Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Největší pokrytci horoskopu: Sami skrývají skandální tajemství

/
  • Nemají problém vás zkritizovat za to, čeho se sami dopuštějí
    Nemají problém vás zkritizovat za to, čeho se sami dopuštějí (profimedia)
    12. září 2022 ● 06:00

    Znáte někoho, kdo vás vždycky pokárá za nevhodný vtip, divoké chování, dohlíží na všechny a soudí bez zaváhání? Možná vás překvapí, že takoví lidé mají nejvíc pikantních tajemství. Která znamení k tomu mají sklon?

  • 1.

    Střelec

    ...
    Střelec je jedním z nejchladnokrevnějších znamení zvěrokruhu. To je jeden z důvodů, proč k nim lidé vzhlížejí, pokud jde o praktické rady. Oddělují emoce od rozhodování, ale to je také důvod, proč nedokážou tolerovat chyby u jednotlivců. Přísně kárají své přátele za jakoukoli nerozvážnost a drží se na morální výši až do chvíle, kdy sami udělají chybu, a tehdy ji zamlčí, aby si zachovali tvář.

  • 2.

    Štír

    ...
    Štír miluje, když je středem pozornosti a chce být vyhledávaný, pokud jde o pro rady a moudrá doporučení. Jediným důvodem, proč je prudérní chování tohoto znamení zvěrokruhu problematické, je skutečnost, že kárá své přátele za skandální minulost. Snadno se také urazí nebo se nechají vyvést z míry nevhodnými řečmi; na sebe ovšem tak vysoké morální nároky nemívají a jejich sexuální život je pěkně divoký.

  • 3.

    Kozoroh

    ...
    Kozoroh dokáže shromáždit velkou skupinu přátel, kamkoli přijde. Jsou to společenské bytosti, které se těší z toho, že je mají jejich spolupracovníci nebo spolužáci rádi. Jedním z důvodů, proč se cítí být nadřazení, je však to, že se chovají, jako by se nemohli dopustit ničeho špatného. Nesnášejí žertíky nebo sexuální narážky od přátel, ale tajně si dopřávají všech zakazovaných rozkoší.

Autor: neo

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz