Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Od Berana k Rakovi: Rození bojovníci

/
  • K boji vždy připraven
    K boji vždy připraven (profimedia)
    28. dubna 2022 ● 06:00

    Patříte k těm, kteří se často hádají a konflikty jsou váš denní chleba? Může za to většinou neústupnost a agresivita, ke které mají některá znamení sklon. Patříte mezi ně?

  • 1.

    Beran

    Jedním z nejagresivnějších znamení zvěrokruhu je Beran. Jsou nejen impulzivní, ale také se snadno nechají frustrovat, což je dále vede k problémům a bojům. Beran nenechává hněv dlouho bublat, brzo vybuchne, a konflikt řeší verbální nebo i fyzickou agresí. Nerad se vzdává a ustupuje.

  • 2.

    Býk

    Býk
    Ačkoli jsou Býci agresivní a dokážou být nekompromisní, nikdy nezačnou hádku! Pokud s nimi ovšem nesouhlasíte, situace se rychle zvrhne. Zpočátku obvykle diskutují s klidem, ale vždycky to skončí plnohodnotnou hádkou. S tímto "vždycky správným" osobnostním rysem je docela těžké je přimět, aby přiznali svou chybu. Budou se hádat až do konce, protože jsou si jisti svou pravdou.

  • 3.

    Blíženci

    Blíženci
    Blíženci nemají rádi, když se jim někdo postaví do cesty, a nepatří ani k lidem, kteří to přejdou. Jejich reakcí na odpor je hádka, po níž následuje bitva. Jako první zbraň vždy používají slova, protože se drží hesla "slovo zraní víc než meč". Kromě toho jsou Blíženci nepředvídatelní, protože jejich jednání závisí na jejich náladě.

  • 4.

    Lev

    Lev
    Lvi jsou chytří a rádi se hádají. Jsou to hrdí egoističtí maniaci, kteří vás dokážou rozbrečet jako malé dítě, jakmile dojde na jejich ego. Pokud se jich něco dotkne, udělají z celé situace hodně osobní záležitost. Pokud ale neustoupíte, a ovládnete situaci, dokážete je zchladit.

  • 5.

    Rak

    Rak
    Při rozhovorech s Rakem si dávejte zvláštní pozor, protože je můžete snadno hluboce ranit. Obecně jsou klidní a emočně inteligentní, ale neustoupí, pokud je urazíte. Dokážou si dokonce vzpomenout na staré hádky a použít je jako referenci ve vašich současných sporech.

Autor: neo

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz