Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Nejkoketnější znamení zvěrokruhu. Kterých pět rádo s každým flirtuje?

/
  • (iStock)
    5. října 2022 ● 06:00

    Někteří lidé vypadají, že flirtují pořád.. Nejen podle toho, jak mluví, ale taky jak se tváří a dívají. A velmi často si to ani neuvědomují. Až na vás příště někdo začne koulet očima, schválně se ho zeptejte, v jakém slunečním znamení se narodil.

    Flirtování je silný nástroj pro vyjednávání a není na tom nic špatného. A podle některých psychologů není ani nic špatného na tom, když využijete koketování s nadřízeným k tomu, abyste něčeho dosáhli. A pozor, flirtování není výsada žen. Kterých pět znamení je mistry ve flirtu?

  • 1.

    Vodnář

    vodnář
    vodnář
    Autor: shutterstock.com

    Astroložka Marion Williamson říká, že Vodnář je zrovna ten případ, kdy koketuje, aniž by si to uvědomoval. A pokud jste někdy trávili čas s Vodnářem, víte, že je to pravda. Super přátelští Vodnáři si neuvědomují, že flirtují, prostě si jen myslí, že jsou přátelští. Toto zvídavé hvězdné znamení o vás chce vědět všechno, což může působit lichotivě, oni obvykle chtějí pouze uspokojit vlastní zvědavost. Takže až na vás příště Vodnář mrkne, mějte na paměti, že nemusí jít o žádnou romantickou předehru.

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Obecný horoskop pro rok 2022: Vodnář • Videohub

  • 2.

    Střelec

    střelec
    střelec
    Autor: shutterstock.com

    Sřelci milují svou svobodu a jsou notoricky známí tím, že mnoho z nich rádo a bezostyšně flirtuje. Podle astroložky Williamson ale jejich flirtování bývá nepříjemné. Tohle extravagantní hvězdné znamení jde vždy do extrémů a má tendenci vyhrknout přesně to, co má na mysli. Jsou velmi dychtiví po všem a někdy své dychtivosti později litují, když se ocitnou na rande s otcem své nejlepší kamarádky. Tohle jejich chování se může zdát některým jiným znamením doslova odpudivé. Astroložka Lauren Donelson říká: „Střelci mohou začít flirtovat téměř s kýmkoli. Jejich áska k dobrodružství z nich dělá hlavní kandidáty na největší kokety zvěrokruhu.“

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Horoskop lásky pro Střelce: Jaké znamení se k němu hodí • Adam Balažovič, Martina Boháčová

  • 3.

    Lev

    lev
    lev
    Autor: shutterstock.com

    Lvi si rádi získávají spoustu pozornosti, kterou si hýčkají právě díky flirtování– a nezáleží na tom, kdo je jejich cílem. Lev touží po lásce a pozornosti, jako oheň potřebuje kyslík, a flirtování jim dává pocit, že jsou středem světů jiných lidí. „Stejně jako jejich vládnoucí planeta Slunce, Lvi vyzařují teplo, kreativitu a lásku. Ale když si s nimi nikdo nehraje, jejich světlo slábne,“ říká astroložka Lauren Donelson. Pokud Lev vycítí, že by mohl mít příležitost být obdivován, je pravděpodobné, že bude flirtovat.

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Horoskop lásky pro Lva: Jaké znamení se k němu hodí • Adam Balažovič, Martina Boháčová

  • 4.

    Beran

    beran
    beran
    Autor: shutterstock.com

    Beran je známý tím, že je spontánní a vášnivý, což z něj dělá slavného a velkého koketu. „Vášnivý, impulzivní Beran neví, jak se držet zpátky, když se mu někdo líbí,“ říká astroložka Marion Williamson. Vzhledem k tomu, že Beranovi vládne Mars, planeta spojená se sexuální touhou, toto ohnivé znamení doslova miluje, když může koketovat a předvést svůj talent nebo být ve vedení. Takže, až se příště budete snažit flirtovat s Beranem, očekávejte, že to se to může pěkně rozjet. Buďte připraveni.

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Horoskop lásky pro Berana: Jaké znamení se k němu hodí • Adam Balažovič, Martina Boháčová

  • 5.

    Blíženci

    blíženci
    blíženci
    Autor: shutterstock.com

    Blíženci jsou takoví společenští motýli, kteří často přelétají z kytky na kytku. To se samozřejmě můžou promítnout do koketování se všemi kolem nich. Nemusí to ale nutně znamenat, že o vás mají zájem. Flirtování je pro Blížence obvykle neškodnou zábavou. I když se jim někdo dvakrát nelíbí, přesvědčí vás a všechny vaše přátele, že vlastně ano. Pokud jste někdy s Blížencem randili, pak moc dobře tuhle jejich povahovou stránku znáte. Blíženci milují hraní her, takže se nedivte, že vám někdy zlomí srdce, když jejich filtrovacím hrám uvěříte.

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Horoskop lásky pro Blížence: Jaké znamení se k nim hodí • Adam Balažovič, Martina Boháčová

     

Autor: Ivana Ašenbrenerová

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz