Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

3 znamení, která potřebují změnu v milostném životě během dnešního úplňku

/
  • (iStock)
    13. července 2022 ● 06:00

    13. července 2022 bude spousta z vás muset hledat odpovědi uvnitř sebe. Dnes totiž nastává takzvaný bouřkový úplněk, a to podle bouřek, kterých je v tomto období spousta. Někdy se mu také přezdívá jelení, protože v tuto dobu začínají jelenům růst nové parohy. Která tři znamení by měla zítra začít podnikat kroky ke změně ve svém milostném životě?

    Zítřejší úplněk bude ve znamení Kozoroha a je to nejvhodnější čas pro komunikaci s nadřízenými, ale také s partnery. Chcete vyšší plat? Řekněte si o něj. Je to ideální čas na vyjednávání a řešení problémů, a to nejen v pracovní sféře. Pokud cítíte, že potřebujete změnu ve svém osobním životě, právě zítra je čas na to změnit to, co považujete za nutné. Zvláště tři znamení zvěrokruhu mají jedinečnou šanci změnit to, co nefunguje v jejich vztazích. A nemusí to samozřejmě hned znamenat, že musíte vyměnit partnera, jen jde o to, že potřebujete změnu v tom, jak váš vztah probíhá. Máte-li vztah udržet při životě, musíte být ochotní se ohnout a hledat nové cesty. Která tři znamení k tomu mají zítra nejlepší předpoklady?

  • 1.

    Beran

    Beran

    Než jste se dostali do vztahu, ve kterém nyní jste, museli jste se ujistit, že mu budete věnovat absolutní pozornost. Nechtěli jste jen další průměrný milostný vztah. Znamenalo to mimo jiné to, že jste předem věděli, že váš vztah bude vyžadovat hodně práce. Jste moudří, protože všechny vztahy vyžadují práci, aby vydržely. Lidé ale potřebují taky prostor ke svému růstu, a to i ve vztahu. Během úplňku zítra zjistíte, že vaše pocity vás neklamou, a že potřebujete vy i váš partner více prostoru. To je změna, která by váš vztah mohla posunout dál. Jedině tak budete vzájemně ochotni si naslouchat a komunikovat spolu. Pokud si spolu zítra promluvíte, může z toho vzejít mnoho dobrého.

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Zdraví pro rok 2022: Beran • Videohub

  • 2.

    Býk

    Býk

    Jestli je tu někdo, kdo chce a potřebuje změnu, jste to vy, Býci, protože vidíte tento svět a svůj vlastní vztah jako proměnlivý. Nic nezůstává stejné a jste na to dobře připraveni. Zatímco ve vaší romanci je vše v pořádku „tak, jak je“, rozpoznali jste intuitivně známky nutné změny. Během úplňku to budete silně cítit a váš partner také. Zítra je tedy skvělý čas na to, abyste si oba sedli a promluvili si od srdce o své budoucnosti, plánech a snech. Dejte vědět partnerovi, co vás trápí a co chcete, aby se změnilo. Buďte nebojácní, ale soucitní. Vyjadřujte se správně a naslouchejte jejich reakci.

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Zdraví pro rok 2022: Býk • Videohub

  • 3.

    Blíženci

    Blíženci

    Ve vaší osobě se nachází určitá část, která vám dala velkou lekci z vašeho minulého vztahu. A tato změna je nezbytná pro to, aby váš romantický vztah fungoval. V minulosti jste byli odolní vůči změnám, čímž jste poškozovali své spojení s osobou, se kterou jste byli. V tomto současném vztahu je váš partner někdo, koho nechcete ztratit. Je tedy načase, abyste se poučili z chyb a zkušeností z minulosti, a osvěžili váš vztah. Nemusíte hned ukončovat něco, co má potenciál. Buďte otevření změnám a netrvejte na tom, aby věci zůstaly stejné. Uvědomte si také, že i vy musíte být součástí změny, chcete-li překonat současné problémy. Ale vy to, Blíženci, zvládnete.

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Zdraví pro rok 2022: Blíženec • Videohub

     

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz