Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Nejvtipnější znamení zvěrokruhu. Kterých šest vám kdykoli zlepší náladu?

/
  • (iStock)
    9. září 2022 ● 06:00

    Důvtip je něco jiného než smysl humor. I když může téměř kdokoli vykouzlit u ostatních salvy smíchu a zlepšit jim náladu, umění rychlé a vtipné reakce na situace je skutečný talent, který nemá každý. Důvtip kombinuje inteligenci, vynalézavost, chytrost a bystrost.

    Umět rychle a vtipně reagovat na cokoli je dovednost, kterou buď máte, nebo ne. Je to vrozená schopnost, na kterou má vliv také to, kdy jste se narodili. Podle astrologů existuje ve zvěrokruhu šest nejvtipnějších znamení, která mají jazyk ostrý jako břitva.

  • 1.

    Býk

    ...

    Toto znamení je známé více pro svou pracovitost a spolehlivost než pro obratnost. Ale za ideálních okolností může Býk přijít s dechberoucí a vtipnou poznámkou, která vás dostane smíchy doslova do kolen. Jak říká astrolog Inbaal Honigman, tento typ uvolněného humoru je typický pro zemská znamení. „Mají tichý, nenápadný humor, který sdílejí pouze se svými nejbližšími, důvěryhodnými společníky,“ říká Honigman.

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Býk • Videohub

  • 2.

    Lev

    ...

    Lvi jsou přirození umělci. Často bývají talentovanými zpěváky, tanečníky a řečníky, ale jsou také sebevědomými vypravěči vtipů – a mají důvtip. „Lvi se velmi rádi ukazují, takže chytře pracují se slovy a přitahují maximální pozornost svým humorem,“ říká astroložka Anastasiya Kirilchik. Jsou ochotni hrát hru, pokud to znamená držet krok s ostatními vtipnými lidmi v místnosti, aby dokázali, že nejcharismatičtější osobou jsou oni.

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Lev • Videohub

  • 3.

    Vodnář

    ...

    I když se tohle znamení často zabývá seriózními záležitostmi, jako je dosažení světového míru nebo vynalezení nějaké další vychytávky v moderní technologii, Vodnáři mají i veselejší stránku. „Dokážou se zasmát každému problému a umí tím lidem ukázat, že neexistují žádné beznadějné situace,“ říká astroložka Kirilchik. „I když se problém v tuto chvíli zdá neřešitelný, jakmile Vodnář pronese nějaký vtip, budete se muset smát, i když nechcete, a zapomenete na všechny problémy světa.“ Vodnáři jsou přátelé, které potřebujete mít u každé večeře, aby vám zlepšili náladu po těžkém dni.

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Vodnář • Videohub

  • 4.

    Beran

    ...

    Beran je proslulý svou asertivitou a sebevědomím – dvěma osobnostními rysy, které z nich činí velmi chytré jedince. „Jejich humor je přímější a drsnější, ale přesto udivují všechny kolem svou vtipností a důvtipem,“ říká Kirilchik. Díky jejich jasné mysli Berani snadno dosáhnou toho, co chtějí, a jsou optimističtí ohledně jakýchkoli překážek. Očekávejte, že během jakékoli akce budou pronášet také inteligentní a vtipné komentáře. Nemusíte se bát, jejich energické vystupování zajistí, že dobrá nálada jen tak nezmizí.

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Beran • Videohub

  • 5.

    Střelec

    ...

    Toto znamení patří mezi nejvtipnější. Večírek bez jejich přítomnosti by byl nudný a nekompletní. Jak říká astroložka Inbaal Honigman, Střelci znají spoustu lidí a byli na mnoha místech, takže mohou pronášet vtipné komentáře, které zahrnují naprosto všechny obory a světadíly. Dokážou si udělat ze sebe legraci a tahle schopnost je všeobecně velmi oceňovaná. Dokážou vtipkovat o všem a nikdy ze sebe nedělají nic exkluzivního. Jejich vtípky vždy pochopíte a budete se jim od srdce smát.

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Střelec • Videohub

  • 6.

    Blíženci

    ...

    Na první místo nejvtipnějších a taky nejdůvtipnějších znamení patří Blíženci. Je to díky jejích duální povaze. Jsou to veselí lidé, a protože v sobě skrývají dvě osoby, jsou dvojnásobně vtipní. Dvakrát tak rychle přemýšlejí a jakmile se naskytne příležitost, překvapí vás inteligentní vtipnou poznámkou. Do konverzace se zapojují rádi a vždy mají zásoby humoru i za ostatní. Jsou to navíc lidé, kteří žijí pro zábavu a udělají téměř cokoliv, aby se zasmáli. „I když jde o rychlý komentář zašeptaný do ucha, který má polechtat jen jednoho člověka, bude to Blížencům stát za námahu,“ říká Honigman. Pozvěte si na večírek Blížence a můžete si být jisti, že to bude noc, na kterou budou všichni vzpomínat.

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Blíženec • Videohub

     

Autor: Ivana Ašenbrenerová

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz