Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Nejméně důvěryhodná znamení zvěrokruhu. Těmto pěti se nikdy nesvěřujte!

/
  • (iStock)
    1. září 2022 ● 06:00

    Nejlepší vztahy jsou založeny na důvěře a je důležité mít jistotu, že vaše hodnoty jsou v souladu s hodnotami vašeho partnera nebo kamaráda. Důslednost, soucit a spolehlivost jsou jen některé vlastnosti, které jsou důležité při budování jakéhokoli vztahu, v němž se můžete jeden na druhého spolehnout.

    Pokud jde o upřímnost nebo jistotu, že někdo dodrží slovo, můžete se spolehnout i na astrologii. Existují totiž znamení, která jsou nejméně důvěryhodná. Objevte pět nejméně důvěryhodných znamení zvěrokruhu, u nichž byste se měli pořádně rozmyslet, co jim řeknete. A zároveň si u nich dávejte pozor i na to, aby vás nepodvedli. Kdo spadá do pětice nejméně spolehlivých?

  • 1.

    Vodnář

    Vodnář

    I když je Vodnář považován za jedno z nejčestnějších znamení zvěrokruhu, nemusí to nutně znamenat, že je důvěryhodný. Vodnáři jsou nekonvenční myslitelé, kteří sní ve velkém, ale někdy jim chybí schopnost realizovat malé detaily. Bývají více analytičtí než emocionální a je nepravděpodobné, že byste někdy skutečně věděli, co Vodnář skutečně cítí. Jako vzdušné znamení zvěrokruhu mají Vodnáři tendenci být tvrdohlaví a trochu egoističtí. To může často narušit jejich schopnost být loajálními přáteli.

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Vodnář • Videohub

  • 2.

    Panna

    Panna

    Panny jsou známé svým přízemním komunikačním stylem. Na rozdíl od jiných znamení nemají zájem klamat ostatní nebo šlapat po lidech, aby se dostaly dopředu. Raději tvrdě pracují pro své životní štěstí. Díky tomu jsou Panny velmi spolehlivými přáteli pro ty, kteří jsou v jejich vnitřní bublině. Do ní ale nepustí jen tak někoho, a pokud se ocitnete v rozporu s bývalou nejlepší kamarádkou Pannou, mějte jedno oko otevřené. Panně vládne Merkur – planeta komunikace – což znamená, že jsou mistři pozorování. Nejen, že vědí, jak udržet zášť jako nikdo další, ale jsou zruční v manipulaci s informacemi, aby se vykreslili v lepším světle.

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Panna • Videohub

  • 3.

    Ryby

    Ryby

    Sladké, zasněné a zamyšlené Ryby patří mezi znamení, s nímž se dá celkem snadno vyjít. Je téměř nemožné najít někoho, kdo je nemiluje. Jejich proměnlivá energie je však činí méně konfrontačními než jiná znamení. Raději než pracovat na nepohodlných částech partnerství, mají Ryby tendenci skrývat se před lidmi. I když nevidí rády zklamání druhých, těžko dodržují slovo. Jakkoli je Rybám příjemné pobývat v neformálním prostředí, pokud jde o důležité záležitosti, jsou prostě příliš nespolehlivé, takže jim nejde moc věřit.

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Ryba • Videohub

  • 4.

    Beran

    Beran

    Jako první znamení zvěrokruhu má Beran přirozenou ambici uspět. Berani jsou hnáni vnitřním ohněm k tomu, aby byli nejlepší a nejbystřejší ve všem, co dělají. Jsou také známí svými soutěživými sklony a nic a nikdo jim nemůže stát v cestě k dosažení jejich cílů. A i když jsou Berani štědří k přátelům, ke svým nepřátelům dokážou být velmi nemilosrdní. Pokud stojíte mezi Beranem a věcí, kterou chtějí ze všeho nejvíc, rukavice si rozhodně sundávají.

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Beran • Videohub

  • 5.

    Blíženci

    Blíženci

    Blíženci jsou jedním z nejspolečenštějších znamení zvěrokruhu, díky čemuž jsou mezi lidmi velmi oblíbení. Blíženci, kteří jsou obdařeni schopností zapadnout do jakékoli společenské situace, nemají potíže s komunikací s lidmi z mnoha společenských vrstev. Ve svých vztazích a přátelství ale dávají přednost novosti. Jako duální znamení jsou Blíženci známí tím, že mění své názory a nálady za desetník, takže je těžké zjistit, co si skutečně myslí. Pokud se tedy budete na Blížence spoléhat v čemkoli důležitém, ujistěte se, že máte záložní plán pro každý případ. Nikdy jim nevěřte a dejte si pozor na to, co jim říkáte. Jejich pusa opravdu není líná.

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Blíženec • Videohub

     

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz