Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Nepořádníci horoskopu: Tihle žijí uprostřed chaosu

/
  • Vládnou chaosu, nebo se v něm topí?
    Vládnou chaosu, nebo se v něm topí? (profimedia)
    21. června 2022 ● 06:00

    Někdo potřebuje mít všechno přehledně seřazené, jiný se zas topí v horách oblečení, drobných cetek a jiného nepořádku. Pro koho je úklid katastrofa a jeho okolí vypadá jako po bouři?

  • 1.

    Váhy

    ...
    Jelikož jsou Váhy známé jako dokonalí vyvažovači, zdá se, že na organizaci vůbec nevěří. Plánují si, že všechno udělají včas, ale nakonec vždycky všechno rozsypou, rozbijí nebo pokazí. Lidé v tomto znamení zvěrokruhu navíc vždycky spěchají, protože neumějí věci dokonale a včas zvládnout. Úklid místností nebo domu je pro ně až na posledním místě a jejich pokoj je nejvíc  neuspořádaným místem na světě.

  • 2.

    Střelec

    ...
    Střelci jsou jako volní ptáci, jejich povaha, která je aktivní a miluje pohyb, sama o sobě zapříčiňuje trochu chaos. Péče o domácnost a úklid pokoje nebo koupelny je něco, na co si nikdy neudělají čas. Nosit každý den stejně upravené oblečení jim vůbec nevadí.

  • 3.

    Beran

    ...
    Tento ohnivý živel nerad pobývá v nepořádku a raději se tváří, že je vysoce organizovaný, proto uklízí svůj byt nebo věci jen navenek, například strká všechno oblečení pod postel nebo plní hromady oblečení ve skříni, protože sice nenávidí uklízení, ale necítí se dobře v nepořádku. Všechno tedy vypadá perfektně… dokud neotevřete skříň, nebo neodhrnete závěs.

  • 4.

    Štír

    ...
    Štíři zbožňují chaos a nepořádek! Milují pouze práci, vyřizování záležitostí a nezajímá je prostředí ani okolí. Práce s úklidem je jednoduše děsí a tak je odkládají až na nejzazší hranici. Před okolím ovšem chtějí působit schopně a luxusně, a tak před návštěvou buď uklidí, nebo k tomu někoho donutí.

Autor: neo

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz