Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Raději se omluví, než pohádají: Která znamení to jsou?

/
  • Utíkají z konfliktu za každou cenu...
    Utíkají z konfliktu za každou cenu... (Profimedia)
    25. července 2022 ● 06:00

    Běžně se setkáváme s tím, že se partneři po hádce vzájemně omlouvají, aby se usmířili. Existují však hvězdná znamení, která se předčasně omlouvají ještě předtím, než k hádce dojde. Zatímco někteří to dělají z péče a náklonnosti ke svému partnerovi, jiní to dělají proto, že se podceňují a bojí se konfliktů.

  • 1.

    Býk

    ...
    Býk má pověst stoického a arogantního zemského znamení. Pokud však jde o vztahy, chová se toto znamení docela pokorně, protože se neustále snaží potěšit svého partnera. Toto zemské znamení bývá ve vztazích často ovládáno partnery, kteří jim vyčítají vlastní nedostatky nebo životní neúspěchy. Jako věrní milenci se Býci snaží omlouvat, aby se jejich partneři cítili lépe.

  • 2.

    Beran

    ...
    Berani věří, že štěstí vztahu závisí na štěstí jejich partnera. Proto se při konfliktu znamení něžně omlouvají ne proto, že by měli výčitky svědomí, ale proto, že vždy chtějí udělat svého partnera šťastným. Přestože je toto znamení někdy svéhlavé a sobecké, hluboce si váží svých milenců a zmírní kvůli nim i své ego.

  • 3.

    Váhy

    ...
    Člověk by si myslel, že je to normální reakce, když se lidé omluví, pokud ve vztahu narůstají spory. Někteří to však dělají předčasně, aby udrželi klid. Váhy to skutečně dělají, protože trpí nízkým sebevědomím a bojí se hádek a konfrontací. Raději se tedy omluví a udržují harmonii, než aby si stály za svým.

Autor: neo

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz