Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Která 3 znamení čeká nejhorší víkend kvůli intenzivnímu úplňku ve Vodnáři?

/
  • ...
    ... (iStock)
    12. srpna 2022 ● 06:00

    Zapněte si bezpečnostní pásy, protože vesmírná jízda začíná. Vzpomeňte si na novoluní ve Vodnáři, ke kterému došlo v únoru 2022. Dnešní úplněk ve Vodnáři přinese něco podobného, a zejména tři znamení zvěrokruhu se budou muset připravit na nejhorší a nejnáročnější víkend.

    Úplněk ve Vodnáři nastává v sezóně Lva. Lev je vášnivé ohnivé znamení a úplněk v chladném Vodnáři pomáhá dívat se odtaživě na vše, z čeho jsme nadšení. Tento úplněk je jako odpočinek od horké, propocené taneční party a dát si osvěžující sklenici ledové vody. Pomůže vám to na chvíli vychladnout a rozmyslet se, jestli chcete pokračovat v tanci, nebo se vydat jiným směrem. Slunce ve Lvu je kreativní a umělecké, takže můžete sdílet to, co jste vytvořili, aby to viděl celý svět. Tento úplněk je také hodně o rovnováze mezi tím, co cítíte vy sami, a kolektivem, v němž se pohybujete. Která tři znamení se tedy musí připravit na náročný víkend?

  • 1.

    Býk

    ...

    V tomto období vás ovlivňují planety Mars a Uran, které ve vás vyvolávají trochu chaos, ale ve hře jsou taky jiné energie. Budete muset se muset konfrontovat s tím, co ve vás bylo potlačeno. Zdá se, že to bude mít hodně společného především s vaším profesním životem, ne-li vaším obecným smyslem pro autoritu. I když to o sobě víte, ego je tento týden velkou součástí vašeho stínového atributu. Takže je nutné, abyste se opravdu silně zamysleli nad tím, co v sobě potlačujete v rámci kariéry, abyste se mohli posunout dál. Možná přijdete na to, že je nezbytné udělat rázné kroky, ke kterým jste dosud neměli odvahu.

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Býk • Videohub

  • 2.

    Štír

    ...

    Štíři, vás úplněk ovlivní zejména v emocionální sféře, ať už se to bude týkat vašeho partnera, či nadřízených v zaměstnání. Budete se nad sebou muset zamyslet. Popravdě, způsob, jakým přistupujete k ostatním a zastáváte místo „řidiče“ svého života, má vše do činění se základním nastavením vašeho vnitřního světa. A to je přesně to, na co vás upozorňuje vesmír celý týden. O víkendu se tedy hlavně zamyslete nad tématy, týkajících se vaší individuální svobody. Pokud vás tíží něco v souvislosti s domovem a rodinou, věnujte chvíli tomu, abyste svou energii nasměrovali také tam. Úplněk ve Vodnáři přináší příležitost nastavit si potřebné hranice a osvobodit se od nervózních myšlenek a vzorců, které vás dusí v reálném světě.

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Štír • Videohub

  • 3.

    Vodnář

    ...

    Čemu jste se v osobním nebo profesním životě bránili? Úplněk, který je ve vašem znamení, vrhá světlo na témata, která obklopují vše od vaší jiskřivé individuality až po vaši touhu po svobodě. Je zapotřebí, abyste rozlišili mezi tím, co má skutečnou hodnotu, a vaší vědomou nebo nevědomou touhou po kontrole. Pokud jste stagnovali, abyste měli kontrolu nad konkrétní situací, tento „odpor“ či neschopnost vzdát se budou během úplňku znásobeny. Mars se také setká s retrográdním Plutem, což naznačuje, že byste mohli toužit něco uzemnit. Začíná to tím, že k sobě budete upřímní. Teprve pak jasně uvidíte to, co hledáte.

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Vodnář • Videohub

     

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz