Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Hodně známých, žádní přátelé: Kterým znamením to hrozí.

/
  • Opravdové přátelství se jim vyhýbá
    Opravdové přátelství se jim vyhýbá (iStock)
    28. listopadu 2022 ● 10:01

    Dobrý přítel je někdo, kdo vás povzbudí a poradí vám v dobrých i těžkých chvílích. Zatímco některá přátelství vydrží celý život, jiná po určité době skončí, nejspíše kvůli faktorům, jako jsou hektický životní styl nebo nedostatek kontaktů. Někteří lidé prostě nemají na to, aby byli dobrými přáteli. Jsou dominantní, sebestřední, egoističtí a neschopní plně pečovat o kamaráda nebo ho podporovat.

  • 1.

    Rak

    ...
    Raci mají bystrou mysl a zaměřují se na detail. Často je zklamou přátelé, kteří jim nevěnují dost pozornost, takže si vypěstují zvyk být příliš vybíraví a kritičtí k ostatním, zvlášť když zestárnou. V důsledku toho je většina z nich raději sama se svými nápady a tráví čas zdokonalováním sebe sama, než aby měla investovala čas do přátel.

  • 2.

    Blíženci

    ...
    Blíženci jsou energičtí a vášniví lidé, kteří jsou vybíraví, pokud jde o přátele. Nepouštějí si lidi k tělu a příliš jim nedůvěřují. Za celý život mají mnoho známých, ale žádné blízké kamarády, protože jsou ostražití vůči novým lidem a raději se drží stranou.

  • 3.

    Střelec

    ...
    Navzdory své pověsti vznětlivých a společenských byytostí dávají ve skutečnosti přednost samotě a udržují se v ústraní. V srdci jsou nezávislí a samotáři a je pro ně těžké najít toho pravého partnera, protože je těžké je uspokojit.

  • 4.

    Váhy

    ...
    Společenské normy nejsou pro Váhy důležité a mají svůj vlastní, nekonvenční styl života. Obvykle nezapadají do společnosti, protože jsou náladoví a vymykají se běžným zvyklostem. Zůstávají v kontaktu především se známými, protože si více cení společnosti rodiny než blízkých přátel.

  • 5.

    Kozoroh

    ...
    Kozorozi jsou od přírody vybíraví a vždy dají přednost práci na svém cíli nebo snu před posezením s přáteli. Navíc nemají na přátelení příliš času, protože jsou ambiciózní a odhodlaní a většinu času tráví prací.

Autor: neo

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz