Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Nesnášíte panovačné muže? Vyhněte se těmto znamením

/
  • Není s nimi lehké pořízení...
    Není s nimi lehké pořízení... (Profimedia)
    21. listopadu 2022 ● 06:00

    Rozhodnost a vůdčí schopnosti nemusejí být vždycky na škodu, ale čeho je moc, toho je příliš. Pokud se chcete vyhnout tomu, abyste doma bojovala o postavení, zvažte, jestli chcete randit se známými firmami horoskopu. 

  • 1.

    Blíženci

    ...
    Ve vztahu s Blížencem se můžete cítit trochu stísněně. Kontroluje a hodnotí vaše rozhodnutí a vztah s ním může být toxický. Navíc nikdy nevíte, na čem vlastně jste.

  • 2.

    Rak

    ...
    Raci mají extrémně citlivé emoce. Zbožňují lidi, se kterými jsou spojeni, a váží si svých vztahů. V důsledku toho pak mohou začít uplatňovat určitou kontrolu. Jejich láskyplné obětí může být někdy pěkně dusivé.

  • 3.

    Kozoroh

    ...
    Tito muži jsou ze všech znamení zvěrokruhu nejdominantnější, protože věří, že musí být po jejich. Jsou velmi hrdí na krásu svých žen, ale stejně tak jsou hrdí i na své úspěchy. Jsou to obvykle slušní lidé, kteří to nemyslí zle, ale jsou vás schopni zkritizovat za každou banalitu.

  • 4.

    Štír

    ...
    Štíři jsou zákonem sami sobě. Protože jim vládne Pluto, jsou velmi citliví k dynamice moci. Jsou svým způsobem křehcí, ale snadno sklouznou k přílišnému ochranářství, nebo i k násilí, protože mají pocit, že pokud se jim vztah vymkne z ruky, může jim partnerka ublížit.

  • 5.

    Beran

    ...
    Pro Berany jsou hlavními slovy „já“ a "můj“. Ve vztazích často projevují dominantní, majetnické a kontrolující chování a vystupují, jako by jim jejich partneři patřili. Berani se neradi dělí, a proto mohou být, pokud jde o manželku, poněkud majetničtí.

Autor: neo

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz