Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Viděli jste ve snu tyhle symboly? Buďte opatrní, mohou signalizovat neštěstí!

/
  • (iStock)
    10. srpna 2022 ● 06:00

    Některé symboly, které se objevují často ve vašich snech, mohou signalizovat blížící se pohromu nebo vám naznačují, abyste byli opatrní. Kterých sedm nejčastějších symbolů byste neměli ignorovat, a proč?

    Sny, které se nám zdají, umožńují, abychom nahlíželi do našeho duchovního světa. Podle odborníků je důležité snažit se je pochopit, jedině tak můžeme kráčet vstříc své duši. Psychologové pak tvrdí, že často se opakující sny ukazují na to, co jsme již prožili, a na co bychom si měli příště dávat pozor, abychom se nedostali do potíží. Které symboly mohou naznačovat nezdary, smůlu či potíž

  • 1.

    Krabice

    Zdálo se vám, že jste svačili nebo jedli oběd z krabičky či plastové dózy? Nebo vidíte jiné krabice? Možná v sobě něco skrýváte, co nechcete, aby vyplavalo na povrch. Pokud je krabička prázdná, nosíte v sobě zřejmě pocit zklamání a bezradnost. Sny, ve kterých se často objevují krabičky a nejrůznější dózy, naznačují emocionální problémy a potřebu je raději před okolím ukrývat.

     

  • 2.

    Telefon

    Zdá se vám, že zvoní telefon? Může to znamenat, že jste se konečně napojili na svoje vnitřní já. Ovšem taky to může signalizovat, že vaše zvědavost bude uspokojena nebo že se naskytne příležitost, která vám změní život. Jestli telefon ve snu zvoní a vy ho nezvednete, pak vám tím vaše podvědomí naznačuje, že v reálném životě některé informace a zprávy ignorujete. Změňte to.

  • 3.

    Měsíc

    Sny o Měsíci obvykle naznačují, že skrýváte nějakou stránku vaší osobnosti. Obvykle je to vaše nejkreativnější nebo nejcitlivější stránka, protože Měsíc představuje ženskou část. Pokud je Měsíc ve snu jasný, znamená to proměnlivé štěstí a nejistotu, pokud Měsíc mizí za mraky, čekají vás chmurné časy. V případě, že vidíte úplněk, vaše naděje budou zmařené. Nejasný Měsíc pak značí nezdary a finanční ztráty.

     

  • 4.

    Cesta

    Pokud je cesta ve snu dlážděná a bez zatáček, mohlo by to znamenat, že jedna z vašich voleb bude mít jednoduché řešení. Pokud je cesta nejasná, mlhavá a samá zatáčka, měli byste analyzovat, jestli jste udělali správné rozhodnutí týkající se budoucnosti. Dagmar Kludská říká, že pokud po nějaké cestě bloudíte, namáháte se zbytečně, pokud je moc dlouhá, pak je úspěch vzdálený a měli byste si vše dobře promyslet. Je-li cesta klikatá, komplikujete si život, pokud je nekonečná, máte v sobě zmatek. Pokud je cesta ve snu úspěšná, značí to, abyste zbytečně nehazardovali.

  • 5.

    Květiny

    Sny o květinách na louce naznačují, že vás čekají nové příležitosti. Sen o uvadlých rostlinách znamená, že jste uzavřeli nějakou životní kapitolu. Vidíte-li ve snu jakékoli rostliny kvést, pak vás potká štěstí. Čerstvé květy jsou vždy dobré znamení.

     

  • 6.

    Voda

    Voda ve snech odráží ambice. Pokud se vám zdá o moři, může to signalizovat šanci na nový život a doporučení, abyste se nebáli rizika. Pokud vidíte potok nebo malý rybník, může to znamenat, že při dosažení vašich snů vám pomůže ještě někdo jiný. Brodíte-li se ve vodě, uniknete podezření, pokud v ní chodíte, překonáte mnohé překážky. Jestli vidíte slanou vodu, prolijete spoustu slz. Vidíte-li vroucí vodu, pak se asi brzo s někým pohádáte.

  • 7.

    Létání

    Létání může znamenat, že máte potíže s vaším bdělým životem nebo že se snažíte vyvyšovat.  Pokud vidíte sami sebe letět v balónu, pak se vám brzo vaše přání splní. Stoupáte-li ve snu vzhůru a sedíte v letadle, nebo se volně vznášíte, znamená to růst ve všech směrech, nadhled a osvobození od pout. A záleží i na přistání: pokud na zemi přistanete bez potíží a lehce, dobře pořídíte. Střemhlavý pád vyjadřuje úzkost z budoucnosti.

     

     

     

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz