí, že jsou nevrlí bručouni. Neznamená to, že by všichni Štíři byli naštvaní, „jen se intenzivně zajímají o dokonalost a potřebují přátele, kteří jim rozumí.“ Není divu, že pak někdy sklouznou do introspektivního stavu, zvláště pokud chtějí být sami. Pokud Štír řekne, že potřebuje trochu času pro sebe, je nejlepší nechat ho být, protože jinak bude velmi podrážděný.

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Štír • Videohub

     

Autor: Ivana Ašenbrenerová

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz