Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Špatní šéfové: Tahle čtyři znamení šikanují ženy v práci

/
  • Dělat pod nimi je peklo...
    Dělat pod nimi je peklo... (Shutterstock)
    9. června 2022 ● 06:00

    Ideální nadřízený je spravedlivý a chápavý, opravdový rádce a mentor. Některé ženy bohužel pracují pod šéfy-muži, kteří je podceňují kvůli tomu, že jsou ženy, a považují je za měkký terč krutých vtipů, posměšků a dokonce sexuálního obtěžování.

  • 1.

    Beran

    ...
    Berani se na své pracoviště dívají docela jako na manželství a cítí se hluboce spjati se svou rodinou na pracovišti. Přestože si váží zaměstnanců mužského pohlaví a oceňují je za dobře odvedenou práci, něžné pohlaví se musí více snažit, aby si získalo jejich uznání. Berani nejsou vůči kolegyním ani solidární, ani přátelští, protože nespravedlivě podceňují jejich profesní schopnosti.

  • 2.

    Střelec

    ...
    Na pracovišti se vždy najdou lidé, kteří se chovají nezrale a snaží se ženy nespravedlivě zostudit. No a někteří muži ve znamení Střelce k tomu mají sklon, když se cítí v práci ohroženi. Ať už jde o kruté vtípky na její menstruační cyklus na veřejnosti, nebo o ostouzení za kojení v práci; šéfové ve znamení Střelce zajdou příliš daleko.

  • 3.

    Lev

    ...
    Šéfové ve znamení Lva neustále mění role a povinnosti žen na pracovišti, aby si zajistili úzkou spolupráci s nimi. Přestože někteří Lvi mají k ženám respekt, mnozí z nich své kolegyně sexuálně obtěžují. Protože jsou však těmi, kdo drží moc, může být těžké s jejich vlivem v kanceláři bojovat.

  • 4.

    Štír

    ...
    Dobrý šéf se vždy postará o to, aby byl správný člověk oceněn a dostal přidáno nebo povýšen. To však Štír neudělá, protože jsou to sebestředné bytosti, které si přejí vidět úspěch svých mužských přátel. V práci často přehlížejí nadprůměrně úspěšné ženy kvůli vrozené zaujatosti, která nemá ve zdravé pracovní kultuře místo.

Autor: neo

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz