Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Kdo ze zvěrokruhu je nejvíc pasivně agresivní? Na tyhle pozor, mohou vás zmást

/
  • (iStock)
    7. září 2022 ● 06:00

    Všichni známe někoho, kdo není zcela otevřený, pokud jde o vlastní pocity. V jejich tónu či chování můžete ale vycítit nádech postoje, který není zrovna vstřícný. Když někdo cítí hněv či mrzutost, ale rozhodne se to vyjádřit nepřímo místo narovinu, je to pasivně-agresivní chování.

    Bohužel je pak mnohem náročnější zjistit, proč tomu tak je a proč se tak druzí chovají. Zvláště pro někoho, kdo komunikuje přímo, to může být dost frustrující. Existuje ale možná důvod, proč tihle lidé projevuje svoje nálady právě tímto způsobem – jejich znamení zvěrokruhu.  Která sluneční znamení jsou nejvíce pasivně-agresivní?

  • 1.

    Lev

    ...

    Lev je ohnivé znamení, které chce být vždy v centru pozornosti. Ovšem místo toho, aby Lvi čelili nějakému problému přímo, budou ho pravděpodobně řešit pasivně, protože to udržuje drama stále horké a staví je tam, kde chtějí být – do středu pozornosti. Velmi často vyprovokuje druhé k přímé či verbální agresivitě, kdy své blízké naštve, což je uspokojí.

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Lev • Videohub

  • 2.

    Vodnář

    ...

    Vodnář je extrémně chytrý a bystrý, nebojí se pustit do vášnivé diskuse, když je to potřeba. Toto vzpurné znamení však může být také vševědoucí a považovat se za lepší než ostatní. Vodnáři se pravděpodobně ani neobtěžují řešit nějaký problém, protože si myslí, že to (nebo vy) nestojí za jejich čas. S Vodnáři se nepouštějte do přesilovek, vyčerpalo by vás to, unavilo a pasivně agresivní Vodnář by se cítil jako vítěz.

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Vodnář • Videohub

  • 3.

    Rak

    ...

    Raci jsou lidé, kteří mají dar prožívat velmi intenzivně pocity. Toto vodní znamení je neuvěřitelně citlivé a rychle se urazí, pokud jejich touha po spojení není opětována. Raci se snadno ztratí ve svých emocích, a ne vždy se snaží problém vyřešit. V tomto případě si nebudou stěžovat, ale místo toho se začnou chovat pasivně-agresivně a budou pronášet nepříjemné komentáře, dokud nepřijdete a nezeptáte se, o co vlastně jde. Nebo naopak mlčí, vrhají vyčítavé pohledy a beze slov dávají najevo, jak jsou nešťastní.

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Rak • Videohub

  • 4.

    Býk

    ...

    Býci dokážou být neuvěřitelně tvrdohlaví, přesto mají rádi klid. Tohle zemské znamení hledající stabilitu miluje pohodlí. Je tedy mnohem pravděpodobnější, že se budou vyhýbat konfrontaci a frustrovaně dupat než řešit problém přímo. I když jsou schopni konfrontace, věří, že každý je dostatečně zralý, aby viděl, co dělají špatně. Jakmile objeví potřebu s vámi komunikovat, budou to řešit. Nicméně, dostat se do této fáze bude trvat dlouho a do té doby budou vypouštět nepříliš jemné signály, dokud nepřijdete na to, co s nimi je.

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Býk • Videohub

  • 5.

    Ryby

    ...

    Ryby mnohem snadněji cítí své emoce, než je skutečně sdělují navenek. Mají také talent na útěk, když jde do tuhého. Tohle empatické a citlivé vodní znamení není stavěno pro přímé rozhovory nebo konfrontaci. Přirozeně se snaží sdělit své pocity, ale když jsou Ryby zraněné, jejich volbou je pasivní agrese. Ovšem když se omluvíte, rychle omluvu přijmou a ze zranění se oklepou.

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Ryba • Videohub

  • 6.

    Váhy

    ...

    Přestože jsou Váhy společenské, upovídané vzdušné znamení, upřednostňují celkově rovnováhu a harmonické vztahy, což z nich dělá zřejmě nejvíce pasivně-agresivní znamení zvěrokruhu. Budou potlačovat své pocity a emoce a upřednostní ty vaše. A i když frustrace vybublá na povrch, nebudou vědět, jak vyjádřit své obavy, protože se příliš bojí toho, že se loď rozhoupá. Pokud se však náhodou zapletou do hádky, donutí vás, abyste se omluvili.

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Váha • Videohub

     

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz