Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Pro rodinu obětují všechno: Která znamení to jsou?

/
  • Za své blízké by dýchali
    Za své blízké by dýchali (istock.com)
    19. září 2022 ● 06:00

    Za svou rodinu položí život, obětují vše, aby byla v bezpečí a v dostatku, chrání ji do posledního dechu.  Není to jen oddanost partnerovi, velmi důležití jsou pro ně i rodiče a sourozenci, takže není radno se do nich navážet, pokud nechcete riskovat konflikt.

  • 1.

    Beran

    ...
    Toto sluneční znamení se zaměřuje na rodinu. Jsou si vědomi hodnoty rodiny a toho, že jejich skvělá rodina přispěla ke všemu, čím dnes jsou. Na členy rodiny ve znamení Berana se můžete vždy spolehnout, že za vás budou riskovat a povedou vás při důležitých rozhodnutích. Nepochybně patří do kategorie těch, kteří si myslí, že zatímco přátelé mohou přicházet a odcházet, rodina je tu navždy.

  • 2.

    Býk

    ...
    Lidé ve znamení Býka si potrpí na luxus. V osobním životě si cení spokojeného domácího života a pevných vztahů. Lidé ve znamení Býka zbožňují svou rodinu a vynaloží velké úsilí, aby ji ochránili. Býci jsou svým rodinám zcela oddáni.

  • 3.

    Rak

    ...
    Rakům na jejich rodině velmi záleží a rychle na sebe berou pečovatelské úkoly. Rak je znamení zvěrokruhu, které se nejvíce zaměřuje na rodinné vztahy, a je také jedním z jeho nejsoucitnějších znamení. Vždy budou mít úzký vztah ke své rodině, ať už je život zavede kamkoli. Jedním z jejich hlavních cílů je zajistit bezpečí a pohodu svých blízkých.

  • 4.

    Kozoroh

    ...
    Jsou to starostliví členové rodiny, kteří jsou odhodláni postarat se o všechny ostatní. Věnují velkou pozornost blahu všech. Jsou spolehliví a rozumní. Těší se ze založení rodiny, protože jim umožní trávit čas s dětmi novým způsobem. Kozorozi mají silnou vazbu na rodinné zvyky. Mají hluboký smysl pro spřízněnost s vlastní historií a kořeny, díky čemuž jsou k rodině velkorysí.

Autor: neo

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz