Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Nejtoxičtější partneři horoskopu: Na jaké muže si dát pozor?

/
  • Všímáte si varovných signálů ve vztahu?
    Všímáte si varovných signálů ve vztahu? (shutterstock.com)
    22. září 2022 ● 06:00

    Mohou být fascinující a přitažliví, ale opatrnosti nikdy nezbývá. Dávejte si pozor na manipulátory a muže, kteří neváhají použít podpásových metod, aby vás udrželi pod svým vlivem. Která znamení mají k takovému chování největší sklony?

  • 1.

    Beran

    ...
    Muži tohoto znamení zvěrokruhu jsou nároční a zajímaví zároveň. Jsou to však v mnohém sobci a vždycky chtějí, aby bylo po jejich.  Mají tendenci držet svou citlivou stránku na uzdě a nedělá jim problém být zlí, pohrdaví, nebo i násilní, pokud dojde ke konfliktu. Jejich toxické chování je čirý jed!

  • 2.

    Býk

    ...
    Jinak velmi starostliví muži ve znamení Býka jsou velmi teritoriální. Prezentují se jako laskaví a trpěliví, ale mají v sobě silnou manipulativní a dominantní stránku. Mohou být velmi nejistí, a to v nich vyvolává touhu mít vše pod kontrolou.

  • 3.

    Blíženci

    ...
    Tito lidé se zamilovávají „hlavou“. Mají přátelskou a přizpůsobivou stránku, jejich dualita ale může mít i strašidelnou podobu Jekylla a Hydea.  Když se rozzlobí, "racionalita" jde stranou a stávají se super majetnickými. Tehdy mají tendenci vám dýchat na záda a dusit vás tím, že vám berou prostor.

  • 4.

    Vodnář

    ...
    Muži tohoto znamení zvěrokruhu jsou revolucionáři! Jsou tvrdí a chladní a mohou se velmi odcizit. Nedůvěřují snadno, takže odevzdat se vám může být obtížné. Nejvíce nedůvěřiví jsou, když jsou ve svém toxickém módu, takže i vaše návštěvy rodiny a přátel budou prověřovat.

Autor: neo

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz