Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Necháte se druhými oklamat? Tahle čtyři znamení si musí dávat pozor

/
  • (istockphoto.com)
    22. června 2022 ● 06:00

    V dnešním světě jsou vychytralost a podvod považovány za výhody, které pomáhají přežít. Rozhodně ale nejde o pozitivní vlastnosti. A existují lidé, kteří jsou čistí jako lilie a nechají se snadno podvést a napálit. 

    Ve zvěrokruhu jsou čtyři znamení, která se dají snadno oklamat a využít. Snadno se nechají podvést a když na to přijdou, můžou upadnout do velké frustrace. Která znamení jsou na prvním místě tohoto seznamu? A kdo musí být ostražitější? 

     

  • 1.

    Vodnář

    Vodnář

    Toto znamení zvěrokruhu lze snadno oklamat, a to dokonce i tak, že se vydá na cestu podvodů. Snadno uvěří čemukoli a dokonce ani nekontrolují fakta, takže žádné prověřování čehokoli nepřichází v úvahu. Je proto velmi snadné využít takových lidí. Dobré srdce Vodnáře lze snadno oklamat.

     

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Vodnář • Videohub

  • 2.

    Štír

    Štír

    Toto znamení zvěrokruhu hraje nerado myšlenkové hry, přestože navenek působí právě naopak. Proto mohou lidé Štíry snadno oklamat. Štíři sice obecně lidem nevěří, ale ti, kterým věří, je nakonec zneužívají  ze všeho nejvíc. Velmim často se potkávají s podvodem a klamáním, což uz nich činí tajemné osoby. 

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Štír • Videohub

  • 3.

    Rak

    Rak

    Raci se nechají oklamat velmi snadno, ať už svými přáteli nebo nepřáteli. Je velmi snadné oklamat tyto citlivé duše s měkkým srdcem. Není to tak, že by byli hloupí nebo nemoudří, je to jen tím, že mají otevřené srdce a až moc druhým důvěřují. Vždy vidí svět z růžového skla, jako by žádné zlo ani neexistovalo. Potřebujeme více takových lidí, ale svět je bohužel pohltí.

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Rak • Videohub

  • 4.

    Střelec

    Střelec

    Tito lidé jsou úžasní ve vztazích, a proto to druzí často považovují za samozřejmost. Přátelé a rodina je mohou snadno oklamat tak, že nakonec dělají věci, které jim později ublíží. Problém znamení Střelce spočívá v tom, že nejsou schopni prokouknout frašku špinavých nebo zlých myšlenek a navíc všem dávají spoustu šancí. To je jeden z hlavních důvodů, proč se vždy cítí podvedeni a zrazeni.

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Střelec • Videohub

     

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz