Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

Bydlíte na správné adrese? Zjistěte osobnost vašeho domu podle čísla popisného

/
  • (iStock)
    4. července 2022 ● 05:00

    Každý dům či by má svůj příběh. A každý dům má svou osobnost a charakter, které můžete odhalit pomocí numerologie. Numerologové totiž věří, že mezi čísly a událostmi existuje mytické spojení a že lze propojit čísla s danou osobou a místem. Pokud hledáte zábavný a neotřelý způsob, jak přemýšlet o svém domově, může to být právě pomocí numerologie.

    Jak zjistit číslo svého domova?

    Číslo vašeho domu či bytu zjistíte tak, že sečtete všechna čísla. Pokud například bydlíte v Pražské ulici číslo popisné 435/65, sečete všechny číslice. Pokud vám vyjde dvouciferné číslo, znova ho rozložte a sečtěte. Tedy: 4+3+5+6+5= 23=2+3=5. Číslem vašeho domova je pětka.

  • 1.

    Číslo 1

    1

    Nezávislost, inovace, síla

    Domov s číslem jedna je dobrým místem pro živnostníky nebo svobodné lidi, protože energie domova povzbuzuje k zachování nezávislosti, autonomie a osobní svobody. Jednička má správnou energii pro někoho, kdo začíná podnikat, pracuje z domova nebo o sobě touží zjistit více. Bydlení v jedničce může posílit vaše odhodlání a sebevědomí, ale jsou zde určité nevýhody. Pokud si chcete například najít partnera nebo jste náchylní k osamělosti, tento domov může mít příliš mnoho energie „single“, ne partnerské. “ Pokud tedy hledáte rodinné prostředí, jednička není místo pro vás.

     

  • 2.

    Číslo 2

    2

    Útulnost a citlivost

    Domov číslo dvě je pravým opakem domova číslo jedna. Je to domov postavený pro sounáležitost a jeho energie podporuje láskyplné vztahy, oddanost skupině jako celku a je harmonickým místem k životu. Je to dobrý domov pro romantické partnery, mladé rodiny a spolubydlící, kteří jsou dobrými přáteli, protože se zde lidé cítí dobře a pohodlně. Energie dvojky je citlivá a sentimentální, proto je to krásné místo pro ty, kteří rádi jsou obklopeni fotografiemi rodiny a přátel.

  • 3.

    Číslo 3

    3

    Zábava, kreativita, optimismus

    Numerologové věří, že číslo tři má kreativní vibrace, takže domov číslo tři je dobrým místem pro umělce nebo kohokoli v kreativním oboru. Ale je to také skvělé prostředí pro společenská setkání, domácí zábavu a obecně pro život, který se žije naplno. Je to ideální místo pro pořádání večírků a setkání s fascinujícími lidmi. Pokud chcete založit rodinu nebo toužíte vytvořit umělecké dílo, domov číslo je skvělým místem, ale stejná energie může svádět k roztěkanosti nebo utrácení.

     

  • 4.

    Číslo 4

    4

    Praktičnost a uzemnění

    V numerologii má číslo čtyři velmi uzemněné vibrace – z toho vyplývá, že domov s čtyřkou podporuje disciplínu, strukturu a odpovědnost. Je to skvělé místo, kde můžete rozšířit podnikání, svou rodinu nebo převzít kontrolu nad svými financemi, protože je zde podporována disciplína, struktura a odpovědnost: Je to skvělé místo, pokud dáváte přednost stabilitě před změnou. V tomto bytě se dobře daří živým rostlinám. Čtyřka je nejpomalejší a nejvíce ukotvené ze všech čísel, takže se nehodí pro lidi, kteří preferují vzrušení, inovace či rozmanitost.

  • 5.

    Číslo 5

    5

    Svoboda, spolehlivost a vzrušení

    Pokud máte rádi lidi a rádi se s nimi vídáte, je pětka pro vás ideální. Pětka totiž miluje party, takže nikdy nehrozí nuda. Je to zároveň nejspolehlivější ze všech čísel, takže je to skvělé místo pro lidi, kteří mají rádi lidi. S pětkou je vždy nějaké překvapení, proto je ideální pro ty, kdo mají rádi vzrušení a dobrodružství. V pětce se také dobře žije těm, kdo rádi cestují, poznávají nové lidi, zkoušejí nové věci a užívají si svobody. Pokud chcete rozbít rutinu, dostat se ze zajetých kolejí nebo se jen pobavit, přestěhujte se do bytu s číslem pět. Pokud ale hledáte ticho nebo stabilitu, tady to nenajdete. V pětce se také můžete oddávat extrémně jídlu, sexu nebo alkoholu. Máte-li sklony k závislostem, vyhněte se pětce.

     

  • 6.

    Číslo 6

    6

    Láska, harmonie, rodina

    Ideální domov pro rodiny. Šestka je útočištěm, kde se každý cítí vítán. Daří se zde dětem i zvířatům. Ve skutečnosti se každý (včetně vašich hostů) bude cítit „jako doma“. Šestka je totiž nejharmoničtějším číslem v numerologii. V tomto domě vzkvétá láska a harmonie, lidé jsou v něm zodpovědní. Někdy až příliš lpějí na tom, být ve svém úzkém „kokonu“ a neodvažují se jít ven a zapojit se do světa.  

  • 7.

    Číslo 7

    7

    Reflexivní, introspektivní, duchovní

    Číslo sedm má v sobě soukromou vibraci a může být poněkud tajnůstkářské. Každý dům či byt s tímto číslem bude inspirovat k hlubokému zamýšlení a je to dobrý domov pro introverty nebo kohokoli, kdo se rád vrací domů, aby měl klidné místo k rozjímání. Je důležité, abyste zde odstranili veškerý nepořádek ve vašem prostředí, a i ve svých myšlenkách, abyste se sladili s energií sedmičky. Domov s číslem sedm je povzbuzujícím místem pro každého, kdo pracuje na nějaké specializaci, jako je spisovatel, vědec nebo profesor, protože je to místo, kde si můžete opravdu udělat čas na to, abyste se hluboce poznali.

     

  • 8.

    Číslo 8

    8

    Prosperita, hojnost, ambice

    Domov číslo osm podporuje růst a ambice, což z něj dělá skvělý prostor pro podnikatele a lidi budující kariéru, zvláště pokud podnikáte z domova. Pokud chcete rozšířit své postavení ve světě, postavení v životě, finanční bohatství nebo velikost své rodiny, je to pro vás skvělé místo. Ale všechna tato vzestupná mobilita znamená, že domov číslo osm není nejlepší pro toho, kdo chce, aby jeho domov byl uvolněný. Lidé, kteří zde žijí, se mohou stát workoholiky. Můžete často zjistit, že v osmičce máte tendenci věci shromažďovat. Pokud dům neustále vylepšujete pro ‚výstavní‘ účely, může se z něj stát jáma na peníze.

  • 9.

    Číslo 9

    9

    Soucit, přijetí, společenství

    Každý je přitahován atmosférou domova s ​​číslem devět – má totiž láskyplnou energii, která přitahuje kontakty a návštěvy lidí z celého světa (v numerologii je číslo devět „mezinárodní“ číslo). Díky pobytu v tomto prostředí se o sobě a ostatních dozvíte mnoho. Domov 9 je místem humanity a jeho energie podporuje kreativitu, spiritualitu, nezištnost a odpuštění. Osobnost tohoto domu vás podporuje při změně světa, aby byl lepším místem.

     

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz