Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Nejpovrchnější znamení zvěrokruhu. Komu záleží víc na vzhledu, slávě a moci?

/
  • (istockphoto.com)
    23. září 2022 ● 06:00

    Povrchní lidé se až přespříliš zabývají materiální stránkou věcí, jako je bohatství, moc, sláva. Tito jedinci se starají častěji o to, co mohou ze vztahu získat, než co by mohli sami nabídnout. Mnohem více je zajímá, jak někdo či něco vypadají navenek, než jak se cítí.

    Jistě, všichni máme i svou temnější a povrchnější stránku, ale existují některá znamení zvěrokruhu, která mají tendenci být o něco více na povrchu než ostatní. Kterých šesti znamení se to týká? Kdo trpí mírnou povrchností a kdo je doslova posedlý vzhledem a sám sebou?  

  • 1.

    Panna

    Panna

    Panny bývají velmi kritické a odsuzující, ve skutečnosti ale za to nemohou. Vládne jim totiž Merkur – planeta komunikace – takže cítí doslova nutkavou potřebu sdílet své názory na kohokoli a na cokoli. Panny si myslí, že mají schopnost se na někoho podívat a zhodnotit ho jen jedním pohledem. Bohužel jako spousta přehnaně povrchních lidí nemají sebevědomí, aby se pokusili dostat pod povrch.

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Panna • Videohub

  • 2.

    Blíženci

    Blíženci

    Toto okouzlující vzdušné znamení má obrovský problém s přeplněním svého kalendáře. Přijdou na váš večírek, ale jen tehdy, pokud to bude nejlepší věc, kterou můžou ten večer udělat. Povrchnost se projevuje tím, že milují „drby“. Mívají také přehnané reakce a někdy si zakládají dokonce na vytváření fám. Proč? Aby si získali pozornost okolí. A pokud si nedáte pozor na to, co jim říkáte, můžete zjistit, že vaše pouto s nimi nebylo tak hluboké, jak jste si mysleli.

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Blíženec • Videohub

  • 3.

    Beran

    Beran

    Jako první znamení zvěrokruhu není Beranovi cizí, když skončí vždy jako první. Berani milují slávu a pozornost, která přichází s krásnými věcmi, lepší prací a více penězi, a záleží jim na to mnohem víc než ostatním. Všechno je u nich taky o vzhledu, a pokud se Beranovi nedostává pozornosti, po které touží, udělá vše, aby ji získal. Není to samozřejmě tak, že by v životě Berana nebylo nic skutečného – jde spíše o to, že být někdy sobecký je nejlepší způsob, jak si vydobýt první místo.

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Beran • Videohub

  • 4.

    Váhy

    Váhy

    Povrchní lidé vždy hledají potvrzení – a ze všech znamení zvěrokruhu jsou Váhy právě ty, které hledají všemožné způsoby, jak potěšit lidi kolem sebe. Váhy chtějí udělat radost všem a omezit konflikty na minimum. To vše mimo jiné pro snahu získat obdiv a chválu ostatních. Výsledkem je, že někdy hrají na obou stranách hřiště, a že jejich vztahy nejsou vždy hluboké. Mají tendenci zůstat na povrchu i proto, že se v zájmu zachování harmonie bojí vyjádřit pevný názor nebo se postavit na jednu stranu v jakékoli konfrontaci. Často se víc zabývají tím, jak je ostatní vnímají, než aby si stály za tím, v co věří.

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Váha • Videohub

  • 5.

    Býk

    Býk

    Býk, kterému vládne Venuše, planeta romantiky, krásy a lásky, je známý svou láskou k luxusu. Toto zemské znamení je velmi hrdé a chce se pochlubit svými úspěchy. V důsledku toho bývají Býci vysoce materialističtí a jde jim jen o peníze. Často je jejich cílem získat a chlubit se materiálním majetkem – a hodnotu ostatních lidí poměřují na základě toho, čím se mohou pochlubit oni sami. Tato mentalita může Býka uvěznit v mělkém cyklu materialismu poháněného egem a dokonalostí.

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Býk • Videohub

  • 6.

    Lev

    Lev

    Lev je zdaleka nejpovrchnější znamení zvěrokruhu ze všech. Toto kreativní ohnivé znamení je obvykle obdařeno obrovským talentem, což má za následek jejich přehnané sebevědomí. Lev je vždy živou vodou večírku, jeho nadživotní ego jim umožňuje předvádět činy a oblečení, které jiným znamením zvěrokruhu prostě neprojdou, a vypadat při tom skvěle. Lvi jsou přirozeně přitahováni září reflektorů, což znamená, že jsou neuvěřitelně znepokojeni tím, jak je ostatní vnímají. Dokážou být velmi vynalézaví, pokud jde o získání toho, co chtějí, a věří, že cíle světí prostředky.

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Lev • Videohub

     

Autor: Ivana Ašenbrenerová

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz