Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Každé znamení má svá temná tajemství: Jaké jsou ta vaše?

/
  • Co schováváte pod maskou?
    Co schováváte pod maskou? (profimedia)
    17. října 2022 ● 06:00

    Manipulace, žárlivost, neupřímnost… Neradi se přiznáváme, že i nás se to týká.  Co schovávají za úsměvem jednotlivá znamení?

  • 1.

    Beran

    Berani se rádi vykreslují jako prostí lidé. Chtějí, aby si o nich ostatní mysleli, že nemají ani pomyšlení na nějaké intriky. Ve skutečnosti jsou však Berani mnohem chytřejší, než si lidé myslí a jejich „dobromyslnost“ je často past.

  • 2.

    Býk

    Býci mají vlastnost, o které nikdy otevřeně nemluví, ale používají ji jako metodu, jak získat to, co chtějí. Mají tendenci druhého člověka psychicky vyčerpat, umluvit, takže mu nezbývá nic jiného než je poslouchat a podřídit se jim.

  • 3.

    Blíženci

    Blíženci se chtějí jevit úspěšně. Ukazují světu, že mají všeho dostatek. Dělají to proto, aby je lidé zahrnovali pozorností. Druhým důvodem je, že chtějí, aby jim lidé projevovali úctu a/nebo jim pochlebovali.

  • 4.

    Rak

    Rak je typem, který ve většině případů vytváří přátelství hlavně proto, aby aby mu prospívala v jeho práci. Svá přátelství však udržují i po jejím dokončení. Toto chování je vedeno neustálou potřebou podpory lidí v jejich okolí.

  • 5.

    Lev

    Lvi často a rádi předstírají, je vědí méně, než reálně vědí. Tím uvádějí ostatní lidi do rozpaků a často je klamou. Dělají si tím však alibi.  Je to jejich způsob, jak se dostat z jakékoli situace bez viny a následků.

  • 6.

    Panna

    Panny vynakládají veškeré úsilí, aby si lidé mysleli, že jsou společensky aktivní a společenské. Být s Pannou dává ostatním také šanci objevovat svět a využívat výhody dobrých konexí.

  • 7.

    Váhy

    Váhy mají tendenci pouze jednat, zatímco se neobtěžují naslouchat druhým. Když se snaží druhé pochopit, je to proto, že ve skutečnosti chtějí nebo diktují ostatním. A propůjčení sluchu se jim osvědčuje jako užitečný nástroj.

  • 8.

    Štír

    Štíři jsou lstiví a velcí tajnůstkáři. Rádi o sobě sdílejí se světem jen část informací. Chtějí, aby jejich život zůstal pro všechny tajemstvím. Tím dosahují toho, že jsou považováni za inteligentnější, než opravdu jsou.

  • 9.

    Střelec

    Střelci mají tendenci dávat najevo, že jsou druhým citově nakloněni, ale skutečnost je jiná. Vždy jednají s ohledem na logiku a prospěch, ale neradi tuto svou stránku ukazují ostatním.

  • 10.

    Kozoroh

    Kozorozi mají ve zvyku neustále všechno srovnávat, ať už jde o osoby, nebo situace. Jejich posuzování a soudu nic neunikne. Je to ale vlastnost, kterou nikdy nikomu nedají najevo. Bez ohledu na to, kde jsou nebo co dělají, porovnávají se Kozorozi s ostatními a skrytě s nimi soutěží.

  • 11.

    Vodnář

    Temným tajemstvím Vodnářů je, že si rádi hrají s lidskými emocemi. Považují lidi za své hračky a využívají je do té doby, dokud z dohody nemají nějaký prospěch nebo si jen užívají. Poté tyto lidi odstřihnou.

  • 12.

    Ryby

    Ryby mají rády plný přehled o věcech. A proto se na vše dívají a pozorují ze všech možných úhlů pohledu, ale dělají tak skrytě, že si toho málokdo všimne. Zvenčí by se zdálo, že mlčí, aby si nikdo nevšiml jejich pozorujících očí.

Autor: neo

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz