Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Panikáři horoskopu: 4 znamení zvěrokruhu, která snadno propadají stresu

/
  • Stres je provází celý život
    Stres je provází celý život (istockphoto.com)
    11. července 2022 ● 06:00

    Stres k životu patří, jsou ale lidé, kteří propadají panice, jakmile něco nejde podle plánu, a malé zaškobrtnutí událostí v nich spouští paniku. Z hlediska horoskopu existují znamení, která jsou k tomu náchylnější, než jiná. Která to jsou?

  • 1.

    Lev

    ...
    Lv mají vždycky vysoké nároky, a proto je neplánované změny nebo nedokonalosti dovádějí k šílenství. Věří v dokonalost, a když ji nenajdou, jsou ve stresu a bojují o ni, navíc nepožádají o pomoc, protože jsou příliš pyšní, než aby dovolili někomu jinému, aby do jejich záležitostí zasahoval.

  • 2.

    Vodnář

    ...
    Polovinu života stráví Vodnář starostmi o maličkosti. Lidé s tímto znamením zvěrokruhu vždy hodně přemýšlejí o budoucnosti a věcech, které jsou mimo jejich kontrolu, a to je hlavní důvod jejich stresu. Navíc si nakládají čím dál víc práce a pak trpí, když na ně tlačí termín, protože jsou zvyklí dokončovat věci v předstihu.

  • 3.

    Ryby

    ...
    Ryby jsou mistři ve vymýšlení katastrofických scénářů a tím se dokážou uvést do stresu bez přispění okolí. Každá drobnost v jejich očích roste do tragických rozměrů, a vytváří v jejich životě nepohodu a pocit ohrožení.  Jejich panika funguje jako perpetum mobile.

  • 4.

    Beran

    ...
    U Berana si každou emoci vynásobte deseti a jste na svém. To platí i pro stres.  Lidé s tímto znamením zvěrokruhu mají tvrdou hlavu, ale podvědomě se strachují i o ty nejmenší věci. V hlavě si domýšlejí falešné scénáře, a to živí jejich paranoiu.

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz