Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Nejhůře oblékaná znamení zvěrokruhu. Kdo vypadá jako hastroš nebo jako z Marsu?

/
  • (iStock)
    20. září 2022 ● 06:00

    Někteří lidé jsou styloví a jsou obdařeni dokonalým smyslem pro módu. Zatímco jiní se někde objeví a okamžitě ostatní napadne: Panebože, co to mají na sobě? Zbláznili se? To jsou osoby, kteří moc neřeší, co si oblečou, jen zřídka investují do svého šatníku a klidně odejdou z domu se skvrnou na košili.

    Tahle "neschopnost" může mimo jiné souviset i s datem jejich narození. Která znamení patří podle astrologů k těm největším nemoderním hastrošům? Je to těchto šest.

  • 1.

    Kozoroh

    Kozoroh

    Kozorozi se oblékají tak, aby to bylo praktické. Že je jejich outfit nudný, jim vůbec nevadí. „Vládne-li někomu rozumný Saturn, jako Kozorohovu, pak jen zřídka drží krok s nejnovějšími módními trendy a volí pohodlí a praktičnost před tím, co zrovna letí,“ říká Charlotte Kirsten, profesionální astroložka. „Upřednostňují zemské tóny, které na ně působí velmi minimalistickým dojmem a jsou skutečným odrazem jejich často tradiční, ale vážné povahy.“ I když tohle znamení nebude záměrně vyčnívat z davu díky oblečení, pozornost na sebe upoutá svou produktivitou práce.

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Kozoroh • ABL

  • 2.

    Panna

    Panna

    Pokud existuje jedno slovo, které by popsalo smysl pro módu tohoto znamení, pak je to fádnost. „Tím, že jsou vedeni svou myslí spíše než emocemi, často věří, že na vzhledu vůbec nezáleží,“ říká astroložka Alice Alta. „Takže Panna může být průměrně vypadající osoba, která nosí nepopsatelné oblečení.“ Pokud se rozhodnou zaměřit se na módu, pravděpodobně to udělají „hlavou“, tedy absolvují například módní kurz, přečtou si nějakou knihu nebo požádají o pomoc stylistu. „Pak určitě teorii uvedou do praxe a stanou se skutečnými módními guru," říká astroložka Alta.

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Panna • Videohub

  • 3.

    Rak

    Rak

    Toto znamení se rádo obléká a oblečení používá k tomu, aby vyvolalo emoce a vzpomínky. Což samozřejmě neznamená, že je jejich oblečení samo o sobě špatné, spíše bývá špatně pochopeno. „To, jak se Raci obléknou, určuje jejich emocionální a duševní stav, takže se klidně můžou ráno rozhodnout, že si vezmou do kanceláře teplákovou soupravu nebo zůstanou doma v županu, nebo si vezmou čtyři vrstvy, aby se cítili pohodlně a bylo jim teplo,“ říká jasnovidka celebrit a astroložka Inbaal Honigman. „Vypadat dobře pro ně není o cenovce nebo označení návrháře, ale o tom, kdo jsou.“

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Rak • Videohub

  • 4.

    Blíženci

    Blíženci

    Tohle vzdušné znamení je zosobněno svou dualitou, což se může projevit i v oblékání, do kterého díky tomu zanášejí neočekávanost či nesoulad. Ale řekněme si popravdě, Blížencům je celkem fuk, co si o druzí myslí o tom, co mají na sobě. „Svérázná, neodolatelná a zábavná povaha Blíženců je vidět i na stylu jejich oblékání,“ říká astroložka Charlotte Kirsten. „Blíženci uspokojují svou dětskou zvědavost při oblékání a upřednostňují odvážnost a barevnost před stylem a střihem,“ dodává astroložka. Blíženci rozhodně netráví hodiny analyzováním svého vzhledu v zrcadle. To by je jen rozptylovalo. Jednoduše sáhnou po něčem do skříně a vyrazí ven.

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Blíženec • Videohub

  • 5.

    Střelec

    Střelec

    Střelec je mnohem šťastnější při vytváření itineráře pro svou příští dovolenou než při vytváření svého outfitu. „Ohnivý lukostřelec, poháněný ambicemi a smysluplnými zážitky, dává přednost praktičnosti před vzhledem,“ říká astroložka Kirsten. „Dokud je jejich duše plná, může jim být jedno, jak vypadají, když zdolávají hory nebo sjíždějí peřeje na divoké vodě.“ Pokud se jim nějaký kus oblečení nebude hodit při lezení po skalách nebo ho nevyužijí při vícedenním výletu s batohem, rozhodně si ho nebudou ani kupovat.

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Střelec • Videohub

  • 6.

    Beran

    Beran

    První, nejrychlejší a nejžhavější znamení zvěrokruhu má vyšší priority než je jeho oblečení. „To je znamení válečníků, kdo se stará o luxusní oblečení ve válce, že?“ říká astroložka Alice Alta. Beran vidí oblečení jako něco pohodlného a typický Beran dává velmi často přednost sportovnímu stylu. Když se rozhodnou obléknout, mívají často problémy. Zvláště když mají vyrazit na důležité jednání a podobně. Jsou schopní si obléknout něco nevhodně odvážného nebo mít na sobě přehršli šperků. Naštěstí mohou situaci zlepšit tím, že se naučí oblečení eliminovat. Rčení „před odchodem z domu si vždy sundej jeden doplněk“ je pro Berany jako stvořené.

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Beran • Videohub

     

Autor: Ivana Ašenbrenerová

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz