Když mi kolegyně nadšeně vyprávějí, co všechno procestovaly, kde byly, kolik toho zažily a co mají v plánu, jsem utahaná jen z představy, že bych to měla stejně. Moje poslední týdenní dovolená byla úplně jiná a mnohem nudnější na vyprávění. Hodně jsem spala, koupala se v bazénu, četla si a až na drobné výjimky nevytáhla paty z chalupy. Byl to pro mne ten nejlepší nádech. Jak vidíte, každý potřebuje jiný typ odpočinku, a je to tak v pořádku. 

Video
Video se připravuje ...
Letní horoskop 2022: Co vás čeká?  • Videohub

Beran: Na divoko

Berani rádi objevují a nesnesou nebýt v pohybu. Na dvoutýdenní opalování u moře je příliš neužije. Mnohem víc vzrušení zažijí, když pojedou poznávat magické krajiny na vlastní pěst – Skotská vysočina nebo exotický Orient, to je přesně to pravé. Tohle znamení nepotřebuje ani služby cestovních kanceláří. Pro ně není problém sehnat si narychlo ubytování, vymyslet adrenalinový výlet nebo prostě přizpůsobit program tomu, co se namane. 

Býk: Hlavně v klidu

Nádherné scenerie a poklidný běh života – to je pro Býky přímo splněný sen. Báječně se budou cítit všude, kde nejsou pláže přeplněné stovkami turistů. Ideální dovolenou u moře je tak pro Býky Vietnam, Malajsie nebo méně známé řecké pláže. Na víkend ve dvou pak zamiřte na irský venkov, jehož poklidný běh života a drsná zelená příroda budou trpělivým a mírným Býkům více než vyhovovat.

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa bez reklam na 9 webech.